NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
Ja bih bio najsretniji da nas bude 10.000, ali treba biti realan. Ovo je sredina tribine i praznog mjesta ima koliko hoćete, a da ne postavljam slike desne i lijeve tribine. Ako ćemo ići na neki maksimum maksimuma bilo je 3.500 posjetitelja. Ponavljam to je odlična posjeta, pa pola grada ne zna da Jedinstvo uopće postoji.

Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
- Kontakt:
Ma manje bitno koliko je, vido se da je posjeta odlična za radni dan. Mislim da ako pobijedimo prvo kolo da bi protiv Slobode bilo 5000. Jer bi ostala ova euforija oko kluba. Zalosno ce biti ako opet budemo cekali desetak godina na ovakvu utakmicu. Ja se nadam da ce neko zasukati ruukave
Znam da je većina naših želja u ovome trenutku neostvariva. Ali da imam moć i novac, odradio bih rušenje istočne tribine, izgradio novu sa zdenkama lijevo i desno, te sa poslovnim prostorima koji gravitiraju prema Aleji, cca kapaciteta 4.000 mjesta (ali da ispunjava sve ono što UEFA traži za CAT4), obnovio teren i postavio atletsku stazu, a zapadna tribina kad dođe na red.
Pa vise ljudi je bilo na prvoj trecini tribine nego u srednjoj.NeRi_K je napisao/la: ↑28 feb 2024, 17:25Ja bih bio najsretniji da nas bude 10.000, ali treba biti realan. Ovo je sredina tribine i praznog mjesta ima koliko hoćete, a da ne postavljam slike desne i lijeve tribine. Ako ćemo ići na neki maksimum maksimuma bilo je 3.500 posjetitelja. Ponavljam to je odlična posjeta, pa pola grada ne zna da Jedinstvo uopće postoji.
![]()
Usput prodano je blizu 3500 ulaznica a djeca do 12 godina i zene besplatan ulaz.
Delegat stavio 4000 u zapisnik, sto je minimum ma da mislim da je blizu 4500 bilo.

Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
-
- Kontakt:
Eto zarada od 40000 KM , nije mala stvar, idemo dalje, treba izboriti opstanak, to je ipak prioritet
Nije to uopće bitno, nemam potrebu da nešto dokazujem. Na prste jedne ruke mogu nabrojati domaće utakmice Jedinstva koje sam propustio i najsretniji bih bio da na idućoj utakmici bude 10.000 posjetitelja. Ali realan i objektivan nije na odmet biti, nemamo ništa od toga dižemo cifru u nebesa. Onaj ko ti je rekao da je prodano 3.500 ulaznica te nažalost slagao. Poštujem tvoje mišljenje, ali i dalje stojim iza toga da nije bilo više od 3.500 posjetitelja na stadionu.

Netko spomenu Irfu pa novi teren pa onda opet spomenu savez pa teren u Bjeljini?! Pokusacu biti kratak i jasan.
Dok je Irfe sa USK u savezu ne nadaj se ničemu valjda za sve ove godine to treba biti jasno svakom od Kljuca do Kaladuše.
Druga stvar je Vico koji grabi šakom i kapom ali i daje pa tako i drugoligašu Radniku teren..
Dok je Irfe sa USK u savezu ne nadaj se ničemu valjda za sve ove godine to treba biti jasno svakom od Kljuca do Kaladuše.
Druga stvar je Vico koji grabi šakom i kapom ali i daje pa tako i drugoligašu Radniku teren..
Teren mozes dobiti ako udjes u premijer ligu ili si u najmanju ruku izvjestan kandidat. Jer se ide na to da svi premijerligasi dobiju teren. Radnik je druga liga, ali je cest ucesnik prve lige i igrat ce je najvjerovatnije i iducu sezonu. Nisi za uspredbu sa njima.
-
- Kontakt:
Taj isti Irfo je i unistio ovaj klub i komplet fudbal na kantonu. Očekivati nesto od običnog voćara je smijesno. Vidjecemo hoce gradonačelnik moci nesto uraditi, ali prvo ide pomoćni teren. Tako da glavni za godinu dvije nema sanse da bude na redu.
Zanima me i zasto nas trener nije dao nikakvu izjavu?
Zanima me i zasto nas trener nije dao nikakvu izjavu?
Nije mene niko slagao, moj broj karte je bio 3253, karte kad se stampaju i idu u prodaju od broja jedan pa nadalje, tako je bilo i za ovu utakmicu.
Druga stvar je ako je neko kupio vise, kao sto firme neke znaju pa ne iskoriste ne podjele ljudima.
Postujem ja tvoje misljenje isto, ti imas svoje ja svoje.
Druga stvar je ako je neko kupio vise, kao sto firme neke znaju pa ne iskoriste ne podjele ljudima.
-
- Kontakt:
Kako je onda Krajina Cazin dobila teren? Nema to veze, ide to kako ko namjestiKajzer10 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 18:21Teren mozes dobiti ako udjes u premijer ligu ili si u najmanju ruku izvjestan kandidat. Jer se ide na to da svi premijerligasi dobiju teren. Radnik je druga liga, ali je cest ucesnik prve lige i igrat ce je najvjerovatnije i iducu sezonu. Nisi za uspredbu sa njima.
Broj ulaznice bi bio mjerodavan da su se ulaznice prodavale isključivo na jednom mjestu prije utakmice i da je bio samo jedan ulaz na stadion. Štampano je 5.000 ulaznica, iste su se prodavale prije utakmice na više mjesta, plus na dan utakmice tri ulaza plus četvrti gostujući ulaz, tako da je praktički neko mogao imati i broj ulaznice 5.000.LloriS je napisao/la: ↑28 feb 2024, 18:25Nije mene niko slagao, moj broj karte je bio 3253, karte kad se stampaju i idu u prodaju od broja jedan pa nadalje, tako je bilo i za ovu utakmicu.
Sve u svemu konstruktivna rasprava

