Moderator/ica: GracanicaAA
Sad ce on i preko svoje stranice objaviti pa malo sr.atinebeskasila je napisao/la: ↑26 feb 2024, 19:51Ovo je savrseno , i bas sam sretan sto je napokon nesto kako treba.
Zanima me da li ovaj jedan te isti lik mora pokvariti svaku objavu kluba? ://
Ljubomora jer nije niko njegov napravio od koga bi imao koristi.nebeskasila je napisao/la: ↑26 feb 2024, 20:07Ne mogu vjerovati, kao toliko voli taj klub, ali smeta svaki mogući uspjeh . Nevjerovatno
Trebali su na semafor staviti 0:5 za Zrinjski
O kome je rijec ?nebeskasila je napisao/la: ↑26 feb 2024, 19:51Ovo je savrseno , i bas sam sretan sto je napokon nesto kako treba.
Ma necu imenovati nikog ovdje, prati po stranicama pa ces vidjeti tko za sve Pise da ne valja, da je trosak biti u četvrtfinalu kupa, da uprava ne radi kako treba.LloriS je napisao/la: ↑26 feb 2024, 22:29O kome je rijec ?nebeskasila je napisao/la: ↑26 feb 2024, 19:51Ovo je savrseno , i bas sam sretan sto je napokon nesto kako treba.
Moze naravno, ima jos.Imajednabrigada je napisao/la: ↑27 feb 2024, 10:01Da li Ce se moci ulaznice kupiti prije utakmice, i ima li ih uopste jos u prodaji?
Prodaju se ulaznice u gradu kod sata svaki danImajednabrigada je napisao/la: ↑27 feb 2024, 10:01Da li Ce se moci ulaznice kupiti prije utakmice, i ima li ih uopste jos u prodaji?
Znam druze, ali radim pa da ne dolazim mahsuz nisam iz bihaca, morati cu vidjeti nekog da mi kupi imam zelju doci pogledat utakmicunebeskasila je napisao/la: ↑27 feb 2024, 10:55Prodaju se ulaznice u gradu kod sata svaki danImajednabrigada je napisao/la: ↑27 feb 2024, 10:01Da li Ce se moci ulaznice kupiti prije utakmice, i ima li ih uopste jos u prodaji?
Bit ce i ispred stadiona samo mozda bude guzva pa dodji malo ranije mozdaImajednabrigada je napisao/la: ↑27 feb 2024, 11:31Znam druze, ali radim pa da ne dolazim mahsuz nisam iz bihaca, morati cu vidjeti nekog da mi kupi imam zelju doci pogledat utakmicu
Rekao sam kolegi da kupi, ako ne uspije u toku dana onda cu morat sutra ranije da izbjegnem guzvuharden je napisao/la: ↑27 feb 2024, 11:35Bit ce i ispred stadiona samo mozda bude guzva pa dodji malo ranije mozdaImajednabrigada je napisao/la: ↑27 feb 2024, 11:31Znam druze, ali radim pa da ne dolazim mahsuz nisam iz bihaca, morati cu vidjeti nekog da mi kupi imam zelju doci pogledat utakmicu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.