FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
87
38%
Darko Milanič
34
15%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
33
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
20
9%
Samo stranac
54
23%

Ukupno glasova: 231

GalileoGalilei
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la GalileoGalilei » 26 feb 2024, 20:56

Kuprešak je Marcelo, Alphonso i Robertson za sve ove naše alibi bekove.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 26 feb 2024, 21:05

To Senneru, najbolje info vazda :clap:

A Kupresaka smo ganjali on i Durakovic dva najbolja beka lige bili, vjerujem da bi i on kod nas igrao na nivou Elvira, ustvati ubjedjen sam u to. Mislim da je u toj sezoni cak Durakovic bio korisniji.

AVNOJ
Kontakt:

Post Postao/la AVNOJ » 26 feb 2024, 21:08

Senner je napisao/la:
26 feb 2024, 20:37
AVNOJ je napisao/la:
26 feb 2024, 19:42
Od ideje do realizacije, poznavajuči naše društveno uređenje, je dug predug put.
Ne zaboravite da je prije nekoliko godina jedan ublehaš isto tako imao idejno riješenje za neke viseče tramvaje kroz grad i tu ideju pretstavljao kao lako izvidivu i sasvim realnu.
Tako i sa ovim riješenjem je raja s pravom skeptična jer smo se do sada bezbroj puta opekli.

Po meni greška je što se izišlo samo sa idejnim riješenjem, ako im je već Općina dala saglasnost za planiranje zašto nije napravljena kompletna projektna dokumentacija za cijeli projekat, sa fazama izgradnje i realizacije, pa čak i sa nekim izvođačem radova koji bi garantovao neke rokove i načine izgranje. Onda i finasije, troškove svega toga, koliko bi klub učestvovao u tome šta se traži od vlasti kako i u kojem smislu oni tu trebaju učestvovati.
Da je klub spreman 100% za projekat i da se loptica prebaci na vlast i ako se negdje pojavi problem da se može prstom pokazati ko i gdje koči projekat.
Jednostavno, da klub kaže evo gospodo mi smo spremni do vas je.

Pozitivno je što ideja nije megalomanska, realno izvodiva i što se konačno okrenulo ka kategorizaciji a ne kao što pojedini pišu o natkrivanju 15.000 sjedečih mjesta a klub ima 5.000 članova.

U realizaciju treba krenuti još večeras, sutra čemo već kasniti jedan dan.
Napravljena je kompletna projektna dokumentacija. Odabran je izvođač radova, nadzorni organ, rok gradnje i finansije naravno 😉

Jedino što mi smeta i što je izazvalo polemiku je to da ovo kino od prezentacije (ne znam zašto) pokazuje da dijelovi istoka nisu natkriveni što nebi trebao biti slučaj ako se gleda glavni projekat.

Samo da radovi krenu, jedno po jedno ako Bog da. Sljedeća tribina u drugim fazama bi trebao biti SJEVER 💪!

Još da tetke krenu igrati i prestanu glumiti balerine na terenu bilo bi top 👍
Super, odlično i puno ozbiljnije izgleda ako je zaista tako kako si napisao.

Ja sam samo dao svoje viđenje projekta iz ove kako ti kažeš "kino prezentacije" zašto onda nisu to sve pomenuli danas jer sa tim se daje baš ozbiljnost cijelom projektu.
Još kad bi nam dali mogučnost kupovine tih natkrivenih mjesta bilo bi top!
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

JavierBosnia
Kontakt:

Post Postao/la JavierBosnia » 26 feb 2024, 21:15

JavierBosnia je napisao/la:
02 jan 2024, 14:21
Vijesti za krov. Planirano je u ovoj godini kroz standardnu pomoc opcine iz budzeta i uz pomoc kluba. Istocna tribina je u pitanju, ali ne citava jer ne obuhvata ulaze sa strana. Krov sa stubovima, radila su se neka ispitivanja za nosivost konstrukcije
Bit ce problema sa dozvolama, ima tu nekih zatezanja zbog olimpijskog plamena, historije stadiona i sl
Planirani pocetak po okoncanju sezone, zavrsetak prije evrope
Da se citiram prije skoro 2 mjeseca. A onda neki ovdje počnu priče o tome kako je ovo mazanje ociju zbog losih rezultata.
Ispravka se desila, odustalo od krova sa stubovima jer je ispitivanje pokazalo da je bolje praviti konstrukciju iza samog istoka jer ima dovoljno prostora za to
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 26 feb 2024, 21:21

26 feb 2024, 21:15
Vijesti za krov. Planirano je u ovoj godini kroz standardnu pomoc opcine iz budzeta i uz pomoc kluba. Istocna tribina je u pitanju, ali ne citava jer ne obuhvata ulaze sa strana. Krov sa stubovima, radila su se neka ispitivanja za nosivost konstrukcije
Bit ce problema sa dozvolama, ima tu nekih zatezanja zbog olimpijskog plamena, historije stadiona i sl
Da se citiram prije skoro 2 mjeseca. A onda neki ovdje počnu priče o tome kako je ovo mazanje ociju zbog losih rezultata.
Ispravka se desila, odustalo od krova sa stubovima jer je ispitivanje pokazalo da je bolje praviti konstrukciju iza samog istoka jer ima dovoljno prostora za to
Voli narod laprdat gluparije.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 26 feb 2024, 21:25

26 feb 2024, 21:15
U svakom slučaju ljepše izgleda bez stubova na tribinama
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 26 feb 2024, 21:33

Čini mi se na ljeto kad je Dudić došao Kuprešak je bio na meti, zašto se nije realizovalo ne znam.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 26 feb 2024, 21:40

Mirvic i njegovi nam jos samo nisu prezentovali Fk Sarajevo na Marsu.

