od tada je krenulo sve niz brdoizdzezveubrazil je napisao/la: ↑01 mar 2024, 19:24Fedja je sam sebe izbojkotovao onog trenutka kad je izveo igrace pred rulju od pitarcina u Kaknju.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Moze Fedja biti peti ,bio je i sa Velezom peti. U Sarajevu kad si peti letis ,s noge na nogu. Fedja je sa Velezom a i sada dokazao da uspjesno moze voditi osrednji tim sa osrednjim igracima,do 4-5 mjesta. Dok je bio u Sarajevu ,dokazao je da ne moze voditi top tim sa dobrim igracima.SedrenikHz je napisao/la: ↑01 mar 2024, 19:00Ne zna on kako pobijedi pa klub od zadnjeg mjesta do 5. dovede..fks74 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 17:51Gledao sam danas utakmicu, ne znaju ni oni kako su pobijedili. Utakmica gora sto puta od naše lige.SedrenikHz je napisao/la: ↑01 mar 2024, 16:52Moj Fedja otjerase te neznalice igraci poput Suljica i Dizdarevica, plakat cemo mi za tobom.
Kad mi neko kaze kako Sarajevo lijepo igram samo mu pustim 3 tekme sa Fedjom protiv Borca, Sloge i Posusja, da vidi da moje Sarajevo nikad ljepse i napadacki nije igralo nego tad, kad gubis do 70 a znas da ces dobiti.
Nadam se jednog dana da cemo te vratiti majstore.
a ovi sto postavljaju Celik i Tuzlu, mislim da koje imalo upuceniji zna da nakon Igmana je krenuo bojkot njega, kada mu je Suljic rekao ne mozes se na mene derati ja sam zvijezda. Tom covjeku su prodali Mujakica koji je odgovarao za presing igru koju smo forsirali, pa na kraju smo ostali bez stopera jer je igrao Djokan i Drobarov, Drobarova ne racunam on je igrao s jednom nogom od inekcija, al sta sabani znaju otjerali smo ga i sad nam vrh igra. Samo kazem upali mi 3 tekme prve sa Feletom i dajte mi 3 utakmice kojih se sjecate da smo raznijeli protivnika u svakom segmentu. Necu spominjat one precke, stative po 20 suteva na tekmi.
Sad nam je vrh
To sto se dere na Suljica pokazuje bas to. U vrhunskom timu ces imati dobre igrace,ne mozes s njima raditi kao sa hljeba zeljnim ocajnicima iz Veleza ili neke srbijanske pripizdine.
U svakom slucaju Fedji treba ostaviti otvorena vrata u Sarajevu ako osvoji duplu krunu u prvenstvu Srbije,moliti ga da se vrati.
- SedrenikHz
- Kontakt:
Ima li ko navijanje hordi na grbavici kad je zabrana bila, najjaci derbi hodamo po grbavici oni se usrali ko pi.zde , a mi amar amar osim osim hahaha
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Nek izgube plavo bijeli cijelu noć da slavimo...
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Skoro 5g ih nismo uzeli na krmetnjaku, vakat je!
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Kolko vas je zavrsilo karte za nedjelju 
Tolika je fama oko ulaznica ko da za prvaka igramo. Pricam u ime nekog ko zivi van Sarajeva

Tolika je fama oko ulaznica ko da za prvaka igramo. Pricam u ime nekog ko zivi van Sarajeva
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Tri karte zavrsene jucer izvan Sarajeva, moja malenkost i dvojica jos

