Real Madrid CF (oficijelna tema)

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko

Jeste li zadovoljni igrom i rezultatima Reala pod palicom Zidanea?

1. Jesam
103
42%
2. Igrom jesam, rezultatima nisam
13
5%
3. Igrom nisam, rezultatima jesam
74
30%
4. Nisam
56
23%

Ukupno glasova: 246

Donnie Darko
Kontakt:

Re: Real Madrid C.F.

Post Postao/la Donnie Darko » 20 mar 2011, 04:46

http://www.sportsport.ba/forum/viewtopi ... tart=13580

valjda vam ovo 4 puta dozivit u nekih 15 dana :lol:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 20 mar 2011, 05:27

Drugovi evo malo nasih Ultras-Sur.
Ovakve zvukove, pijesme, cesto cujemo kad gledamo tekmu nasih bijelih, dio atmosfere, vrijedi pogledati 8-)

[youtube][/youtube]
Otra vez Real Madrid
Otra vez vengo a verte
Otra vez fondo sur
Otra vez con mi gente..!
Hasta el día que muera
yo estaré en esta grada..
Yo no cumplo años,
cumplo temporadas..!

[youtube][/youtube]
Cuando llego al Bernabeu

[youtube][/youtube]
De lado a ladooo

[youtube][/youtube]
Lalalalalalalalalalalalalalalalalalalala Bernabeu

[youtube][/youtube]
Puta Barsa oé oé

[youtube][/youtube]
Jose Mourinho

[youtube][/youtube]
Ya estamos todos aqui

[youtube][/youtube]
Y allí estaré

[youtube][/youtube]
Yo te quiero Real Madrid

[youtube][/youtube]
Como no te voy a querer

[youtube][/youtube]
Con el sol se alzaran las banderas

[youtube][/youtube]
Ale Real Madrid Ale Ale

[youtube][/youtube]
Real Madrid mi buen amigo

[youtube][/youtube]
En tus colores puse toda mi fe

[youtube][/youtube]
Todo el estadio

[youtube][/youtube]
Dale Cavese

[youtube][/youtube]

Ima ih jos dosta..Koja je po vama najbolja o 3,4,5 :lol:
Nemogu se odluciti koja mije najbolja, ali evo 5 :)
1.Como no te voy a querer,
2.Real Madrid mi buen amigo,
3.Con el sol se alzaran las banderas,
4.Otra vez Real Madrid,
5.Dale Cavese.
Nisam stavio Puta Barca oe oe, puta atleti oe oe, klasika :mrgreen:
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 20 mar 2011, 08:04

uh ,ovdje se zahuktava ,ja bi samo cestitao momcima ,iskreno mislio sam da ce biti kiks ,maximalno 1 bod ,,al eto uspjeli ste sve 3 boda uzet ,svaka cast 8-)
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Nail for Real
Kontakt:

Post Postao/la Nail for Real » 20 mar 2011, 12:19

Ajmo sada jedan kilometarski post :mrgreen:

Ja volim ovakve utakmice, nema puno ljepote u igri, ali sanse su konkretne, nema valjanja lopte kao sto Spanci znaju da rade, ide se grubo u duel - ma derbi. Iako Atletico prije svega nije dopustio da ga nazovemo pravim derbijem jer zaista smo ih limitirali na individualne akcije i nijesu imali mnogo sansi osim kada bi neki nas igrac pogrijesio pa bi im se otvorio "highway". Gol su dali zahvaljujuci majstorluku Aguera i jos jednog igraca (mislim da je Reyes), jbg, rekao sam ja da je Aguero "man to watch". Ali to smo znali i ranije pa opet ga nismo zaustavili.

Kao sto rekoh, odlicna utakmica za nas. Konkretno smo napadali, nismo valjali loptu, cekali smo iz kontre, branili smo se u vecini napada sa 11-oricom eventualno 10-oricom iza lopte, ma sjajno...mozda Jose sprema ekipu za duel(e) sa Barcom gdje cemo morat' ovako igrat'. Benzema i Ozil majstori, nemam rijeci za njih. Kakve samo zavrsnice...imaju samopouzdanja do neba. Svidja mi se i uloga Khedire u ovakvoj formaciji gdje cesto ide napred i kombinuje sa saigracima i odlicno to radi. Ovo nije prva takva utakmica sto znaci da ga Mourinho priprema da ako treba zaigra i malo ofanzivniju ulogu u fazi napada. Meni je ovo vise licilo na 4-3-3 a ne na 4-3-2-1 u pocetku. Kasnije, ulaskom Arbeloe prebacujemo se na standardnu 4-2-3-1 gdje Arbeloa ide na beka, Marcelo lijevo, Ozil u sredinu a Maria desno. Lijepo je Mourinho izrotirao igrace i probao dvije formacije i ovo bi itekako moglo biti od koristi i u duelima u LS i u duelu sa Barcom.

