A u ostatku tima je Musa najbolji poenter, najboljeg kluba u Evropi.invincible1921 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 19:51To vise govori o ostatku tima nego o aticuSanfrancisco je napisao/la: ↑26 feb 2024, 19:48Atic trenutno najbolji strijelac na utakmici.invincible1921 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 19:38
Nije nam neki izbor al gledo sam Atica protic Bosne covjek nikakav faktor nije bio haman...e ako smo na to spali jbg
Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za EUROBASKET 2025
- invincible1921
- Kontakt:
Ma i oni nidje veze s vezom...poradjaju svaki kos...plus nase greske
=\_1921_/=
- VensanKasel
- Kontakt:
De malo podrške yebo vas grob , sve debilni komentari . Samo je 2 razlike , ako se Musa uključi imamo velike šanse za pobjedu .
Atić se proziva , jao stručnjaka majko mila , ljudi promašili ste sport ako vam je Atić najgori ...
Jaka odbrana da se nastavi , da se Musa uključi i idemo do pobjede !!!
Atić se proziva , jao stručnjaka majko mila , ljudi promašili ste sport ako vam je Atić najgori ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Lose je ovo. Da nismo imali onih bacanja vodili bi ovi 10. Francuzi toliko nezainteresovani, sto mi moramo da iskoristimo u drugom poluvremenu, gdje ce nam trebati aktivniji Dzanan.
Valjda namjeste ruku na poluvremenu. Dzanan odrzava standard mentalnog patuljka, povuci majstore kad si zvijezda nemoj da ti Kamenjas vuce ekipu
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
-
- Kontakt:
Idemo majstore do 20 poena, samo tebi vjerujem, najveca muda u repki imas

👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ovdje copy-paste prica kao i za fudbalsku selekciju i Dzeku. Volim istovariti sva gowna po najboljim igracima. Takvi smo i jbg.
U stvarnosti mi smo bez Muse u rangu Kipra i sl. Al mora se probuditi i on.
U stvarnosti mi smo bez Muse u rangu Kipra i sl. Al mora se probuditi i on.
Dzanan pokaze muda i eto sigurne pobjede.
Ovoj reprezentaciji trebaju pravi selektor i strani plej tipa Wade Baldwin i lagano bi isli na velika takmicenja
Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ne ide sut nijednu ekipu, mi bolje od ovog i ne mozemo, al Francuzi mogu i ako im ude koja trica u drugom odlijepice se.invincible1921 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 19:53Ovo je odlicno..kako igramo pomislio bi da gubimo 15 razlike..Musa ko da nije ni igro
Mi moramo zatvoriti defanzivni skok bolje i morali bi Musa i Atic ici do 20 poena da bi drzali egal i pobjedili jer je utakmica na mali broj poena i to nama odgovara jedino u takvoj utakmici i mozemo dobitii
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Oci mi prokrvarise,kakav sudar gradjevinaca jbt.
Museta glavni za mjesalicom...

Museta glavni za mjesalicom...
U stvarnosti Musa samo protiv Kipra i hoce igrati. Gdje je bio protiv Poljske i gdje je sada?
92:48 - La Decima
Obzirom da igramo bez normalnog pleja i sa amaterom od selektora ovo za sad izgleda i solidno. Rudarimo za svaki kos ali ih bar drzimo u egalu. Musa je moze i mora bolje, ali treba reci da ga dobro cuvaju, na njemu je najveci fokus. Da ima neku konkretnu pomoc pored sebe izgledao bi bolje.
Srce, čast i ponos!
E tu sad treba pravi selektor koji ce mu otvorit oci. I reci sta ne valja , a sta treba radit….QUARTERBACK je napisao/la: ↑26 feb 2024, 19:54musa 5 puta isto pokusava 5 puta mu ljudi loptu izbijaju iz ruku ne razumijem takvo silovanje igre nikako
mora se probudit u ovoj nasoj kobnoj trecoj cevrtini ako odrzimo prikljucak ima neke sanse
Musa je igrac sistema kao sto je u Realu on nikad nece biti dobar protiv jacih repki.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- invincible1921
- Kontakt:
Ma jasta prvi ja serem...yebi me....al vise se.rem jer mi je krivo posto ih imamo, nude seVensanKasel je napisao/la: ↑26 feb 2024, 19:56De malo podrške yebo vas grob , sve debilni komentari . Samo je 2 razlike , ako se Musa uključi imamo velike šanse za pobjedu .

Ajmo ljiljani

Saml Loncara nemoj ni na klupi vise da bude
=\_1921_/=
-
- Kontakt:
Daj Sejfića 

Neka bgt.
Njega i Vrapca koristiit samo da dohvacaju peskire i vodu na time outu.
Sejfic izgleda kao da je dosao sa koride ne lici na kosarkasa 

Željezničar,Los Angeles Lakers,Mamba 8,24 Arsenal
-
- Kontakt:
Kapiten treba uci da pokaze kako se igra odbrana na Yabuseleu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, BIHpatriota, invincible1921, mirsad993, Sveti, tuzlanskinacin i 73 gosta.