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Sad sa Grbavice. Upaljeni reflektori, treniraju u terminu utakmice, privikavaju se.
🇵🇸
-
- Kontakt:
Sretan Dan Nezavisnosti.
Bio sam i ostat cu optimista, tako i ovaj put.
Idemo do pobjede.
Bio sam i ostat cu optimista, tako i ovaj put.
Idemo do pobjede.
Ma atmosfera na Grbavici je top, puno bolja nego na Koševu. Uživam dole ići na derbi (na našu zdenku naravno).
Na Koševo mora doći 25000 i da navijaju kao jedan da imaš neki efekat. Na Grbavici sa 1000 ljudi praviš štimung kao u Engleskoj.
Na Koševo mora doći 25000 i da navijaju kao jedan da imaš neki efekat. Na Grbavici sa 1000 ljudi praviš štimung kao u Engleskoj.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nisam bio redovan u zdenki ali nisam nikad isao na njihovu tribinu; ne mogu ja biti miran.
U ned ce isti sastav izaci, eventualno Hasic desno ako je na 100%. Meni je problem sto ce oni igrati 343 sa duplim bokovima a bekovi su nam defanzivno onako a krila i nisu bas za trke gore-dole. Ocekivao bih da Julardzija-Matanovic zatvaraju nase bekove.
U ned ce isti sastav izaci, eventualno Hasic desno ako je na 100%. Meni je problem sto ce oni igrati 343 sa duplim bokovima a bekovi su nam defanzivno onako a krila i nisu bas za trke gore-dole. Ocekivao bih da Julardzija-Matanovic zatvaraju nase bekove.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
E nek si mu reko brate. Cuj imal gdje prijenos ccc sramotda je da se ne dodje na derbi i pruzi momcima podrska kao i na Kosevu. Bez obzira ne ualove treba da zapalimo Golubarnik a ne da se vadimo kako je lose itd itd.... Sta se ono tamo cujeee....
Nemaju oni igrača za 343. Krila Boljević i ko je lijevo Hiroš? Vjerojatno desno će Amoah, a Boljević sa klupe. Pavić ne igra vjerojatno Drljo umjesto njega, Ovčina nikakav.muhamedhulk je napisao/la: ↑01 mar 2024, 21:25Nisam bio redovan u zdenki ali nisam nikad isao na njihovu tribinu; ne mogu ja biti miran.
Vjerojatno će izaći
Muftić
Onda dva Crnogorca i Cocalić
Ovčina Karić Radovac Drljo
Amoah Krpić Hiroš
Eventualno Bismarck umjesto Krpića
Nakon Zrinjskog mislio sam da nema šanse da ih dobijemo ali nakon one utakmice protiv Širokog vjerujem u pozitivan rezultat. Vjerojatno će se zatvoriti kao protiv Zrinjskog i čekati naše greške. Iliev treba biti na 100% naša ekipa će vjerojatno biti
Iliev
Kyeremeh Đuričković Soldo Radović
Julardžija Mehmedović Matanović
Hasić Renan Peneranda
Da se mene pita izveo bih
Iliev
Kyeremeh Đuričković Soldo Radović
Julardžija Matanović
Anđusić Hasić Peneranda
Renan
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Budi ozbiljan, dobili smo 1,500 ulaznica, necemo svi moci biti na stadionu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- NisamInSajder
- Kontakt:
I Rožmanu treba prvo prioritet biti zatvoriti Želju, uraditi sve taktički da se ne izlažeš opasnosti od primanja gola. Derbi je, znamo da se jako teško vraća, jedna lopta može riješiti sve. Željo u ovakvom sistemu duplira bokove i pokušava tu da nađe višak. Zato bi Beganović trebao umjesto Kyeremeha startat, daje stabilnost prema nazad, ukoliko Francis bude na beku, pa konstantno bude išao gore, ostavlja iza sebe rupu a njegovu stranu će Amoah vjerovatno. Naši trebaju duplirat strane svakako, treba neko i na drugoj strani da pomaže vjerovatno Radoviću. Anđušić, zašto ne?
Renan nije in-form nikako, slabo i radi na terenu, trebalo je Čatakovića u srijedu gurnuti od prve, možda bi on svojim spuštanjem u sredinu dao neku dodatnu snagu veznom redu ranije. Ali, za ovakve stopere Želje i samo tu postavku sa 3 + Karić zadnji vezni, Renan je idealan, gdje svojom kretnjom može razbiti liniju, a zna se i snaći u gužvi vrlo dobro. Ulog je veliki, imperativ odigrati dobru partiju i tako podići samopouzdanje ekipi.
Renan nije in-form nikako, slabo i radi na terenu, trebalo je Čatakovića u srijedu gurnuti od prve, možda bi on svojim spuštanjem u sredinu dao neku dodatnu snagu veznom redu ranije. Ali, za ovakve stopere Želje i samo tu postavku sa 3 + Karić zadnji vezni, Renan je idealan, gdje svojom kretnjom može razbiti liniju, a zna se i snaći u gužvi vrlo dobro. Ulog je veliki, imperativ odigrati dobru partiju i tako podići samopouzdanje ekipi.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
NisamInSajder je napisao/la: ↑01 mar 2024, 22:45I Rožmanu treba prvo prioritet biti zatvoriti Želju, uraditi sve taktički da se ne izlažeš opasnosti od primanja gola. Derbi je, znamo da se jako teško vraća, jedna lopta može riješiti sve. Željo u ovakvom sistemu duplira bokove i pokušava tu da nađe višak. Zato bi Beganović trebao umjesto Kyeremeha startat, daje stabilnost prema nazad, ukoliko Francis bude na beku, pa konstantno bude išao gore, ostavlja iza sebe rupu a njegovu stranu će Amoah vjerovatno. Naši trebaju duplirat strane svakako, treba neko i na drugoj strani da pomaže vjerovatno Radoviću. Anđušić, zašto ne?

Mislim da će Hiroš ići na Kyeremeha, a Amoah na Radovića.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Samo mi je žao što ne uzesmo barem Zvijezdu radi mira u kući. Realno, evropa nam je izvjesna, njima opstanak gori pod nogama, rezultatski bih skinuo imperativ igračima sa leđa. Oni moraju napasti, nama je realno i x OK.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Varijantas8, Zagor i 35 gostiju.