Malo o igracima sad:

Iker - Dokazao/uje zasto je najbolji na planeti. Jednostavno covjek u kojeg se uvijek mozes pouzdat'. Imao sam osjecaj da igraci Atletica ne bi mogli zabiti gol i da su 1 na 1 sa Ikerom, toliko povjerenje uliva.
Ramos - Dobre igre protiv Lyona nastavio je i u derbiju. Odlican, neprelazan, beskompromisan. I u napadu ne ide vise samo na centarsut vec lijepo kombinuje sa ostatkom tima. To mi se svidjelo, ali mozda je to i naredjenje Jose u cilju da se lopta sto vise drzi u nogama.
Pepe - Dosta se lose snalazi u duelima sa brzancima, tehnicarima. Aguero ga je dva, tri put olako pros'o....medjutim kada treba grubo igrat' on je tu odlican. Kod gola nije samo on ispao...
Carvalho - Odigrao doktorski. Posto je nas vezni red u fazi odbrane bio zaista dobar on je maltene kupio ostatke. Doduse nerijetko se desavalo i da ostane 1 na 1 sa nekim igracem Atletica, ali i tu je bio odlican.
Marcelo - Zaista jedna od njegovih najboljih partija u Primeri. Nazad korektan, ispao je dva, tri put ali nista u poredjenju koliko je lopti presjekao, osvojio, povukao sa svog polja. Naprijed kao sto i navikli od njega - odlican. Asistirao za gol, pokazuje smirenost u situacijama, ne bira uvijek prvo rjesenje vec pametno ceka...
Xabi - El conductor ( il' se ovako kaze na spanskom il' me Sofro zaebo). Inace, standardna partija od njega. Imao je malu gresku kada nije uspio da izbije loptu iz sesnaesterca ali na srecu sve se dobro zavrsilo.
Lass - Kako on samo dodje do izrazaja kada treba ici na covjeka. U nekim situacijama je to bilo grubo, ali sta je tu je. Njegov dio posla obavio.
Khedira - Vec sam spomenuo kako me odusevio na ovom mecu. Pored defanzivnih zadataka koje je uspjesno obavljao uspio je i naprijed dobro da odigra, na kraju krajeva upisao je i asistenciju koje se ni Xavi ne bi postideo.
Ozil - Majstor. Lobovat' golmana iz sesnaesterca mogu momci sa puno talenta ali i samopuzdanja. Mozda nije dosao do izrazaja u potpunosti zbog defanzivnije igre, ali je odigrao odlicno. A jos se cudim onoj lopti u prostor za Di Mariju, kakav osjecaj...pero bueno.
Ronaldo - Vidi se da jos uvijek nije 100% spreman i fit, ali daleko od toga da je odigrao lose.Povalj'o je Atleticove igrace mnogo puta, imao je i sansu kada je lopta preletjela preko precke, nije uopste los bio. Malo bode u oci njegova sebicnost, jer je u dva navrata imao potpuno slobodnog saigraca na drugoj strani a on je isao u dribling.
Benzema - Ovo se od njega trazi. Osim killerskog osjecaja za gol, pokazao je i da se veoma dobro razumije sa saigracima, mnogo bolje od Adebayora. Prezadovoljan sam njegovom igrom.

Adebayor/Arbeloa/Di Maria - usli koliko da odmore igraci iz prve postave....

I eto, jos jedan derbi prodje a oni nas ne dobise...LA PESADILLA CONTINUA...

I da, ne znam ko je pitao ali izgleda da Xabi propusta naredni mec zbog kartona...

@los_blanos...como no te voy a querer najbolja ;)
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 20 mar 2011, 12:23

Nikad nisam volio smrdu..
Pepe je susta suprotnost njega..

Toxicity
Kontakt:

Post Postao/la Toxicity » 20 mar 2011, 16:39

Ronaldo najvjerovatnije 3 sedmice "out", taman kad smo ušli u seriju dobrih rezultata ovo nam se desi - sad kad dolaze najteže utakmice u sezoni, ali ovo je peh koji je morao platiti zato što je igrao svaku utakmicu u sezoni, nije on mogao nimalo odmorit :x
"Give me what I want and I'll go away"

"See you in another life, brother."

Real Madrid

Raul7
Kontakt:

Post Postao/la Raul7 » 20 mar 2011, 16:50

Toxicity je napisao/la:Ronaldo najvjerovatnije 3 sedmice "out", taman kad smo ušli u seriju dobrih rezultata ovo nam se desi - sad kad dolaze najteže utakmice u sezoni, ali ovo je peh koji je morao platiti zato što je igrao svaku utakmicu u sezoni, nije on mogao nimalo odmorit :x
Koja slucajnost, utakmice repke i CR povrijedjen. Kladim se da ce se odjednom oporaviti za 10-ak dana
Real Madrid , Olympique de Marseille, Željezničar

