valjda vam ovo 4 puta dozivit u nekih 15 dana

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Koja slucajnost, utakmice repke i CR povrijedjen. Kladim se da ce se odjednom oporaviti za 10-ak danaToxicity je napisao/la:Ronaldo najvjerovatnije 3 sedmice "out", taman kad smo ušli u seriju dobrih rezultata ovo nam se desi - sad kad dolaze najteže utakmice u sezoni, ali ovo je peh koji je morao platiti zato što je igrao svaku utakmicu u sezoni, nije on mogao nimalo odmorit
Nadam seRaul7 je napisao/la:Koja slucajnost, utakmice repke i CR povrijedjen. Kladim se da ce se odjednom oporaviti za 10-ak danaToxicity je napisao/la:Ronaldo najvjerovatnije 3 sedmice "out", taman kad smo ušli u seriju dobrih rezultata ovo nam se desi - sad kad dolaze najteže utakmice u sezoni, ali ovo je peh koji je morao platiti zato što je igrao svaku utakmicu u sezoni, nije on mogao nimalo odmorit
Raul7 je napisao/la:Koja slucajnost, utakmice repke i CR povrijedjen. Kladim se da ce se odjednom oporaviti za 10-ak danaToxicity je napisao/la:Ronaldo najvjerovatnije 3 sedmice "out", taman kad smo ušli u seriju dobrih rezultata ovo nam se desi - sad kad dolaze najteže utakmice u sezoni, ali ovo je peh koji je morao platiti zato što je igrao svaku utakmicu u sezoni, nije on mogao nimalo odmorit
Jes' dobar? Dvije utakmice odigra ispod proseka ( nakon povrede ) , ne zabije gol i ti pljuješ po njemu. Od 23 pobjede Reala u ligi, on je zaslužan za 20 i ti tako pričaš. Hop, skoči sa lamele.L_blancos je napisao/la:Ne znam koji vi Real gledate, ali Ronaldo nas koci u zadnje vrijeme..
Cigan
Kako te nije stid ovo napisat. puuu.L_blancos je napisao/la:Ne znam koji vi Real gledate, ali Ronaldo nas koci u zadnje vrijeme..
Cigan
L_blancos je napisao/la:Ne znam koji vi Real gledate, ali Ronaldo nas koci u zadnje vrijeme..
Cigan
Njemu ne moze nista biti. Pauzirat ce 10-ak dana i to je to. Nista ozbiljno, bez vecih problema ako uzmemo sta ove sezone ce pokupit Balon od zlata.OTNYS_YNWA je napisao/la:Ova tema se komotno moze preimenovati
iz "Real Madrid C.F." u "Slikovnica"
Pa ja ne znam zasto samo ne ignorisete i ne posvetite se svojim problemima, a mislim da ih ima dovoljno.
Sve vise posla za doktore iz Madrida, Cristiano Ronaldo povrijedjen. Da nije ovo novi slucaj, buduci da znamo
sta se desava sa Kakom?
Nije prvi put da se povrijedi pred reprezentativnu pauzu...nakon sto su dobro shebali Real prosle godine kada je povrijednje igrao i nakon toga izbivao dobrih 40 dana odigrao je 2 prijateljske za Portugal...OTNYS_YNWA je napisao/la:Sve vise posla za doktore iz Madrida, Cristiano Ronaldo povrijedjen. Da nije ovo novi slucaj, buduci da znamo
sta se desava sa Kakom?
Moguce, o ovome nisam razmisljao.Raul_64 je napisao/la:Kad bi bilo moderatora mozda bi i bila normalna tema...i da brisi sve da nebi opet nesto pametovaliNije prvi put da se povrijedi pred reprezentativnu pauzu...nakon sto su dobro shebali Real prosle godine kada je povrijednje igrao i nakon toga izbivao dobrih 40 dana odigrao je 2 prijateljske za Portugal...OTNYS_YNWA je napisao/la:Sve vise posla za doktore iz Madrida, Cristiano Ronaldo povrijedjen. Da nije ovo novi slucaj, buduci da znamo
sta se desava sa Kakom?
bit ce spreman za Engleze
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.