FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- AmanijakzO
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
FK Zeljeznicar - Sloboda 0:1.
Nije valjda??? 

ti bo
Steta, niste danas imali srece. Iskreno sam navijao za vas, ali jbg...
@nedzad
ne znam jesi li primjetio ali ovo je tema FK Zeljeznicar, a ne fk sloboda
@nedzad
ne znam jesi li primjetio ali ovo je tema FK Zeljeznicar, a ne fk sloboda

SaltCityAttack je napisao/la:tm-ovac iz mase je napisao/la: Da su se pitali navijači Slobode i stanovnici Tuzle nikad Željo ne bi bio ispred Borca...!
JELI NAS TO vredjas?...sta smo mi sad cetnici?... ko se onda pitao majketi?...daj ba care pusti se toga cuj mi vise volimo Borac uzas uzas uzas uzas....naravno mi smo stari rivali i utkamice izmedju nas se drugacije gledaju i nevidim razlog da tako ocjenjujes navijace Slobode.... dobili smo Borca zato sto smo ih dobili,i vjerovatno sto je nama vise stalo da vi budete prvaci nego Borac...mi ne smijemo uzeti bod i nesmijemo nikog pobjediti, odmah nas cetnicima nazivate i kako volimo druge sramite se ba ... stvarno vas ne kontam vise uzas uzas[/quo
Ja sam bio na utakmici u Tuzli prvom dijelu premier lige, medu navijacima slobode, nisam nigdje vidio da mrze sarajlije kao tuzlaci, velicaju monstruma s grbavice, i psuju i markale i stvarno su mi se zgadili
ljudi ovo je provala

Republika Srpska le,Borac dolazi iz nje,za nju bori se i pobjeđuje,Borac Banjaluka le ale... Naš klub, naš grad,samo nama pripada,samo Borac u Evropi neka Srpskom odzvanja...
Cestitam na dobroj igri dobro ste se drzali ali ja sam rekao da je sloboda dosla po 3 boda ....
:*

Live for nothing or die for something
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3
- AmanijakzO
- Kontakt:
Cestitke Slobodu i Fukare.
Sve u svemu, zasluzena pobjeda.
Voz ide dalje!

Voz ide dalje!
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
poceli smo padat...nije to ko prosle godine...jos uvijek nema plavog proljeca...ja sam zadovoljan i drugom pozicijom.. samo da ne bude losije...
izgleda da je JOGE potjero hahahahahaha
Nem'reš vjerovat da su nam ove ušlje uvalile go, haj ništa, idemo dalje...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
nijedan poraz mi nije teze pao otkad pratim ŽELJu ikad.
HALALISMO TITULU OVE GODINE!
HALALISMO TITULU OVE GODINE!
-
- Kontakt:
Jogeee poceraj 

- AmanijakzO
- Kontakt:
Neka nas i suspenduju. 

Idemo dalje nema predaje
Ova zadirkivanja od strane razno raznih navijača samo pokazuju kolika smo mi institucija za sve i nije mala stvar pobjediti nas
JA TE VOLIM LUDO FK ŽELjEZNIČAR

DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- SaltCityAttack
- Kontakt:
ecif je napisao/la:SaltCityAttack je napisao/la:tm-ovac iz mase je napisao/la: Da su se pitali navijači Slobode i stanovnici Tuzle nikad Željo ne bi bio ispred Borca...!
JELI NAS TO vredjas?...sta smo mi sad cetnici?... ko se onda pitao majketi?...daj ba care pusti se toga cuj mi vise volimo Borac uzas uzas uzas uzas....naravno mi smo stari rivali i utkamice izmedju nas se drugacije gledaju i nevidim razlog da tako ocjenjujes navijace Slobode.... dobili smo Borca zato sto smo ih dobili,i vjerovatno sto je nama vise stalo da vi budete prvaci nego Borac...mi ne smijemo uzeti bod i nesmijemo nikog pobjediti, odmah nas cetnicima nazivate i kako volimo druge sramite se ba ... stvarno vas ne kontam vise uzas uzas[/quo
Ja sam bio na utakmici u Tuzli prvom dijelu premier lige, medu navijacima slobode, nisam nigdje vidio da mrze sarajlije kao tuzlaci, velicaju monstruma s grbavice, i psuju i markale i stvarno su mi se zgadili
makrale psuju

SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- tm-ovac iz mase
- Kontakt:
Ma jos je zima za plavog proljeca...sve u svemu..ovo je fakat jadno !Faruk_Edin Džeko je napisao/la:poceli smo padat...nije to ko prosle godine...jos uvijek nema plavog proljeca...ja sam zadovoljan i drugom pozicijom.. samo da ne bude losije...
TM87
Je l to JOGE POCERO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 28 gostiju.