potpisujem svaku rijec koju si napisao, kad sam ja prije par godina ponudio se da sam platim revizorsku kucu da udje i pregleda sve tadasnji predsjednik mi rece kako ne moze jel nisu cista posla od prije…NeRi_K je napisao/la: ↑29 feb 2024, 17:52I to je za ljude, ali baš zbog toga treba biti transparentan i reći kakvi su nam prihodi i rashodi. Ako je ova ekipa naš maksimum u ovome trenutku treba pokušati sa ovim momcima izboriti opstanak, ali isto tako pripremiti simpatizere i navijače na eventualni opstanak.ammimr je napisao/la: ↑29 feb 2024, 15:13Kaže pruži se koliko ti je jorgan dug!Eto niko ne vidi očigledno.Ono što imaš na terenu za te novce je to.Evo ja nisam htio da dižem paniku ali momcima je plata tek u ponedjeljak bila.Debelo kasnila druže.Krilna dva i klasičnog špica?A od kojih para?Preživljava se godinama ali kažem uz jučerašnji dan,navijače,motivaciju itd iskoristiti i pokrenuti nešto.Podržati ljude u upravi i vidjeti na koji način se stvari mogu poboljšati,još ljudi uvesti u klub ali onih koji imaju novac prije svega.Jer od ovog naglabanja nema ništa drug moj.I da ako se ovako budu zalagali u ligi do kraja neće ispasti a to je prevashodan cilj za ovu sezonu a za u buduće otprilike se svi slažemo u 5 dkg.pozdravInatSilniBosanski je napisao/la: ↑28 feb 2024, 23:17
ima itekako zime najslabiji smo igracki u ligi, sezona je duga, a ovo nikakvo mjerilo nije ne mozes se braniti i na hucku igrati svaku utakmicu.
jedan od najocajnih napada odkako ja pratim Jedinstvo Bogu plakati udji pogledaj strijelce zadnja linija rame uz rame po broju golova sa napadacima
Uzet ćemo za primjer da ja mogu osigurati godišnje sponzorstvo za klub od 2000 KM, ali ja to neću uraditi do momenta dok ne bude sve transparentno i javno. Jednostavno želim da vidim gdje je novac koji sam ja dao potrošen. Nije mi skupa članska od 100 KM, ali isto tako dok i taj dio ne bude transparentan ne želim kupovati člansku.
Sve je jasno kao dan, infrastruktura se poboljšava, jer Grad Bihać se više pozabavio oko tog pitanja, ali još uvijek ne znamo koliko i kome je Jedinstvo dužno, ne znamo da li neko radi na tome da se ti neki repovi iz prošlosti riješe, pored toga javnost treba znati kakvi su prihodi i kakvi su rashodi. Imamo situaciju da imamo taj neki vid fan shopa (niko ne zna koliko nas košta izrada, niti koliko zaradimo od toga), prihod od ulaznica nije javan i dalje da ne nabrajam.
Ovdje primjera radi možete vidjeti jedan finacijski izvještaj Veleža
https://fkvelez.ba/wp-content/uploads/ ... ?****=Klix
To je jednostavno ono što ja kao dugogodišnji navijač ovoga kluba tražim.
kazem ti opet stvar je jasna, interes za fudbal u gradu i kantonu je neupitan treba na sav moguci i nemoguci nacin izvrsiti pritisak na kantonalne i gradske vlasti da izdvoje sumu, ukoliko se pokaze volja naroda vjeruj mi da ce se to i desiti, godinama beru jeftine politicke poene evo im sad prilika neka se pokazu svi do jednoga.
ovdje uprava sa Hasanom treba presjeci izgurati ovu sezonu i opstati dati korektan finansijski izvjestaj, mi svi trebamo izvrsiti pritisak prvo kao gradani onda i kao navijaci, ukoliko to ne uspije realnost je da se okrenemo nizem rangu i ugasimo fudbal do boljih vremena prica o stabilizaciji kluba u ovoj ligi je go qurac