Ne slazem se. Nama je bitnije izboriti evropu, to je da sto vise bjezimo ekipama iza nas. Lako cemo za ekipe ispred nas, samo da zavrsimo u top 4 i sve superRodjeniiBrato je napisao/la: ↑26 feb 2024, 14:42Mi svakako trebamo gledat ispred sebe i koliko nam Zrinjski bjezi a ne iza sebe i nece bit problemaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 14:29Ma znam, stvarno steta. Sad igraju protiv Igmana i Sloge kuci, + imaju kup![]()
![]()
RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Sve je do nasOnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 14:44Ne slazem se. Nama je bitnije izboriti evropu, to je da sto vise bjezimo ekipama iza nas. Lako cemo za ekipe ispred nas, samo da zavrsimo u top 4 i sve superRodjeniiBrato je napisao/la: ↑26 feb 2024, 14:42Mi svakako trebamo gledat ispred sebe i koliko nam Zrinjski bjezi a ne iza sebe i nece bit problemaOnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 14:29
Ma znam, stvarno steta. Sad igraju protiv Igmana i Sloge kuci, + imaju kup![]()
![]()

❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Tu se slazemo.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑26 feb 2024, 14:49Sve je do nasOnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 14:44Ne slazem se. Nama je bitnije izboriti evropu, to je da sto vise bjezimo ekipama iza nas. Lako cemo za ekipe ispred nas, samo da zavrsimo u top 4 i sve superRodjeniiBrato je napisao/la: ↑26 feb 2024, 14:42
Mi svakako trebamo gledat ispred sebe i koliko nam Zrinjski bjezi a ne iza sebe i nece bit problema![]()
![]()
AGRESIVNO RODJENI

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Nemamo pravo na opuštanje, ali nema ni mjesta panici, +7 ispred Širokog je ipak velika prednost.
Igramo dobar fudbal, imamo dobru energiju, atmosfera oko kluba je dobra, samo gaziti.
Igramo dobar fudbal, imamo dobru energiju, atmosfera oko kluba je dobra, samo gaziti.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Idemo odmorni u Posušje po 3 boda,Široki ide Igmanu a Sloga igra da svinjama.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Prvo imamo kup utakmicu u cetvrtak, imati cemo manje odmora od Posusja. A i igrati cemo na ovom terenu

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Realno smo u toj nekoj prvoj grupi klubova, bez obzira na broj bodova. Znači sa Borcem i međugorcima.
U drugu grupu bi svrstao Sarajevo, Slogu i Široki, dok su u trećoj grupi sve ostale ekipe.
Naša forma nam daje za pravo da se smatramo favoritima protiv svih ekipa iz druge i treće grupe, dok sa prvom grupom možemo biti egal. Tako se trebamo i postaviti. Široki u narednom kolu ide Igmanu i onda čekaju Slogu. Bez obzira na dvije pobjede protiv Sarajevskih klubova, nije nerealno da tu samo bod osvoje. Igmanu gori i bez obzira na loše rezultate, kući moraju ići na pobjedu, dok bi ih Vlado svojom defanzivnom postavkom mogao iznenaditi.
U Kupu se fokusirati samo na nas, smanjiti broj pogrešnih dodavanja i sve će biti ok. Samo je bitno bez glupog rizika jer je teren sličan onome kao nedavno protiv Sloge, a vidjeli smo da nam to nikako ne odgovara. Jedino je dobro što za razliku od Sloge, Široki želi da igra, pa nam se tu možda otvori.
U drugu grupu bi svrstao Sarajevo, Slogu i Široki, dok su u trećoj grupi sve ostale ekipe.
Naša forma nam daje za pravo da se smatramo favoritima protiv svih ekipa iz druge i treće grupe, dok sa prvom grupom možemo biti egal. Tako se trebamo i postaviti. Široki u narednom kolu ide Igmanu i onda čekaju Slogu. Bez obzira na dvije pobjede protiv Sarajevskih klubova, nije nerealno da tu samo bod osvoje. Igmanu gori i bez obzira na loše rezultate, kući moraju ići na pobjedu, dok bi ih Vlado svojom defanzivnom postavkom mogao iznenaditi.
U Kupu se fokusirati samo na nas, smanjiti broj pogrešnih dodavanja i sve će biti ok. Samo je bitno bez glupog rizika jer je teren sličan onome kao nedavno protiv Sloge, a vidjeli smo da nam to nikako ne odgovara. Jedino je dobro što za razliku od Sloge, Široki želi da igra, pa nam se tu možda otvori.
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Mislim da sam negdje vidio da iduće sedmice igramo kup.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 14:59Prvo imamo kup utakmicu u cetvrtak, imati cemo manje odmora od Posusja. A i igrati cemo na ovom terenu![]()
-
- Kontakt:
Ujutro ce biti poznat termin kup utakmice
-
- Kontakt:
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Kontakt:
Onda ce nam pomjerit utakmicu protiv tc, jer je bila planirana 08.03.RodjeniiBrato je napisao/la: ↑26 feb 2024, 17:10Objavila je arena vec 06.03 se igra
https://www.tvarenasport.ba/fudbal/kup- ... fFrbbxp2gM
Kakav nam bučkuriš napraviše, a ni krivi ni dužni.
-
- Kontakt:
Mislim burazeru da nije bas toliko lose. Potrebnije je da budemo odmorniji za Posusje nego za Tuzlu kuci. Protiv Sirokog kako je nama tako je i njima. Mozda je ovo bolje ispalo jer Posusje ima prekosutra i taj kup
Tako je ,prevažna je ova utakmica sa Posušjem i moramo je dobiti da budemo mirni i da ne brinemo za druge rezultate.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑26 feb 2024, 17:29Mislim burazeru da nije bas toliko lose. Potrebnije je da budemo odmorniji za Posusje nego za Tuzlu kuci. Protiv Sirokog kako je nama tako je i njima. Mozda je ovo bolje ispalo jer Posusje ima prekosutra i taj kup
Upravu si. Malo sam se preračunao.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑26 feb 2024, 17:29Mislim burazeru da nije bas toliko lose. Potrebnije je da budemo odmorniji za Posusje nego za Tuzlu kuci. Protiv Sirokog kako je nama tako je i njima. Mozda je ovo bolje ispalo jer Posusje ima prekosutra i taj kup
pet 8.3.
18h Vel-Tuz
Ovo nisu istine
Opet Tuzla i opet radni dan
18h Vel-Tuz
Ovo nisu istine

Opet Tuzla i opet radni dan

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ova će se pomaknuti sigurno ako igrali 06.03. kup.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 21:21pet 8.3.
18h Vel-Tuz
Ovo nisu istine![]()
Opet Tuzla i opet radni dan![]()
I opet ce biti radni danemil02in je napisao/la: ↑26 feb 2024, 21:22Ova će se pomaknuti sigurno ako igrali 06.03. kup.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑26 feb 2024, 21:21pet 8.3.
18h Vel-Tuz
Ovo nisu istine![]()
Opet Tuzla i opet radni dan![]()

Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hocemo.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑26 feb 2024, 21:39bruda
posto jedino tebi vjerujem hocemo li moc registrovat Arefa do ramazanskog Bajrama
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.