Forum

Kako koristiti portal SportSport.ba i sve njegove dijelove?
kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Re: Forum

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 20 mar 2011, 19:43

mandraX je napisao/la:
Monolog je napisao/la:Mene samo interesuje zašto se ne prijavljuju postovi koje simpatizeri "tvog" tima ostavljaju? Zbilja me zanima. Pa jbt, je li to psovka Barcinog navijača veći grijeh od psovke Realovog/ili Liverpoolovog/, jer prije par dana je bio takav slučaj?
To me ne interesuje, al evo reci cu ti, ja jos nikoga od njih nisam upratio da psuje, mozda neko i jest, al vjeruj mi, ja nisam upratio...a i da jesam, ako nije mene vrijeđao, ne bi ga prijavio ;) Isto tako ne bih ni Brnju, aL' je i mene uvrijedio (nazvao debiLom), tako da...

znači neko može na sve strane vrijeđati i psovati ali ako tebe ne spominje ti ga ne bi prijavio?

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 20 mar 2011, 19:48

kakavdanakneiskustvu je napisao/la:
znači neko može na sve strane vrijeđati i psovati ali ako tebe ne spominje ti ga ne bi prijavio?
Nisam to tako mislio, u tom smislu, naravno ako se pređe neka granica (ako je ima uopšte) sa psovkama, vrijeđanjem, prijavio bi ga ofc...

Al' opet, ja se drzim jedne: Ne diram te - ne diraj me ;)

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 20 mar 2011, 19:52

mandraX je napisao/la:
Nisam to tako mislio, u tom smislu, naravno ako se pređe neka granica (ako je ima uopšte) sa psovkama, vrijeđanjem, prijavio bi ga ofc...

nema granice kad ti neko psuje

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 mar 2011, 20:10

mandraX je napisao/la:

Uvijek treba ostati miran,ako psuje to je njemu na dušu,jezik kako god :) Meni su dosta puta psovali te nisam ni prijavio nisu vrijedni moje energije :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

kakavdanakneiskustvu
Kontakt:

Post Postao/la kakavdanakneiskustvu » 20 mar 2011, 20:23

mandraX je napisao/la:

Uvijek treba ostati miran,ako psuje to je njemu na dušu,jezik kako god :) Meni su dosta puta psovali te nisam ni prijavio nisu vrijedni moje energije :lol:[/quote]

vrlo mala energija se potroši kad prijavljuješ nečiji post

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 20 mar 2011, 23:02

admin je napisao/la:ccc, i jos on upozorava na ponasanje nekog drugog.
brnjoo je trajno banovan.
Bilo je vrijeme samo bi dodao još da obratite pažnju na Los_Blancos 2 koji takođe koristi metode Brnje.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 20 mar 2011, 23:47

Saurman je napisao/la:
admin je napisao/la:ccc, i jos on upozorava na ponasanje nekog drugog.
brnjoo je trajno banovan.
Bilo je vrijeme samo bi dodao još da obratite pažnju na Los_Blancos 2 koji takođe koristi metode Brnje.
A ti si nevinašce majka Tereza :lol: :roll:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 mar 2011, 15:14

Administracijo :D

Mozel se na PDF-u Serie A otvoriti zasebna tema "Reprezentacija Italije".Iako sam moderator tamo,ipak bih vas konsultovao po tome pitanju...

Ima nas dosta koji pratimo reprezentaciju i ja bih volio da imamo jednu temu gdje cemo samo o tome pisati,da bi hronoloski i preglednije to bilo...i da se ne mijesa i ne gubi na topicu serie A...bilo bi bolje ovako.

Jel moze ??

hajd ja cu otvorit...pa ako se ne slazete.. izbrisite..
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 21 mar 2011, 15:42

može naravno.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 21 mar 2011, 16:19

Zahvaljujem :)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 22 mar 2011, 19:58

Našao sam se u problemu "Prilikom odabira razloga, moraš navesti i objašnjenje."Pokušao sam da prijavim post,ali među opcijama nema post vrijeđa a neću da lažem da je post vakav onakav jer ima veze sa temom,ali u njemu se koristi jedna od zabranjenih riječi :?

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 22 mar 2011, 20:11

LBJ MVP je napisao/la:Našao sam se u problemu "Prilikom odabira razloga, moraš navesti i objašnjenje."Pokušao sam da prijavim post,ali među opcijama nema post vrijeđa a neću da lažem da je post vakav onakav jer ima veze sa temom,ali u njemu se koristi jedna od zabranjenih riječi :?
Pa napišeš razloge, pobogu. A, možeš ti staviti i bilo koju opciju, svakako se pročita taj post i pregleda prijava. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

VolimLiverpool
Kontakt:

Post Postao/la VolimLiverpool » 22 mar 2011, 21:52

Odnedavno svaki post za koji mislim da zaslužuje prijavu,prijavljujem.Nema šanse da ne prijavim... ;)
You'll never walk alone.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 23 mar 2011, 00:11

Monolog je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Našao sam se u problemu "Prilikom odabira razloga, moraš navesti i objašnjenje."Pokušao sam da prijavim post,ali među opcijama nema post vrijeđa a neću da lažem da je post vakav onakav jer ima veze sa temom,ali u njemu se koristi jedna od zabranjenih riječi :?
Pa napišeš razloge, pobogu. A, možeš ti staviti i bilo koju opciju, svakako se pročita taj post i pregleda prijava. :D
E dobro je onda :mrgreen: Mrsko mi pisat sjećam se da sam jednom napisao samo post vrijeđa :lol:

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 24 mar 2011, 22:48

$ $ ово ' управо на пп " $ " Aldinn

----
& $ - & " - & - &
ФСРС

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 mar 2011, 11:08

milion puta vec receno, ali nije problem da se ponovi: PP se ne administriraju i ne objavljuju na javnom dijelu foruma. ukoliko primate PP uvrjedljivog sadrzaja, stavite tu osobu koja ih salje na listu "gnjavatora" i poruke vise nece stizati.

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 25 mar 2011, 12:01

Zašto ste prag tolerancije na trollanje postavili previsoko? Konkretno, riječ je o temama reprezentacije, ko imalo prati ove teme može vidjeti da se tamo pojavljuju likovi koji su došli samo iz razloga provociranja, remete bilo kakvu normalnu diskusiju. Ignore opcija ne pomaže, obzirom da se isti često citiraju, smatram da bi moderaciji foruma trebao biti cilj da se diskusije zadrže u normalnim okvirima te da bi bilo kakav pokušaj miniranja istih trebao biti automatski sankcioniran.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 mar 2011, 16:53

prijavljujte postove i pomozite da se trolovi uklone.
ja svaki dan čistim, ali pred ove vazne utakmice ima ljudi kojima je posao da nam spamiraju forum. fudbal je u zadnje vrijeme mnogo vise od samo sporta, pa su ljudi tu o sluzbenoj duznosti.

admin
Site Admin
Kontakt:

Post Postao/la admin » 25 mar 2011, 18:33

milion i jedan put rečeno: PP SE NE ADMINISTRIRA. OBJAVLJIVANJE PP NA JAVNOM DIJELU FORUMA PRIJE CE DONIJETI BAN VAMA, NEGO ONOME KO JE POSLAO PP.

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 25 mar 2011, 18:36

Moram i ovdje napisati ...

Razocarao sam se u sajt ;)
A C A B !

Odgovori

Natrag na “Help”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.