Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mone
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la mone » 05 jun 2009, 10:25

evo Wenger pregovara sa Wolfsburgom oko prelaksa Edina u Arsenal. Spominje se cifra od oko 13mil eura. Napokon realna infomracija

http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... Dzeko.html

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 05 jun 2009, 10:32

"Wenger is convinced that can beat off competition for the Bosnian with the chance to play in the Champions League for Arsenal a crucial factor."

Namazan je Wenger, zna on na koju će kartu igrati 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

edo07
Kontakt:

Post Postao/la edo07 » 05 jun 2009, 10:41

mone je napisao/la:evo Wenger pregovara sa Wolfsburgom oko prelaksa Edina u Arsenal. Spominje se cifra od oko 13mil eura. Napokon realna infomracija

nisu u pitanju euri vec funte...:) i ovo je tek pocetna cijena, vidjet cemo sta ce dalje biti:)

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 05 jun 2009, 10:48

edo07 je napisao/la:
mone je napisao/la:evo Wenger pregovara sa Wolfsburgom oko prelaksa Edina u Arsenal. Spominje se cifra od oko 13mil eura. Napokon realna infomracija

nisu u pitanju euri vec funte...:) i ovo je tek pocetna cijena, vidjet cemo sta ce dalje biti:)
upravu si, ali mislim da će teško otići iznad 15-16mil eura. U svakom slučaju ovo je možda i najzanimljivija ponuda. Primat će isto ako ne i više novca nego u Wolfsburgu. U slučaju dolaska Džeke gotovo sigurno odlazi Adebayor, a u odnosu na ostale napadače Arsenala Edin ima prednost tako da uz njegov neosporan kvalitet i talenat definitivno će imati mjesto u prvih 11. Igrat će najjaču ligu, u LP prolaze grupnu fazu...

Idi dijamantu :D

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 05 jun 2009, 12:29

dzenidm je napisao/la:
adnan_hz je napisao/la:slika
nema dalje bosna brazil i francuska
tri stranca su se uspijela uvaliti a medju njima i nas dzeko
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Garincha
Kontakt:

Post Postao/la Garincha » 05 jun 2009, 13:21

Onaj arsenal je stvarno ciganska ekipa,ej oni hoce najtrazenijeg napadaca evrope za 13,5 mil eura!!!!!!!!!!Mislim da je odg na ponudu biio:''PISAM SE NA VASU PONUDU,,!!! :) :) :) :) Ja bih volio da ode u city,nemaju neke napadace,bio bi 1 izbor 100%,a tek pare,a tek srce kad bosanac gleda premieship a tamo dzeko trese mrezu svima!!! e to bio volio dozivit

alan ford 26
Kontakt:

Post Postao/la alan ford 26 » 05 jun 2009, 13:25

Ma ostace on jos godinu u Wolfsburgu, najvjerovatnije
"Bolje živjeti 100 godina u bogatstvu, nego jedan dan u siromaštvu!"

secer
Kontakt:

Post Postao/la secer » 05 jun 2009, 13:44

Joj Arsenal :o :o
Idi Edine i to odmah :D j.bo Sviru i novinare :D
Kod onakvog trenera kakav je Venger nas bi dijamant za godinu vrijedio 100 miliona maraka(ako Gomez koji je za klasu slabiji od Dzeke vrijedi 30mil. onda ce Dzekson za godinu u Arsenalu vrijediti 50 mil.)
Magat mu je izvukao 80% mogucnosti, Venger ce sigurno ostalih 20 i imamo zvijer koja ce Spancima zabiti 4 komada :D :D
vido, lajkovo, da **** i mogu da umrem XD

film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!

zlatan.edvin
Kontakt:

Post Postao/la zlatan.edvin » 05 jun 2009, 13:50

Garincha je napisao/la:Onaj arsenal je stvarno ciganska ekipa,ej oni hoce najtrazenijeg napadaca evrope za 13,5 mil eura!!!!!!!!!!Mislim da je odg na ponudu biio:''PISAM SE NA VASU PONUDU,,!!! :) :) :) :) Ja bih volio da ode u city,nemaju neke napadace,bio bi 1 izbor 100%,a tek pare,a tek srce kad bosanac gleda premieship a tamo dzeko trese mrezu svima!!! e to bio volio dozivit

Arsenal je super ekipa, sve mladi igrači i Edin bi se sigurno uklopio vrlo brzo u tim, a ponuda je u funtama .
Edinovom stilu igre najviše bi odgovarala Engleska liga,a evo javio se i Murinjo i želi ga u Interu,da zamijeni Ibrahimovića.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 05 jun 2009, 15:56

Samo danas tri, pa recimo, nova kluba zainteresovana za Džeku. Uz Arsenal, koji se već ranije spominjao kao opcija, sada su tu i City kao i Inter. Uz jučerašnji interes Lyona te svi oni klubovi od ranije...Danas je fudbalsko tržište stvarno konfuzno, maltene svaki bolji igrač se na neki način povezuje svakim boljim klubom. Milion raznih kombinacija.

