Prpa je napisao/la:Pozvani ste , na bacanje titule u vrbas ..... <333333
Imat ce posebno mjesto u vasim vitrinama

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Prpa je napisao/la:Pozvani ste , na bacanje titule u vrbas ..... <333333
koja bi mogla potrajati jedan duzi periodnime_tm87 je napisao/la:Dobro ce nam doc ova pauza da malo se smirimo i dovedemo u red, nadam se da ce se LAzo oporaviti i da ce Elvir Colci umjesto Mirsada jer je Mirso preagresivan i prezivcan nemoze on vise na psihickom dijelu ...
sta je sa tim forama, ne kontam basljiljan je napisao/la:Pocero Joge,pocero Cehaja !
Alen nenu odero![]()
HAHAHAHHAHAHAHAHAHA !
![]()
Lijep pozdrav iz Tuzle
to tbi i najbolje bilopadobranac1978 je napisao/la:koja bi mogla potrajati jedan duzi periodnime_tm87 je napisao/la:Dobro ce nam doc ova pauza da malo se smirimo i dovedemo u red, nadam se da ce se LAzo oporaviti i da ce Elvir Colci umjesto Mirsada jer je Mirso preagresivan i prezivcan nemoze on vise na psihickom dijelu ...
Ne pobjede oni često ove velike klubove, pusti ih da slave malozlaya_tm87 je napisao/la:sta je sa tim forama, ne kontam basljiljan je napisao/la:Pocero Joge,pocero Cehaja !
Alen nenu odero![]()
HAHAHAHHAHAHAHAHAHA !
![]()
Lijep pozdrav iz Tuzle
oderali...padobranac1978 je napisao/la:zato vam se i desava ovo,jer samo govorite kako osim kaze,e neka su vas oderaliIker C je napisao/la:Mi možemo izgubiti 10 za redom ali sir Osim je nedodirljiv.Samo F.K.S !! je napisao/la:Osime odlazi !
A jesu se dizali kad im je došao stanćeski, ko da je messi!vlakanje je napisao/la:jel,kakav je bio stanćeski????ipak je on pravo pojacanje......
jogeeeeeee brateeeeeeee
Najjaci su.izzo je napisao/la: Simpa su mi troprstaši što se odmah stvoriše da proslave ovaj poraz
I meni ni do ceg mi nije.Elegant je napisao/la:Kako sam tuzan ne znam sta bih napisao.![]()
Bas mi je krivo ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.