Danas se ne prodaju ulaznice, sutra od 12-20h u udruzenju.bordobijelisampion je napisao/la: ↑01 mar 2024, 13:11Pozdrav momci, ima li još karata? Ako ima mislite li da ću stići ako ih budem uzimao oko 4-5? Hvala unaprijed!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- skullcrusher
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
-
- Kontakt:
Hvalaskullcrusher je napisao/la: ↑01 mar 2024, 13:20Danas se ne prodaju ulaznice, sutra od 12-20h u udruzenju.bordobijelisampion je napisao/la: ↑01 mar 2024, 13:11Pozdrav momci, ima li još karata? Ako ima mislite li da ću stići ako ih budem uzimao oko 4-5? Hvala unaprijed!

On nema podršku samo od dušmana klubaPeppermintSA je napisao/la: ↑29 feb 2024, 21:51nek priča ko šta hoće, ali Mirvah ima moju punu podršku. Rezultati štekaju, određeni potezi sportskog segmenta su bili loši, ali ovo sve ostaje Sarajevu. Čovjek ulaže svoje pare, gradi, stvara. Kad tad će iskren nijjet doći na naplatu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Svakako je Marinu ugovor do ljeta, nek igra kad baš mora, a onda hvala lijepo i sretno dalje u karijeri.bodi123 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 13:08Ovo što je izašlo u Banja Luci onako formacijski i izborom igrača ko i liči na ekipu. Daj bože da je Slovenac došao sebi.
Aničić više ne smije nikad startati, kao i Kapetanović. Kyeremeh ako malo nauči pozicionirat se mogao bi biti dobro rješenje za desnog beka, ofanzivno je odličan.
Kapetanovića negdje na posudbu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Anicic mora igrati ispred Kyeremeha jer je Hasić lošiji defanzivno. Anicic i Pena dosta pomažu bekovima. Treba dati šansu i Durakovicu. Kapitena treba ohladiti dok se ne dozove. Zna Rožman šta radi samo je slabo procijenio neke nase igrace
Hajmo veceras braco svi na prozore u 20h idemo u glas zapjevat himnu domovine dijelite dalje drugovima rodbini komsijamaaaaaa hajmooo pokazat sta je domovinaaaa
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Radovic i kyeremh sad za sad. Durakovic nek se izbori. Ima kad sansu dobiti, sad nije vrijeme. Anicic je po vokaciji stoper, jedino ako si u stilu alexa fergusona pa nesto ga kontas desno ko evansa.Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑01 mar 2024, 13:53Anicic mora igrati ispred Kyeremeha jer je Hasić lošiji defanzivno. Anicic i Pena dosta pomažu bekovima. Treba dati šansu i Durakovicu. Kapitena treba ohladiti dok se ne dozove. Zna Rožman šta radi samo je slabo procijenio neke nase igrace
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Mislis na Andjusica?Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑01 mar 2024, 13:53Anicic mora igrati ispred Kyeremeha jer je Hasić lošiji defanzivno. Anicic i Pena dosta pomažu bekovima. Treba dati šansu i Durakovicu. Kapitena treba ohladiti dok se ne dozove. Zna Rožman šta radi samo je slabo procijenio neke nase igrace
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Da ga ne znam, konto bih Bukayo Saka preso u Sarajevo po ovom opisuPantelija je napisao/la: ↑01 mar 2024, 12:31Meni se u ovim utakmicama bas svidjelo kako Keremeh igra na beku. Nevjerovatna moc ponavljanja, odgovoran, u napadu svi znamo da 1 na 1 je mozda i najbolji nas igrac i pravi visak zbog brzine, sto bi strucnjaci rekli trkaca kokos, samo ova itekako zna igrati, centrirati, povraatu dati, otvoriti prostor. Treba mu samo jos koja utakmica da se navikne na defanzivne zadatke i da ga nasi strucnjaci u vezi i na stoperu ne ostavljaju samog 1 na 1 i 2 na 1 bez da pokriju prostor iza njega.

