FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Evo na ili za primjer ovaj portal.
Članak koji je danas objavio ovaj gazda ili urednik ove
Stranice!
Koliko bezobrazno.To vam je isti Amaroljubac koji je
uništio Zeljkana.Pisao protiv Misimovica,zvao ga faraonom
Indirektno ga otjerao,slavio “šampanjac ekipu”Itd…
E pa nismo samo građevinari,nego i “football”klub
protuho mitomanska

Članak koji je danas objavio ovaj gazda ili urednik ove
Stranice!
Koliko bezobrazno.To vam je isti Amaroljubac koji je
uništio Zeljkana.Pisao protiv Misimovica,zvao ga faraonom
Indirektno ga otjerao,slavio “šampanjac ekipu”Itd…
E pa nismo samo građevinari,nego i “football”klub
protuho mitomanska

Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Ja iz Jablanice u auto, ceka me karta u Sarajevu gdje su se navijaci okupljali i pravac Grbavica. Mozda cak i bolji osjecaj nego na Kosevu gdje nas je vise. Nekako volim biti u manjini. Nista protiv ovih koji ne planiraju ici.spezial je napisao/la: ↑29 feb 2024, 22:38Evo i ja to bas kontamnapoleon72 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 22:25Pa ne znam koliko je za ponosa reci da nikad nisi bodrio ekipu na gradskom derbiju na strani, al eto...![]()
Zadnja izmjena: Beli98, dana/u 29 feb 2024, 23:56, ukupno mijenjano 1 put.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Onda se sigurno sječaš kad su nas ogradili onom šiljatom ogradom i nazivali nas divljacima kad smo je počeli čupat. Djecu svoju u onakav prostor nek trpaju. Znali su reći kad im je Velež ogradio da oni nisu stoka, pa negodovali. Uvijek su prvi počinjali sa glupostima i onda bili uvrijedženi kad im se vrati. Krenuvši od karte 20KM, preko smanjenja prostora za nas, postavljanja zvučnika ispred sjevera, kačenja nekih plavo bijelih traka na krov sjevera... Do odšarafljenih stolica gdje raja pada na glavu i poslije iste te naplate od našeg kluba.Morpheus je napisao/la: ↑29 feb 2024, 23:44Ja ne pamtim kada sam posljednji put fulio derbi na Grbavici, ne racunam bojkote. Mozda tamo nekad prije 15-tak godina.
Morate da razumijete ljude koji ne zele da idu na Grbavicu. Premalo mjesta, nema se sirine kao na nasem stadionu, belaji, zagusljivo, itd.
🇵🇸
- napoleon72
- Kontakt:
Jedno je reci da ne zelis nesto, druga stvar je bit ponosan kako nikad nisi krocio nogom negdje gdje ti klub igra. I meni se zgadilo poslije derbija 2014. gdje sam kamen popio s njihovog dijela tribine, a onda umalo i pendrek u onoj guzvi, al jbg. Nisam se nesto nahodao po gostovanjima iskreno, al npr u Zenici je uvijek znalo bit gusto, u Lukavici kad te kamenuju dok prolazis kroz onaj "tunel" do stadiona... Al mogu reci da sam ponosan da sam bio na takvim mjestima a ne obrnuto.Morpheus je napisao/la: ↑29 feb 2024, 23:44Ja ne pamtim kada sam posljednji put fulio derbi na Grbavici, ne racunam bojkote. Mozda tamo nekad prije 15-tak godina.
Morate da razumijete ljude koji ne zele da idu na Grbavicu. Premalo mjesta, nema se sirine kao na nasem stadionu, belaji, zagusljivo, itd.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
sedam ljiljana zlatne boje to je simbol Bosne mojee
SRETAN 1. MART DAN NEZAVISNOSTI!!!
SRETAN 1. MART DAN NEZAVISNOSTI!!!
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Sretan nam dan nezavisnosti jedine nam drzave Bosne i Hercegovine! I da ponovimo rezultat derbija koji se igrao na dan grada Sarajeva. Jedan grad, dva kluba, jedan spica, drugi truba!