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 mar 2011, 17:00

Raul7 je napisao/la:
Toxicity je napisao/la:Ronaldo najvjerovatnije 3 sedmice "out", taman kad smo ušli u seriju dobrih rezultata ovo nam se desi - sad kad dolaze najteže utakmice u sezoni, ali ovo je peh koji je morao platiti zato što je igrao svaku utakmicu u sezoni, nije on mogao nimalo odmorit :x
Koja slucajnost, utakmice repke i CR povrijedjen. Kladim se da ce se odjednom oporaviti za 10-ak dana
Nadam se :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 20 mar 2011, 18:14

Ne znam koji vi Real gledate, ali Ronaldo nas koci u zadnje vrijeme..
Cigan

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 20 mar 2011, 18:18

Raul7 je napisao/la:

Upravo tako to je Mourinhova izmišljena povreda ,da ne bi išo na okupljanje reprezentacije :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 20 mar 2011, 19:09

L_blancos je napisao/la:Ne znam koji vi Real gledate, ali Ronaldo nas koci u zadnje vrijeme..
Cigan
Jes' dobar? Dvije utakmice odigra ispod proseka ( nakon povrede ) , ne zabije gol i ti pljuješ po njemu. Od 23 pobjede Reala u ligi, on je zaslužan za 20 i ti tako pričaš. Hop, skoči sa lamele. :lol:

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 20 mar 2011, 19:11

L_blancos je napisao/la:Ne znam koji vi Real gledate, ali Ronaldo nas koci u zadnje vrijeme..
Cigan
Kako te nije stid ovo napisat. puuu.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 mar 2011, 19:13

Cigan
:lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Šta treba da se nasmijemo evo jesmo :roll: Asistira,trči,vraća se u odbranu........ jbg ne valja da samo on daje golove
Zapravo meni je ovaj Ronaldo bolji od onog iz Manchestera 8-)
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 mar 2011, 20:16

Ova tema se komotno moze preimenovati
iz "Real Madrid C.F." u "Slikovnica"

Pa ja ne znam zasto samo ne ignorisete i ne posvetite se svojim problemima, a mislim da ih ima dovoljno.

Sve vise posla za doktore iz Madrida, Cristiano Ronaldo povrijedjen. Da nije ovo novi slucaj, buduci da znamo
sta se desava sa Kakom?

Portillo
Kontakt:

Post Postao/la Portillo » 20 mar 2011, 20:18

OTNYS_YNWA je napisao/la:Ova tema se komotno moze preimenovati
iz "Real Madrid C.F." u "Slikovnica"

Pa ja ne znam zasto samo ne ignorisete i ne posvetite se svojim problemima, a mislim da ih ima dovoljno.

Sve vise posla za doktore iz Madrida, Cristiano Ronaldo povrijedjen. Da nije ovo novi slucaj, buduci da znamo
sta se desava sa Kakom?
Njemu ne moze nista biti. Pauzirat ce 10-ak dana i to je to. Nista ozbiljno, bez vecih problema ako uzmemo sta ove sezone ce pokupit Balon od zlata.
O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal

El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 20 mar 2011, 20:20

Kad bi bilo moderatora mozda bi i bila normalna tema...i da brisi sve da nebi opet nesto pametovali
OTNYS_YNWA je napisao/la:Sve vise posla za doktore iz Madrida, Cristiano Ronaldo povrijedjen. Da nije ovo novi slucaj, buduci da znamo
sta se desava sa Kakom?
Nije prvi put da se povrijedi pred reprezentativnu pauzu...nakon sto su dobro shebali Real prosle godine kada je povrijednje igrao i nakon toga izbivao dobrih 40 dana odigrao je 2 prijateljske za Portugal...
bit ce spreman za Engleze
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 20 mar 2011, 20:29

ALCALÁ 0 - REAL MADRID CASTILLA 2
Morata, Sarabia 8-)

Novi trener Alberto Toril je u 11 tekm do sada, 10 pob., 1 remi 8-) za sada su na 3m, 1 bod manje od 2m..

http://www.as.com/futbol/articulo/morat ... ftb_25/Tes

FK Željezničar

Podrška Papetu

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 20 mar 2011, 22:04

Raul_64 je napisao/la:Kad bi bilo moderatora mozda bi i bila normalna tema...i da brisi sve da nebi opet nesto pametovali
OTNYS_YNWA je napisao/la:Sve vise posla za doktore iz Madrida, Cristiano Ronaldo povrijedjen. Da nije ovo novi slucaj, buduci da znamo
sta se desava sa Kakom?
Nije prvi put da se povrijedi pred reprezentativnu pauzu...nakon sto su dobro shebali Real prosle godine kada je povrijednje igrao i nakon toga izbivao dobrih 40 dana odigrao je 2 prijateljske za Portugal...
bit ce spreman za Engleze
Moguce, o ovome nisam razmisljao. ;)

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 mar 2011, 22:46

[youtube][/youtube]

:lol:

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 21 mar 2011, 00:16

C.Ronaldo se ljuti na sudiju sto nije penal svirao, prilika prije gola Ozila :?
Mourinho kralj :lol: :mrgreen:

FK Željezničar

Podrška Papetu

Odgovori

Natrag na “Real Madrid CF”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.