Doduse, izgledamo ko da smo pali s Marsa.

Od bit cemo najbolji klub za dvije godine na Balkanu, preko mi smo Real Madrid za sve do poraza od SB i Zvijezde. :tokralju:

Pritom, imali smo 2 suta u okvir gola na gostovanjima od Oktobra mjeseca. Golemo
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 26 feb 2024, 21:56

Jedva čekam da 90% vas koji pisete digne ruke od kluba skroz pa da sa standardnih 2-3 hiljade stvarnih navijača pratimo nas klub u miru. Sad bih potpisao da ispadnemo da se to desi. Većih dušmana nema nigdje.

Šta vam sad smeta sto neko želi da igra europske tekme u Sarajevu ? A ne valja ni u Zenicu a ne do Bog na Grbavicu ? I to problem ?

Djeluje prvi put kao nešto ozbiljno , jer se radi s onim sto se ima a ne mašta se o stadionu od 100 miliona eura.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 26 feb 2024, 21:58

Nakon tekme u BL bi moglo predstavljanje faze 2. Samo moliti Boga da nakon Grbavice ne dođemo i do treće. :kafa:
Zadnja izmjena: joker90, dana/u 26 feb 2024, 21:59, ukupno mijenjano 1 put.
Bahati, bahati Željkan!
1946

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 26 feb 2024, 21:59

Prvo postaviti cilj da po utakmici imamo koji sut na gol, pa onda cemo kasnije vidjeti jesmo li Real Madrid ili Huesca PLBiH
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 26 feb 2024, 22:05

joker90 je napisao/la:
26 feb 2024, 21:58
Nakon tekme u BL bi moglo predstavljanje faze 2. Samo moliti Boga da nakon Grbavice ne dođemo i do treće. :kafa:
Jaka ova :urnebes:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 26 feb 2024, 22:07

Kakvo mazanje ociju
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 feb 2024, 22:07

H8Z7 je napisao/la:
26 feb 2024, 22:05
joker90 je napisao/la:
Jaka ova :urnebes:
Što mi se sranja penju na racq.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 feb 2024, 22:10

benko21 je napisao/la:
26 feb 2024, 20:41
NajvecaRadosti je napisao/la:
26 feb 2024, 20:39
Dao bi sva 3 ova lijeva beka za Kupresaka iz Listice.
Istice mu ugovor u junu,nazvati odma i zavrsit momka za ljetni rok.Strasan igrac
prestrasan!!
jos ga Skender premjestio na desno krilo i tamo se odlicno snalazi
Kod nas bi bio gori od Beganovića 6 puta.

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 26 feb 2024, 22:10

Je li moguće da Mirvic rastjeruje ove igrače koji su 'otpisani' (zbog plata), pa zato Rozman dva puta govori da 'ima nekih stvari na koje on ne moze uticati'?
Prvo ih dovodi, napravi 'bum', loži navijače i onda noga, da ih ne plaća, a treneri plaćaju ceh. Samo pitam.

Zeko87
Kontakt:

Post Postao/la Zeko87 » 26 feb 2024, 22:13

Kakva je to logika da razvoj kluba treba ići samo kad smo prvi na tabeli? Hvala Bogu pa se ima vizija i ambicija i da se teren prepustio stručnom štabu koji će na kraju sezone odgovarati za svoje (ne)uspjeh. Tako rade ozbiljni klubovi, samo naprijed voljeni klube!

Onog dana kada svako počne raditi svoj posao, ova država će krenuti naprijed.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 26 feb 2024, 22:14

joker90 je napisao/la:
:rol: :rol:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 26 feb 2024, 22:15

jurisicduska je napisao/la:
26 feb 2024, 21:56
Jedva čekam da 90% vas koji pisete digne ruke od kluba skroz pa da sa standardnih 2-3 hiljade stvarnih navijača pratimo nas klub u miru. Sad bih potpisao da ispadnemo da se to desi. Većih dušmana nema nigdje.

Šta vam sad smeta sto neko želi da igra europske tekme u Sarajevu ? A ne valja ni u Zenicu a ne do Bog na Grbavicu ? I to problem ?

Djeluje prvi put kao nešto ozbiljno , jer se radi s onim sto se ima a ne mašta se o stadionu od 100 miliona eura.
Ja to uvijek pišem da smo najgori, doduše imaju i štrumfovi, samo što oni daju podršku i kads se bore za opstanak. Nedo bog da smo na njihovom mjestu.

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 26 feb 2024, 22:29

fks74 je napisao/la:
26 feb 2024, 22:15
jurisicduska je napisao/la:
26 feb 2024, 21:56

Ja to uvijek pišem da smo najgori, doduše imaju i štrumfovi, samo što oni daju podršku i kads se bore za opstanak. Nedo bog da smo na njihovom mjestu.
Nema od nas gorih definitivno,kao zenturace ovdje plakali necemo u Zenicu,evo sad se radi nesto konkretno opet ismijavaju mada ko ih hebe,mogu samo pisat a nista nece promijeniti. Evo prilike forumskim pljuvacima,kvazi legendama kluba da nakon 20 i kusur godina pokazu kako se to radi,da iskesiraju i pomognu,mada ako budu aktivni kao kad su se kupovali ulozi mrka kapa al kad treba hraknuti tu su prvi. Koliko smo sposobni bili da 20 godina nismo WC napravili. Ono sto znam je da se Mirvic trudi i daje max,aktivan je na svim frontovima,da ima greski ima sto je i ocekivano.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, atomskaNavika, fks74, Hajdeee, riki46, skoJaa i 62 gosta.