- InatSilniBosanski
- Kontakt:
Rastuzi me ovo samo dodatno, a obecao sam da cu se distancirati kako sam dobio jednog malog navijaca.
Bravo za vas sve istinske bolesnike, jel ovo je bolest a ne ljubav.
Teren necemo nikada dobiti jel smo zadnja rupa na sviralu, od Durica nam ni ne treba bolje se casbo ugasiti to je izrod.
Kakva romantika na Uni i to u sred sedmice
ne mogu da vjerujem da ovo niko ne vidi. Salje mi mali od buraza slike djeca danas nose zastave i salove po skolama, sta nam je stoka uradila od kluba yebem im obitelj. Nazalost ovo je bajka za nas, a realnost je da tavorimo i dalje i da je LED semafor koji se jos za vrijeme Lipovace spominjao konacno stigao… Objektivno je priznati da zasluzujemo Premijer Ligu i da su sve price o stabilizaciji, domacem kadru kojeg nemamo, nekoj izmisljenoj sredini tabele koja nista ne donosi glupost.
p.s @harden mislim da sam tebi obecao dres cim prvom prilikom budem dolazio ceka te nisam zaboravio, ne stignemo li popiti ledenu ostavicu ti negdje, vec mi se navuko na oci
Bravo za vas sve istinske bolesnike, jel ovo je bolest a ne ljubav.
Teren necemo nikada dobiti jel smo zadnja rupa na sviralu, od Durica nam ni ne treba bolje se casbo ugasiti to je izrod.
Kakva romantika na Uni i to u sred sedmice

p.s @harden mislim da sam tebi obecao dres cim prvom prilikom budem dolazio ceka te nisam zaboravio, ne stignemo li popiti ledenu ostavicu ti negdje, vec mi se navuko na oci

Bihać cijeli, crveni i bijeli!
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Ni to nije sva zahvala Irfi,savez je bio dobio neku donaciju tih terena za nize lige,i onda je eto on prvi put u 10 godina svog mandata nesto uradio sa svoj Grad i Kantonnebeskasila je napisao/la: ↑28 feb 2024, 18:26Kako je onda Krajina Cazin dobila teren? Nema to veze, ide to kako ko namjestiKajzer10 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 18:21Teren mozes dobiti ako udjes u premijer ligu ili si u najmanju ruku izvjestan kandidat. Jer se ide na to da svi premijerligasi dobiju teren. Radnik je druga liga, ali je cest ucesnik prve lige i igrat ce je najvjerovatnije i iducu sezonu. Nisi za uspredbu sa njima.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
po toj logici onda je vec odredeno ko je u Premijer Ligi i ko se tu vrtiKajzer10 je napisao/la: ↑28 feb 2024, 18:21Teren mozes dobiti ako udjes u premijer ligu ili si u najmanju ruku izvjestan kandidat. Jer se ide na to da svi premijerligasi dobiju teren. Radnik je druga liga, ali je cest ucesnik prve lige i igrat ce je najvjerovatnije i iducu sezonu. Nisi za uspredbu sa njima.
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Nisi zaboravioInatSilniBosanski je napisao/la: ↑28 feb 2024, 19:05p.s @harden mislim da sam tebi obecao dres cim prvom prilikom budem dolazio ceka te nisam zaboravio, ne stignemo li popiti ledenu ostavicu ti negdje, vec mi se navuko na oci![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Prvo treba poplacati 4-5000 KM kazne za pirotehniku, to ce se znati ubrzo kad savez odluci jbgnebeskasila je napisao/la: ↑28 feb 2024, 17:54Eto zarada od 40000 KM , nije mala stvar, idemo dalje, treba izboriti opstanak, to je ipak prioritet
Nema bas 40 hiljada al rekao bih da ima 25-30 hiljada od danasnjeg meca, sto je odlicno da pokrije troskove kupa do sada.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Fina posjeta danas i za premijerligaše.Sve sem rezultata je bilo ok.Promašen penal je baš bio šamar na sjajnu atmosveru.Ali ako ovako nastave igrati nema problema za Jedinstvo u prvoj ligi.Zalaganje na nivou danas i samo ga prenijeti u ligaške utakmice i neće biti zime.
- InatSilniBosanski
- Kontakt:
ima itekako zime najslabiji smo igracki u ligi, sezona je duga, a ovo nikakvo mjerilo nije ne mozes se braniti i na hucku igrati svaku utakmicu.ammimr je napisao/la: ↑28 feb 2024, 22:30Fina posjeta danas i za premijerligaše.Sve sem rezultata je bilo ok.Promašen penal je baš bio šamar na sjajnu atmosveru.Ali ako ovako nastave igrati nema problema za Jedinstvo u prvoj ligi.Zalaganje na nivou danas i samo ga prenijeti u ligaške utakmice i neće biti zime.
jedan od najocajnih napada odkako ja pratim Jedinstvo Bogu plakati udji pogledaj strijelce zadnja linija rame uz rame po broju golova sa napadacima
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
1919, 1937!
Kinđe hvala ti !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.