Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Ne treba nama nikakav penal. A usput vidio sam snimak penala na s.o.u.r.c.e.ba, jbg čist.zolaTM je napisao/la:treba li su nam svirati penal odmah na pocetku...ko nekima...
to je praksa bilo dok sa Sarajevom na Kosevu igrate, al kako ti kazes da ste otisli po tri boda vidjet cemo... sto da ne, hladan tus MesanovicaTZ_BoY je napisao/la:ma tu se samo mogu valjati zeljini igraci i cuvati remi ... sloboda je dosla po 3 bodaaS_Roma je napisao/la:ako ga zeljo ne zabije do 60 - 65 min, onda nastaje valjanje i zadrzavanje i tako da ce nula ostati tu.
Gdje gledaš tekmu da i ja krenemTZ_BoY je napisao/la:Poništen gol Slobodi. Almir Bekić je odlično centrirao, Miljenko Bošnjak pogodio glavom u mrežu, ali je sudija Bjelica na asistenciju Tomasa, poništio čist gol Slobode. Navodno je vidio igranje rukom.
![]()
![]()
Mora zeljo pobijediti pa makar i uz pomoc sudija FUJ
49' Dvije velike prilike je imao domaći tim, prvo Svraka, a nakon njega i Savić, ali je rezultat ostao 0:0.rossoner je napisao/la:Hajde pisite nesto...u autobusu sam,nemam nikakvih info osim foruma...
hajd cao u temu fk sloboda(ako ima) i ja bih se stidio tog imena fukarefukara87 je napisao/la:joj manijaka traze penal![]()
ma ajde dobit ce te ga
58' Kod Želje u igru ušli Stanić i Jamak umjesto Radovanovića i Višće, a kod Slobode Efendić i Mujić umjesto Bošnjaka i Mešanovića.rossoner je napisao/la:Hvala! Mogu otvoriti samo ovu mobile verziju pa ne vidim to. A gutavo pravo! Ako ne pobijedimo ode pehar u nepovrat!
ocigledno ne stima nistaProvenzzano je napisao/la:Očigledno nešto ne štima...
goldboy je napisao/la:hajd cao u temu fk sloboda(ako ima) i ja bih se stidio tog imena fukarefukara87 je napisao/la:joj manijaka traze penal![]()
ma ajde dobit ce te ga
Trenutno korisnika/ca: Cwirek, Kajkutenjoyer, kontra, Paromlinac, Uniited i 49 gostiju.