Em ima opcija manje od mog starog S8 em stalno neki erori
Baterija je katastrofa. Danas sam isao na trcanje nekih 1h i skinilo mi je 40% baterije dok je radio ytb u pozadini.
S8 sa napuhnutom baterijom mi jedva 20 iscrpi

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
87 postofeniksptica je napisao/la: ↑09 feb 2024, 22:14Koliko ti je zdravlje baterije...
Svakako su 12ke podbacile aa baterijom
Morat cu pogledati.
Za pokatkad - bin bin.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑10 feb 2024, 14:24Ne znam na koju temu da pišem, pa rek'o ovo je najbliže. Prijedlog za el. skuter, da je neke razumne cijene, oko 800 maraka. Ne tražim ništa previše, ne bi koristio svakodnevno nego kad je lijepo vrijeme da se baci koji krug![]()
Vrati se na Samsung i budi g-din...odrijesi kesu i uzmi stroj, S23U recimo i zavrsi slucaj
Kupis gift card i aktiviras u itunes store i nek ti skida sa balancemuhamedhulk je napisao/la: ↑16 feb 2024, 23:46Nakon nekog vremena mi pocelo javljati da nemam vise prostora na icloudu, ono za backup.
I ja neki dan, haj reko da uplatim min dopunu od 1€ mjesecno ali kaze da nije moguce u mojoj zemlji to odraditi, ni pay palom ni karticom.
Imal kakvo rjesenje?
Vpn ili?
Neki dan sam vidio da se nov prodaje za milju, samo aktiviran.
Uradi system restore preko iTunesa ako si na windowsu. Ako koristis mac onda mozes preko Findera
Nema nekih većih promjena u odnosu na prethodne serije. Imaš c punjač, tipku sa strane za tihi modus te mu je oklop lafo od titanijuma. Kamera dosta bolja u samsunga, zoom se ne može uporediti, drug ubližio mjesec, vidi ybt kratere po njemu, dok u mene samo nešto žuto sjaji
Nije to dobar zoom, to AI generise slikuPensioner26 je napisao/la: ↑02 mar 2024, 01:23Nema nekih većih promjena u odnosu na prethodne serije. Imaš c punjač, tipku sa strane za tihi modus te mu je oklop lafo od titanijuma. Kamera dosta bolja u samsunga, zoom se ne može uporediti, drug ubližio mjesec, vidi ybt kratere po njemu, dok u mene samo nešto žuto sjajiBaterija doduše 3. mjesec već drži na 100%.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.