-
- Kontakt:
Da naravno. Slicna im prezimena .Napapijri je napisao/la: ↑01 mar 2024, 14:18Mislis na Andjusica?Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑01 mar 2024, 13:53Anicic mora igrati ispred Kyeremeha jer je Hasić lošiji defanzivno. Anicic i Pena dosta pomažu bekovima. Treba dati šansu i Durakovicu. Kapitena treba ohladiti dok se ne dozove. Zna Rožman šta radi samo je slabo procijenio neke nase igrace

Brate ne vjerujem kad ovo pročitam. Lik ispo u ove 3 utakmice jedno 48 puta, ljudi ga prelazili kako su htjeli, a oni počeli sa nekakvim hvalospjevima. Svašta.spezial je napisao/la: ↑01 mar 2024, 14:26Da ga ne znam, konto bih Bukayo Saka preso u Sarajevo po ovom opisuPantelija je napisao/la: ↑01 mar 2024, 12:31Meni se u ovim utakmicama bas svidjelo kako Keremeh igra na beku. Nevjerovatna moc ponavljanja, odgovoran, u napadu svi znamo da 1 na 1 je mozda i najbolji nas igrac i pravi visak zbog brzine, sto bi strucnjaci rekli trkaca kokos, samo ova itekako zna igrati, centrirati, povraatu dati, otvoriti prostor. Treba mu samo jos koja utakmica da se navikne na defanzivne zadatke i da ga nasi strucnjaci u vezi i na stoperu ne ostavljaju samog 1 na 1 i 2 na 1 bez da pokriju prostor iza njega.![]()
Ma hajde evo i da to fakturisemo pod neprilagodjenost novoj poziciji koju je prisiljen igrati, ali lik je u napadu potpuno beskoristan u drugom dijelu sezone, nije nijedan prodor napravio, nije nabacio nijedan koristan centarsut, jedino sto je uradio je sto je fulio onaj poluzicer protiv borcaStroj1946 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 14:44Brate ne vjerujem kad ovo pročitam. Lik ispo u ove 3 utakmice jedno 48 puta, ljudi ga prelazili kako su htjeli, a oni počeli sa nekakvim hvalospjevima. Svašta.spezial je napisao/la: ↑01 mar 2024, 14:26Da ga ne znam, konto bih Bukayo Saka preso u Sarajevo po ovom opisuPantelija je napisao/la: ↑01 mar 2024, 12:31Meni se u ovim utakmicama bas svidjelo kako Keremeh igra na beku. Nevjerovatna moc ponavljanja, odgovoran, u napadu svi znamo da 1 na 1 je mozda i najbolji nas igrac i pravi visak zbog brzine, sto bi strucnjaci rekli trkaca kokos, samo ova itekako zna igrati, centrirati, povraatu dati, otvoriti prostor. Treba mu samo jos koja utakmica da se navikne na defanzivne zadatke i da ga nasi strucnjaci u vezi i na stoperu ne ostavljaju samog 1 na 1 i 2 na 1 bez da pokriju prostor iza njega.![]()
-
- Kontakt:
Sve ce to ledjende kluba Turkovic,Varesanovic i slicni da pozlate,kao sto su kad su se ulozi kupovali.eccehomo je napisao/la: ↑01 mar 2024, 13:42On nema podršku samo od dušmana klubaPeppermintSA je napisao/la: ↑29 feb 2024, 21:51nek priča ko šta hoće, ali Mirvah ima moju punu podršku. Rezultati štekaju, određeni potezi sportskog segmenta su bili loši, ali ovo sve ostaje Sarajevu. Čovjek ulaže svoje pare, gradi, stvara. Kad tad će iskren nijjet doći na naplatu.
Je li pricate o onom simpaticnom crnom djecaku,sto ga je Husejinovic po cevape slaoStroj1946 je napisao/la: ↑01 mar 2024, 14:44Brate ne vjerujem kad ovo pročitam. Lik ispo u ove 3 utakmice jedno 48 puta, ljudi ga prelazili kako su htjeli, a oni počeli sa nekakvim hvalospjevima. Svašta.spezial je napisao/la: ↑01 mar 2024, 14:26Da ga ne znam, konto bih Bukayo Saka preso u Sarajevo po ovom opisuPantelija je napisao/la: ↑01 mar 2024, 12:31Meni se u ovim utakmicama bas svidjelo kako Keremeh igra na beku. Nevjerovatna moc ponavljanja, odgovoran, u napadu svi znamo da 1 na 1 je mozda i najbolji nas igrac i pravi visak zbog brzine, sto bi strucnjaci rekli trkaca kokos, samo ova itekako zna igrati, centrirati, povraatu dati, otvoriti prostor. Treba mu samo jos koja utakmica da se navikne na defanzivne zadatke i da ga nasi strucnjaci u vezi i na stoperu ne ostavljaju samog 1 na 1 i 2 na 1 bez da pokriju prostor iza njega.![]()