Dodamo li tome i mnoštvo novinarskih patki koje se svakodnevno objavljuju (Zhirkov u Chelsea, recimo, Dzeko u Interu bez upitnika i sl.) te navode nekih forumaša koji za relevantnu informaciju informacije sa transfermarkta sa 2% vjerovatnoće onda mi stvarno dođe da uopšte više ne otvaram članke u kojima našeg dijamanta razvlače na sve strane.

Po ko zna koji put primjedba redakciji SportSport: Kao prvo, ne može naslov biti Džeko mijenja Ibrahimovića u Interu , makar stavite upitnik na kraju. Drugo, odakle vam informacija da city daje 30 miliona funti za Edina? Ja sam pregledao dosta engleskih medija, na koje se tako često pozivate, ni jedne riječi nema o ovoj cifri. Vi to bezveze zveknete, informaciju preuzmu 24sata, SA.X i ostali portali, onda od njih preuzmu neki drugi i eto vam klasične internet mahalske priče.

Neznam razlog što uopšte napisah ovo ali kad sam već napisao onda ću i da objavim :D
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 05 jun 2009, 16:16

Arsenal bi bio realna opcija za Džeksona. Ako on dođe Adebayor odlazi sigurno, a ostali napadači ili nisu klasični napadači ili nemaju nivoa za prvi tim. Wenger preferira mlade igrače i mislim da bi se odlično uklopio u Arsenal.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

adnan_hz
Kontakt:

Post Postao/la adnan_hz » 05 jun 2009, 16:21

slika
F.K. Sarajevo - Reprezentacija BiH - Internazionale - Liverpool FC

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 05 jun 2009, 17:04

Mozda bi odlazak u Manchester City bio dobra opcija, Hughes je sjajan menadzer, a Dzeko ne bi imao konkurenciju u napadu, kao sto bi je imao npr. u Manchesteru,Chelseau ili Arsenalu..Takodjer, zaradio bi i dosta novca.. :twisted:

Neko je rekao da bi dobro bilo da ode u Arsenal, i slazem se sa tim, ali pod uslovom da Adebayor napusti klub.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

buja
Kontakt:

Post Postao/la buja » 05 jun 2009, 17:08

po meni je Arsenal najlosija opcija pregrst napadaca Van Persi,Adebyor ,Bentdner ,Arshavin ,Vela ,Eduardo..... 8-)
do 27 godine igras i Wenger te otjera 8-)
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 05 jun 2009, 17:09

adnan_hz je napisao/la:slika
joj koja je zvjer ovaj Dzeko...heheh
pa ko je ovo pravio mogo je uzeti malo mrsavijeg igraca, a ne ovoga...heheh
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

no rules
Kontakt:

Post Postao/la no rules » 05 jun 2009, 17:24

tanzla je napisao/la:Mozda bi odlazak u Manchester City bio dobra opcija, Hughes je sjajan menadzer, a Dzeko ne bi imao konkurenciju u napadu, kao sto bi je imao npr. u Manchesteru,Chelseau ili Arsenalu..Takodjer, zaradio bi i dosta novca.. :twisted:

Neko je rekao da bi dobro bilo da ode u Arsenal, i slazem se sa tim, ali pod uslovom da Adebayor napusti klub.
i ja mislim da bi Man.city bio za njeg najbolja opcija , kao prvo nebi imao pritiska da moraju biti prvaci , drugo gledali bi Džeku svake subote po 90 min. na terenu (za razliku od Čelzija i Arsenala) , treće City se opasno pojačava i mogli bi iznenaditi veliku četvorku (poput Wolfsburga) ..., četvrto Džeko bi se sa novcima od arapa (City-a) obezbijedio za narednih 300 godina :mrgreen: i peto - Džeko nek zabije 15-ak golova za City može lagano on lično birati u koji će klub preći : Barca , Man U. , Čelzi , Arsenal , Real Madrid ...

