Ma rijesit ce Senad to za licencu i klub. Senad ako neku firmu hoce da uzme i uzet ce je. Naci ce neki kompromis sa bevbom.
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Ejs, hocu i ja jedan milion na racunu, al nece da moze
Ja vama obojici ne vjerujem dok se neko ne oglasi zvanicno, Aid ili Senad.DamirT je napisao/la: ↑29 feb 2024, 14:52Ejs, hocu i ja jedan milion na racunu, al nece da moze![]()
Bas pored Jasmina Hukica njega da postavi Senad![]()
Uzmi druze sta ti se nudi i odyebi vise. 12 godina najmanje nas drkas sa frankenstajnom, a nemas nikakve veze o vodjenju kluba. Da ima uspjeha nekog, pa ne bi rijeci rekao.
Jos samo da postavi uslov da mu Senad te pare prebaci, a da on upravlja sa njima u klubu. Idiot.
Sportsko drustvo Sloboda je odavno prcija SDP-a samo su sada naletili na malo zesceg igrača pa su u sranju kako se izvuci.FKBilder je napisao/la: ↑29 feb 2024, 16:01Ja vama obojici ne vjerujem dok se neko ne oglasi zvanicno, Aid ili Senad.DamirT je napisao/la: ↑29 feb 2024, 14:52Ejs, hocu i ja jedan milion na racunu, al nece da moze![]()
Uzmi druze sta ti se nudi i odyebi vise. 12 godina najmanje nas drkas sa frankenstajnom, a nemas nikakve veze o vodjenju kluba. Da ima uspjeha nekog, pa ne bi rijeci rekao.
Jos samo da postavi uslov da mu Senad te pare prebaci, a da on upravlja sa njima u klubu. Idiot.
Iskustvo navijanja za tuzlanske klubove.![]()
Druga stvar, ko je Aid da postavlja uslove bilo kome u vezi bilo cega.
Jel Sloboda njegova, ili je gradska. Ili je zaista privatna prcija o kojoj on odlucuje. Ako je to slucaj mi smo kao grad u teskom ku rcu.
+1Sunderland je napisao/la: ↑29 feb 2024, 17:06Sportsko drustvo Sloboda je odavno prcija SDP-a samo su sada naletili na malo zesceg igrača pa su u sranju kako se izvuci.FKBilder je napisao/la: ↑29 feb 2024, 16:01Ja vama obojici ne vjerujem dok se neko ne oglasi zvanicno, Aid ili Senad.DamirT je napisao/la: ↑29 feb 2024, 14:52
Ejs, hocu i ja jedan milion na racunu, al nece da moze![]()
Iskustvo navijanja za tuzlanske klubove.![]()
Druga stvar, ko je Aid da postavlja uslove bilo kome u vezi bilo cega.
Jel Sloboda njegova, ili je gradska. Ili je zaista privatna prcija o kojoj on odlucuje. Ako je to slucaj mi smo kao grad u teskom ku rcu.
Sladjanu Ilicu posebne cestitke od mene,otjero je iz OK sve sto je valjalo,postavio kcerku na kapitena,ona vedri i oblaci klubom i ekipom i zato klub ispada ove sezone(zadnje kolo se odlucuje o sudbini kluba)a trener(Sladjanov potrcko)daje izjavu pred zadnje kolo:”pa sta i da ispadnemo,nismo ni prvi ni posljedni koji su ispali u ovom gradu”….baboedindzeko09 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 17:58Berba znam da čitate i ti i tvoj mali hoštapler forum, nabijem vas obojicu na k ovom prilikom još jednom.
Slađanu Iliću sve najgore svakako
![]()
Ma otici ce i on ubrzo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.