Danas se sjetili da se učlane i kupe maju ili šal. Red do tete razapete bio, on bišće majice.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
🇵🇸
Može svaki dan sa članskom kluba samo članovi udruženja imaju rezervisanu kartu koju ako ne kupe do subote ide u slobodnu prodaju
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.
Husref Musemić - Babuka.
-
- Kontakt:
U derbi do pobjede.
Ja sam se danas prvi put danas učlanio u Horde, do sada samo u klub. Momci su zaslužili da im se pruži podrška. Karte idu ko halva. Drago mi je što je kao i u masi drugih stvari situacija na terenu puno drugačija i pozitivnija nego kao na društvenim mrežama.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- napoleon72
- Kontakt:
Trebao si i malog uclanitZeko87 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 18:08Ja sam se danas prvi put danas učlanio u Horde, do sada samo u klub. Momci su zaslužili da im se pruži podrška. Karte idu ko halva. Drago mi je što je kao i u masi drugih stvari situacija na terenu puno drugačija i pozitivnija nego kao na društvenim mrežama.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne

Ovo je klosar iz Zenice koji živi 100m.od stadiona na kojem će
Se igrati derbi.
Sudio mitomanima zadnju tekmu umjesto Peljte-balije.
Znaci 2 uzastopne sudi Željkani na Gubavici?!?
Pa ovo počinje da bude ko u doba morža lojavog i Sudije
Vuksanovića iz Trebinja
Tada je lojavcima i firaunima Vuksanović sudio 7 tekmi zaredom.Naravno uz nesebičnu podrsku tatomiteta sve pozitivno
Završile i nizovi pobjeda se redali!
F.K.Sarajevo već dvije tekme zaredom oštećeno sudijskim
Kradjama.Klub bi se morao oglasiti povodom toga.
Dadose nam jednu od najvećih kazni zbog nekih glupostima,
da li se klub žalio.Lijepo bi bilo imati istok iza sebe(naravno
Uz borbenost i zalaganje)igrača.
Pa sada Penu Bakljom pogodise,Renana na rasnoj osnovi vrijedjali
Kada je teren napuštao.Kako niko od objektivnih urednika,
Novinara,portala da riječ izusti i napise?!?
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Da mu otmu člansku i diče se po tik tokunapoleon72 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 18:14Trebao si i malog uclanitZeko87 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 18:08Ja sam se danas prvi put danas učlanio u Horde, do sada samo u klub. Momci su zaslužili da im se pruži podrška. Karte idu ko halva. Drago mi je što je kao i u masi drugih stvari situacija na terenu puno drugačija i pozitivnija nego kao na društvenim mrežama.![]()

🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
- BordoBBoja
- Kontakt:
Hoce li jadovcev menadzer biti na utakmici
Nekad se nestasno bilo
Nekad se nestasno bilo
- morsecode
- Kontakt:
Jao ja i zaboravio na Radovca
Mogu mislit ako se treca bude igrala na Kosevu i ako istok bude otvoren kakva ce to igranka biti
Sjecam se ko mali kakav je cirkus bio sa onim Pelakom, pola istoka ga zaj.ebavalo

Mogu mislit ako se treca bude igrala na Kosevu i ako istok bude otvoren kakva ce to igranka biti
Sjecam se ko mali kakav je cirkus bio sa onim Pelakom, pola istoka ga zaj.ebavalo
"To je jednostavno SARAJEVO"
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ne kontam poentu i ne spusta mi se na tvoj lvlIstinasamo123 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 16:47Sandzokani su ko srbi unistise Sarajevo u miru, a ti majmune cuvaj ovce da ne uteknu.AngelDiMaria je napisao/la: ↑29 feb 2024, 16:16nemam nikakve veze sa srbima. to je vise husrefova zanimacijaIstinasamo123 je napisao/la: ↑29 feb 2024, 14:49
A da no junace, drzi se sandzaka i budi odan starom vam zanatu, kozojebarstvu.

"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Karta kupljena i učlanjen usput tako da sada ide lagano zagrijavanje za tekmu, idu higlights derbija i navijanjaLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑29 feb 2024, 17:26ako si u mogucnosti, 10 KM ti je da budes clan grupe koja ti je u nicku. Sretno

MRZIM SVAKOG MANIJAKA JAAA
Veliko hvala gospodinu Ismiru Mirvicu i gospodinu Tanu! Ovo je zalog za buducnost, kad tad cemo od ovog imati koristi i financijski i rezultatski. 
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Dobra nam ova teretana. Eto sad i ovo imamo, uslovi su jos bolji.
Odlicna teretana, za svaku pohvalu.
Jos u nedjelju klepiti skretnicare.
Jos u nedjelju klepiti skretnicare.