NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

SoloControTutti
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la SoloControTutti » 20 feb 2024, 21:38

Zao mi onih standardnih par stotina penzionera sto bi dosli i dolaze stalno mozda cak i najredovniji, a nije lako se odvojiti od 10KM, steta jbg.

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 20 feb 2024, 21:43

Halal bilo 10km ako ce ofarbati stepenište od tih para sto su obecali ima godinu dana,koliko bi ta 4 koridora otvorila veliku tribinu...Ali deh društvo sljepaca izgleda tamo sjedi...

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 21 feb 2024, 01:37

Po meni los potez iako mi nije do 10KM, bolje da su rekli 5KM a tko god je u mogućnosti i voli klub, neka uzme vise karata. Vidio sam i po fb da pojedini komentarisu da treba biti 10km i koji vec pljuju po upravi kako je ovaj kup samo trosak, i onda kad sve prodje opet ce pljuvati kako je uprava stavila ulaz 10KM. BEZOBRAZAN POTEZ zbog standardnih gledalaca, penzionera, i 50% ce biti manja posjeta zbog toga

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 21 feb 2024, 01:42

nebeskasila je napisao/la:
21 feb 2024, 01:37
Po meni los potez iako mi nije do 10KM, bolje da su rekli 5KM a tko god je u mogućnosti i voli klub, neka uzme vise karata. Vidio sam i po fb da pojedini komentarisu da treba biti 10km i koji vec pljuju po upravi kako je ovaj kup samo trosak, i onda kad sve prodje opet ce pljuvati kako je uprava stavila ulaz 10KM. BEZOBRAZAN POTEZ zbog standardnih gledalaca, penzionera, i 50% ce biti manja posjeta zbog toga
Ti sto pametuju po fb pametuju jer im vise neko blizak nije u klubu, pa sad nista ne valja. Da je kojim slucajem napravljen uspjeh dok su oni bili tu, budi siguran da bi ova utakmica bila predstavljena kao bitnija od Intertoto kupa :D
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 21 feb 2024, 07:27

harden je napisao/la:
21 feb 2024, 01:42
nebeskasila je napisao/la:
21 feb 2024, 01:37
Ti sto pametuju po fb pametuju jer im vise neko blizak nije u klubu, pa sad nista ne valja. Da je kojim slucajem napravljen uspjeh dok su oni bili tu, budi siguran da bi ova utakmica bila predstavljena kao bitnija od Intertoto kupa :D
Znam, upravo sam to isto pricao neki dan sa kolegama. Da je Hamdo ovo uradio dizali bi sve u nebesa, zbog toga ovaj klub nikad nece uspjeti nista, jer puno je tih koji su imali korist pa im nista dobro ne pase. Meni je bitno da klub ide na bolje pa ko god da je predsjednik, bio to Hamdo, Hasan il tamo neko deseti

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 21 feb 2024, 16:36

Neka je krenulo napokon :kafa:

slika

slika
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 21 feb 2024, 16:47

Koja ljepota vidjeti ove slike, neopisivo

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 21 feb 2024, 17:01

Prelijepo, samo nastaviti :salut:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 23 feb 2024, 13:13

Nakon uspješno provedene procedure javnih nabavki i sklapanja ugovora sa izvođačem, započela je prva faza radova ne izgradnji pomoćnog terena sa umjetnom podlogom u okviru stadionskog kompleksa Pod borićima.
Sredstva za prvu fazu osigurana su iz Budžeta grada Bihaća u iznosu od oko 620.000 KM, a obuhvatit će sve predviđene građevinske radove, do postavljanja umjetne travnate podloge.
Uporedo sa izvođenjem građevinskog dijela radova na ovom projektu, JU za sport odmor i rekreaciju provodit će postupak javnih nabavki za drugu fazu radova, koja uključuje postavljanje umjetne podloge, kako bi se radovi izvodili kontinuirano do završetka cjelokupnog projekta.
Sredstva za drugu fazu u iznosu od oko 425.000 KM osigurana su putem aplikacije Grada Bihaća na javni poziv za tekuće transfere drugim nivoima vlasti Vlade FBiH.
Projektnu dokumentaciju za JU za sport odmor i rekreaciju za ovaj projekat izradila je domaća firma "Hajdar" doo, a u skladu sa aktuelnim UEFA standardima, te će teren u tom smislu po okončanju radova moći biti i certificiran.
Realizacijom ovog projekta nastavlja se pozitivan trend ulaganja u sportsku infrastrukturu, posebno kada je u pitanju sportski kompleks Luke, s obzirom da su u Budžetu grada Bihaća za ovu godinu planirana i sredstva za realizaciju projekta izgradnje atletske staze na glavnom stadionu Pod borićima.

