FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ljudi moji u cemu je problem, ne smije da bude razocaranja, Drugo mjesto i eventualno Kup je i vise nego uspjesna sezona. Mi trebamo samo ganjati sto vise evropskih utakmice a to ce nam dosta lakse biti u Europskoj ligi . . . Forza Zelje, opustite se ba, nije jos nista gotovo . . .
-
- Kontakt:
Cestitke Slobodi na pobjedi,a da skripi ,skripi kod nas ..Nadam se da ce to struka brzo odkloniti!!
Pozdrav svim iskrenim navijacima ma bilo kojeg kluba!!
Pozdrav svim iskrenim navijacima ma bilo kojeg kluba!!
Eto sad nek neko kaze da Zeljo prodaje il kupuje utakmice i da liga nije regularna.
Zgazit ce nas Dinamo u petak ko da gledam eto! 

juveboy je napisao/la:Ljudi moji u cemu je problem, ne smije da bude razocaranja, Drugo mjesto i eventualno Kup je i vise nego uspjesna sezona. Mi trebamo samo ganjati sto vise evropskih utakmice a to ce nam dosta lakse biti u Europskoj ligi . . . Forza Zelje, opustite se ba, nije jos nista gotovo . . .

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
-
- Kontakt:
jeli ovo onaj vas Zoletić ?
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Zar treba najboljem klubu u BiH biti dovoljno 2. mjestojuveboy je napisao/la:Ljudi moji u cemu je problem, ne smije da bude razocaranja, Drugo mjesto i eventualno Kup je i vise nego uspjesna sezona. Mi trebamo samo ganjati sto vise evropskih utakmice a to ce nam dosta lakse biti u Europskoj ligi . . . Forza Zelje, opustite se ba, nije jos nista gotovo . . .
Abidal The King
- Ljumani_Banovici
- Kontakt:
ma igro u Banovićimapadobranac1978 je napisao/la:jeli ovo onaj vas Zoletić ?

1947!
"Domaća ekipa nije uspjela postići toliko željeni pogodak, a u posljednjim trenucima utakmice Zoletić je matirao Šehića i zaledio srca navijača Željezničara za koje će šampionska titula najvjerovatnije ostati samo san".
Ja kada sam govorio na početku sezone, da vi sa ovim timom ako izborite Evropu možete biti sretni, vi niste dali čuti, najavljivali ste prekucavanje lige, i plavo proljeće! 11 BODOVA PREDNOSTI
Biće to zanimljivo ganjanje za drugo mjesto između vas i Sarajeva, sretno!

Ja kada sam govorio na početku sezone, da vi sa ovim timom ako izborite Evropu možete biti sretni, vi niste dali čuti, najavljivali ste prekucavanje lige, i plavo proljeće! 11 BODOVA PREDNOSTI

Biće to zanimljivo ganjanje za drugo mjesto između vas i Sarajeva, sretno!

BORAC ŠAMPION SEZONA 2010-2011; 2020-2021
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
Republika Srpska lee, Borac dolazi iz njee,
za nju bori se i pobjedjuje.....
-
- Kontakt:
AMARE OSIME , ODLAZI !
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
nije problem izgubit utakmicu...ali je bitno na kakav nacin je gubis..protiv sirokog meda nismo mogli...losi smo skroz bili nisu se ni trudili...jednostavno smo poceli misliti da cim igramo na grbavici da je to vec gotova utakmica i onda dodje neka sloboda i zabije go na grbavici...juveboy je napisao/la:Ljudi moji u cemu je problem, ne smije da bude razocaranja, Drugo mjesto i eventualno Kup je i vise nego uspjesna sezona. Mi trebamo samo ganjati sto vise evropskih utakmice a to ce nam dosta lakse biti u Europskoj ligi . . . Forza Zelje, opustite se ba, nije jos nista gotovo . . .
jbg gotovo je sada, treba se okrenuti da uzmemo kup i osvojimo bar jedan trofej.
Volim te Zeljo!!!
-
- Kontakt:
Osime odlazi !
I KAD JE NAJTEŽE MI SMO UZ TEBE!
@nime
Druze slazem se apsolutno...
Totalno sam s.je.ban... Pa sta su igrali-kao piz.d.e?!
Stvarno nismo zasluzili titulu I ne trebamo vise razmisljati o istoj! Ja licno otpisujem taj pehar jer mi je izuzetno tesko vjerovati da ce Borac napraviti slicnu zaje.b.anciju...Mislio sam ici na utakmicu,nisam mogao,a I bolje...
Samo bih se nervirao k'o najveca budala!
Razocaran I ljut - neka to bude moj osjecaj nakon ovoga...
E moj Zeljo, skripi lokomotiva opasno,popustili sarafi...
Ali idemo dalje...
Druze slazem se apsolutno...
Totalno sam s.je.ban... Pa sta su igrali-kao piz.d.e?!
Stvarno nismo zasluzili titulu I ne trebamo vise razmisljati o istoj! Ja licno otpisujem taj pehar jer mi je izuzetno tesko vjerovati da ce Borac napraviti slicnu zaje.b.anciju...Mislio sam ici na utakmicu,nisam mogao,a I bolje...
Samo bih se nervirao k'o najveca budala!
Razocaran I ljut - neka to bude moj osjecaj nakon ovoga...
E moj Zeljo, skripi lokomotiva opasno,popustili sarafi...
Ali idemo dalje...
Osim - drugo ime za Želju !
Savez će biti suspendovan 27.03. pa je uprava to skontalo i lijepo uzela veću svotu novca na kladionici. Amar je rekao ako je suspenzija jedino rješenje onda neka tako i bude.
FEDERER= KLOC
polako,u cemu je problem,ide plavo proljeće 2589. godine
Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Je l to JOGE POCERO PITAM
- neutralan__
- Kontakt:
nista okrenite se i vi kupu,svi u listicu! 2. mjesto u prvenstvu i kup bi bilo odlicno 

FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot] i 11 gostiju.