A dobar je mali pohitan,voli cevape donijeti a i otici po pivu mu nije mrsko !

A garant mu je Keremeh platio pivu,dao cvaju. zato hvalospjevi

Mogu zamisliti kako bi nas Kere-mere izgledao kad bi umjesto penzionisanog Husejinovica sa 30 KG viska,naletio na pravog fudbalera.

Imo je centaršut sad protiv Borca, molim lijepospezial je napisao/la: ↑01 mar 2024, 14:46Ma hajde evo i da to fakturisemo pod neprilagodjenost novoj poziciji koju je prisiljen igrati, ali lik je u napadu potpuno beskoristan u drugom dijelu sezone, nije nijedan prodor napravio, nije nabacio nijedan koristan centarsut, jedino sto je uradio je sto je fulio onaj poluzicer protiv borca

A i to da je u napadu truba, i to stoji.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nije loše Kyeremeh odigrao u Banja Luci, ali nije bio ni spektakularan. U napadu zna solirati, loš mu je decision making. Podržavam ideju, jer na brzinu može donijeti neke određene stvari.
Zapamtite već jednom, u našoj ligi ne može imati kompletnog beka i tačka. Mnogi svjetski timovi ne mogu da nađu beka, a kamoli mi ovdje. Kyle Walker ne igra podjednako dobro u oba pravca, a kamoli neki Kyeremeh.
Zapamtite već jednom, u našoj ligi ne može imati kompletnog beka i tačka. Mnogi svjetski timovi ne mogu da nađu beka, a kamoli mi ovdje. Kyle Walker ne igra podjednako dobro u oba pravca, a kamoli neki Kyeremeh.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da se ako bog da ponovi.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
- SedrenikHz
- Kontakt:
Moj Fedja otjerase te neznalice igraci poput Suljica i Dizdarevica, plakat cemo mi za tobom.
Kad mi neko kaze kako Sarajevo lijepo igram samo mu pustim 3 tekme sa Fedjom protiv Borca, Sloge i Posusja, da vidi da moje Sarajevo nikad ljepse i napadacki nije igralo nego tad, kad gubis do 70 a znas da ces dobiti.
Nadam se jednog dana da cemo te vratiti majstore.
Kad mi neko kaze kako Sarajevo lijepo igram samo mu pustim 3 tekme sa Fedjom protiv Borca, Sloge i Posusja, da vidi da moje Sarajevo nikad ljepse i napadacki nije igralo nego tad, kad gubis do 70 a znas da ces dobiti.
Nadam se jednog dana da cemo te vratiti majstore.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Najgori trener u historiji kluba po svakom parametru.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, bordobijeli, Dave, JavierBosnia, Lecler, Mostarac12345, Proximic, riki46, skoJaa, TOMCRAFT i 53 gosta.