slika
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 23 feb 2024, 13:56

Jedno po jedno, bitno da se radi, napokon smo dočekali neke pozitivne vijesti za klub nakon dugo godina. Jos da krenu pobjede za opstanak bice super. Vjerujem da ce Hasan ovo sve dobro uvezati. Evo i plus za penzionere sto su rekli besplatan ulaz, svak im cast

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 23 feb 2024, 17:29

slika

slika

denza
Kontakt:

Post Postao/la denza » 24 feb 2024, 06:49

LloriS je napisao/la:
23 feb 2024, 17:29
slika

slika
Nek se je onaj manualni, slomljeni semafor promjenio pa taman da se ništa ne mjenja

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 24 feb 2024, 18:10

Izgubili 3:0 od Slobode Mrkonjić Grad, nemoguce, kad kazem da je puno 10KM jer ce se narodu ograditi sve

Chevalier
Kontakt:

Post Postao/la Chevalier » 24 feb 2024, 20:01

Nama ako je problem 10 KM za ulaznicu, bolje da klub rasformiramo.

Očekujemo da sve bude humanitarno, a da klub napreduje…

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 24 feb 2024, 21:15

Samo da kazem adminu stranice "NK Jedinstvo" na fb, (a znam da je na ovom forumu) da ne krade moje slike, ako si vec admin stranice digni guzicu odi do stadiona i uslikaj par slika, a ne sa foruma uzimati sliku digitalnog semafora koja je zavrsila i na fb stranicama prve lige federacije.

Ako moze Aljo koji je admin jedine prave zvanicne stranice Jedinstva na facebooku koja broji preko 10 000 ljudi slikati i objavljivati direktno slike sa stadiona mozes i ti, ili je obrisi jer nam ne treba pet stranica koje nose ime NK Jedinstvo !!

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 24 feb 2024, 21:19

Usput, da li je moguce da su ljudi pustili u prodaju salove sa greskom na kojima pise NK JEDINSTOVO !!

Pa majku mu jbm da li je iko uzeo jedan sal i pogledao sta pise prije pustanja u prodaju u gradu da vidi da je greska ??

Katastrofa !!

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 26 feb 2024, 05:05

Bas neko Pise bezveze na stranici NKJ, trebamo svi prijaviti stranicu da je ugase jer nema smisla ovo.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 feb 2024, 10:30

LloriS je napisao/la:
24 feb 2024, 21:19
Usput, da li je moguce da su ljudi pustili u prodaju salove sa greskom na kojima pise NK JEDINSTOVO !!

Pa majku mu jbm da li je iko uzeo jedan sal i pogledao sta pise prije pustanja u prodaju u gradu da vidi da je greska ??

Katastrofa !!
Svi koji su kupili sal ce dobiti novi.

A za stranicu, ko ga yebe. Dok su oni bili u klubu svaku pobjedu predstavljali ko finale LP.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 26 feb 2024, 14:25

harden je napisao/la:
26 feb 2024, 10:30
LloriS je napisao/la:
24 feb 2024, 21:19

Katastrofa !!
Svi koji su kupili sal ce dobiti novi.

A za stranicu, ko ga yebe. Dok su oni bili u klubu svaku pobjedu predstavljali ko finale LP.
Nije to poenta hoce li dobiti zamjenski, i treba da dobiju, stvar je bruke i sramote, od ljudi iz uprave do onog ko je proizveo to a da nije uocio gresku.

Ne znam da su se slicne stvari desavale ikome, bizarna situacija.

PS: kreci se restoran i ide valjda grb Jedinstva ne njega, malo se sminka i zidic u duzini cijele zapadne tribine na kome je ograda, da hoce i ogradu :bih:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 26 feb 2024, 14:33

LloriS je napisao/la:
26 feb 2024, 14:25
Nije to poenta hoce li dobiti zamjenski, i treba da dobiju, stvar je bruke i sramote, od ljudi iz uprave do onog ko je proizveo to a da nije uocio gresku.

Ne znam da su se slicne stvari desavale ikome, bizarna situacija.

PS: kreci se restoran i ide valjda grb Jedinstva ne njega, malo se sminka i zidic u duzini cijele zapadne tribine na kome je ograda, da hoce i ogradu :bih:
Greska je do proizvodjaca, a da se ne bi gubilo vrijeme dok se naprave novi pusteni su ovi salovi u prodaju. Bizarna greska jest ali sta ces...

Ja sam danas kupio kartu, ako ide tacno po brojevima do sad ima prodanih 600+ karata sto je odlicno.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.