1946-1987
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sretan Dan nezavisnosti
kakva je da je opet je nasa i mi druge nemamo
svi na Grbavicu
uvijek vjerna bordo armija
kakva je da je opet je nasa i mi druge nemamo
svi na Grbavicu
uvijek vjerna bordo armija
Jedan Klub,jedni Bordo navijači za Jedinstvenu
Republiku Bosnu i Hercegovinu!

Republiku Bosnu i Hercegovinu!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
Nisam bio na Golubarniku,10-ak godina. Ruzno,neuslovno,patnja u svakom pogledu. Ali izduralo bi se da ima volje ali je nema iz vise razloga.No najvaznija su dva momenta. Prvi je finansijski,moras anamo njima kupiti kartu i dati pare. A to me boli,kad se sjetim da sam im dao 10-15 KM ,nocima ne mogu spavati. Jeste da to izgledaju minorne pare ali svejedno me pece savjest a s obzirom koliko su jadni i nisu tako minorno sredstvaTorino je napisao/la: ↑29 feb 2024, 23:54Onda se sigurno sječaš kad su nas ogradili onom šiljatom ogradom i nazivali nas divljacima kad smo je počeli čupat. Djecu svoju u onakav prostor nek trpaju. Znali su reći kad im je Velež ogradio da oni nisu stoka, pa negodovali. Uvijek su prvi počinjali sa glupostima i onda bili uvrijedženi kad im se vrati. Krenuvši od karte 20KM, preko smanjenja prostora za nas, postavljanja zvučnika ispred sjevera, kačenja nekih plavo bijelih traka na krov sjevera... Do odšarafljenih stolica gdje raja pada na glavu i poslije iste te naplate od našeg kluba.Morpheus je napisao/la: ↑29 feb 2024, 23:44Ja ne pamtim kada sam posljednji put fulio derbi na Grbavici, ne racunam bojkote. Mozda tamo nekad prije 15-tak godina.

Drugi momenat je rezultatski. Mada mi zadnjih 10-ak godina uglavnom rezultatski dobro stojimo,skupilo se i trofeja a oni su obrnuto bas u krizi,nikako da to uskladimo na terenu. Hocu reci ,skoro nikako da ulazimo u tekme kao izraziti favoriti. Tako i ovaj put ,uprkos svemu ulozenom u tim,nismo izraziti favoriti. Kao i uvijek pred utakmicu s njima upadnemo u neku krizu. Da ,znam da cemo ih razguziti 3-4 razlike,natjerao bi se da izdrzim patnje golubarnika. A ovako ,hem se ispatis,hem ih izfinanciras,hem strepis za rezultat. Too much for me

-
- Kontakt:
Ja sam jednom bio na Grbavici na sjeveru medju njihovim navijacima jer nisam na vrijeme kupio kartu za nas sektor i nikad vise ne bih to uradio. Jedna grupa njihovih svo vrijeme samo provocira nase. Ne gledaju utakmicu, bukvalno samo provociraju i nesto se krevelje i urlicu. Onda nasi pocnu da ih gadjaju. Fino se onda sklonim tamo dalje prema zapadu. Osjecaj je bas fujhordasDoboj je napisao/la: ↑29 feb 2024, 23:18Ko sto neko rece par puta sam bio na neutralnoj tribini (ne na Grb nit bih ikad) ali generalno je uvijek fuj osjecaj i svakom bih savjetovao da to izbjegava osim tipa kod Roðenih ili ovih divljih gostovanja Mladost DK, Vitez, Gradacac itd
Kao dijete, bio sam na onom prvom poslijeratnom derbiju na sjeveru Grbavice, medju njihovom. Ali to su druga vremena bila.
Generalno, nikad ne bih mogao otici na tribinu protivnickih navijaca i da moram gledati kako da se suzdrzajem, hoce li se naci neka budala da mi napravi problem.
Generalno, nikad ne bih mogao otici na tribinu protivnickih navijaca i da moram gledati kako da se suzdrzajem, hoce li se naci neka budala da mi napravi problem.
1946-1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.