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 05 jun 2009, 17:44

no rules je napisao/la:
tanzla je napisao/la:Mozda bi odlazak u Manchester City bio dobra opcija, Hughes je sjajan menadzer, a Dzeko ne bi imao konkurenciju u napadu, kao sto bi je imao npr. u Manchesteru,Chelseau ili Arsenalu..Takodjer, zaradio bi i dosta novca.. :twisted:

i ja mislim da bi Man.city bio za njeg najbolja opcija , kao prvo nebi imao pritiska da moraju biti prvaci , drugo gledali bi Džeku svake subote po 90 min. na terenu (za razliku od Čelzija i Arsenala) , treće City se opasno pojačava i mogli bi iznenaditi veliku četvorku (poput Wolfsburga) ..., četvrto Džeko bi se sa novcima od arapa (City-a) obezbijedio za narednih 300 godina :mrgreen: i peto - Džeko nek zabije 15-ak golova za City može lagano on lično birati u koji će klub preći : Barca , Man U. , Čelzi , Arsenal , Real Madrid ...
jedino sto bi bilo dobro za njega je to sto bi imo para ko blata...ispadale bi mu iz guzice...
a ostalo nista...
prvo city u sljedecih 5-6 godina nece moci konkurisati za ligu prvaka, tako nista od titule...City senece pojacati, mogu biti samo losiji, jer nude pare igracima kao sto su Kaka, Ronaldo, Messi koji sigurno nece preci kod njih, a onda umjesto da se postepeno pojacavaju oni odma sve i onda izgube i ovo malo dobrih igraca sto mogu dovesti...
u engleskoj je tesko zabiti 15-ak golova, Torres, Rooney, Tevez, Drogba...niko nije stigo do 15 golova...a teko da ce do njih stici Dzeko...ne iz razloga sto su oni neso kvalitetnije, nisu...nego ovi igraju u klubovima koji imaju odlican vezni red i napadaci lopte dobijaju ko na tacni, sto Dzeko ne bi mogo za Cityem...

a za njega bi bilo najbolje Spanska lige, ne Barca, ne Real, vec Atletico Madrid ili Valencia ako ode Villa...
u spanije se zabija go ludo, Negredo sa almeriom zabio 19 golova, i teko tamo 6-7 strijela lige, a anelka u Engleskoj zabio 19 i najbolji strjelac lige...
i eto ti puta za Barcu, najboji strijela lige budes ili bar modju prva tri i eto te u Barci, a mene Dzeko neodoljivo podsjeca na Ibrahimovica i mislim da ce on biti za 2-3 godine, Dzeksonkadabra...hehe
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 05 jun 2009, 18:07

NoName je napisao/la:
Po ko zna koji put primjedba redakciji SportSport: Kao prvo, ne može naslov biti Džeko mijenja Ibrahimovića u Interu , makar stavite upitnik na kraju. Drugo, odakle vam informacija da city daje 30 miliona funti za Edina? Ja sam pregledao dosta engleskih medija, na koje se tako često pozivate, ni jedne riječi nema o ovoj cifri. Vi to bezveze zveknete, informaciju preuzmu 24sata, SA.X i ostali portali, onda od njih preuzmu neki drugi i eto vam klasične internet mahalske priče.

Neznam razlog što uopšte napisah ovo ali kad sam već napisao onda ću i da objavim :D
Hehe, neka si objavio. ;)
Sto se tice Dzeke, ja bih se zakleo da bi ostao u Wolfsburgu, samo da je Felix jos trener. Ovako jos se necka, pipa puls, sto odgovornih u njegovom klubu (citaj:trazice vise para, sto ce sigurno i dobiti), a Boga mi vjerovatno uziva u ovom trenutku i cita (isto kao i mi :D ) gdje ga sve sele i ko ga sve hoce.
Ako bi negdje otisao, stvarno bi bila steta da ode u neki klub koji se ne takmici u ligi prvaka ili jos gore da ode u neku sredinu gdje je konkurencija ogromna (ne sumnjam da bi se probio, al' opet, ko zna).
Kakav City, kakva Valencia...ili caruj tu gdje jesi ili u stvarno veliki klub.
Vom Jäger zum Gejagten

Ada
Kontakt:

Post Postao/la Ada » 05 jun 2009, 18:24

Dijamantu idi i u premiership, samo ne idi u inter...italiju!
Ja bi licno volio da ode u arsenal, pa da pokaze onom hrvatskom brazilcicu kako se igra!
Hvala Dragom Bogu kad imamo EDINA DJEKU (DIJAMANTA)
pozdr. ga veceras na kosevu! :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Iman-vjerovanje se dijeli na dvoje: na ono koje te čuva od ulaska u vatru, i na ono koje te čuva od vječnog boravka u vatri.
Oči vide sve osim same sebe.

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 05 jun 2009, 18:29

uz pare koje su naravno najbitnije , dzeko bi trebao malo gledati koga ce imati kao suigraca koji poput zvjezdinja imaju ubojiti zadnji pas ili kao fabregas i čavi

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.