FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

AYAN
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la AYAN » 20 mar 2011, 12:58

Nemojte samo najavljivati nadigravanje...

Eno Čelik je najavljivao, pa ćim su izašli na gradski stadion u Banja Luci dočekao ih arbitar sa usmjerenom rukom na "Kreč". 8-)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 20 mar 2011, 12:59

VAM je napisao/la:halo tuzlaci,kako mozete tako govoriti.ne mogu shvatiti da ima nekih koji ocekuju poraz svoje ekipe.vidjeli ste ih u kupu.nema tu materijala.samo hrabro i svasta moze biti.
sretno momci
To govore ovi vjecni pesimisti :geek: .... Naravno da mozemo iznenaditi :lol: :lol:
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

Hellas
Kontakt:

Post Postao/la Hellas » 20 mar 2011, 13:02

AYAN je napisao/la:Nemojte samo najavljivati nadigravanje...

Eno Čelik je najavljivao, pa ćim su izašli na gradski stadion u Banja Luci dočekao ih arbitar sa usmjerenom rukom na "Kreč". 8-)
Oces da kazes da se neces cuditi kad Zeljo dobije 8 penal u ligi u sutra 8-).

AulleTa
Kontakt:

Post Postao/la AulleTa » 20 mar 2011, 13:04

VAM je napisao/la:halo tuzlaci,kako mozete tako govoriti.ne mogu shvatiti da ima nekih koji ocekuju poraz svoje ekipe.vidjeli ste ih u kupu.nema tu materijala.samo hrabro i svasta moze biti.
sretno momci
Naravno da bi i mi voljeli pobjedu ili barem neriješen rezultat našeg tima, ali treba biti realan i objektivan. Drugo je KUP drugo je prvenstvo. Želji je prvenstvo daleko važnije i svim snagama će krenuti na nas. A kakvi smo mi na gostovanjima, teško da ćemo odoliti napadima...
Spammer

1.000.000 $ Man ! - Maybe in future... #

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 20 mar 2011, 13:07

Hellas je napisao/la:
AYAN je napisao/la:Nemojte samo najavljivati nadigravanje...

Oces da kazes da se neces cuditi kad Zeljo dobije 8 penal u ligi u sutra 8-).
Zašto bih se čudio?

Željo u tim utakmicama sa penalima postigao je još plus 13 golova, što znači da je u 7 utakmica postigao 20 golova...To je valjda pohvalna statistika. 8-)
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

unLz
Kontakt:

Post Postao/la unLz » 20 mar 2011, 13:59

Sloboda može do bod(ova), treba iskoristiti slabosti Želje.
FsV Mainz '05

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 20 mar 2011, 15:55

Ima textualni prenos na portalu vidi danasnje utakmice ----
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Daddo_tm
Kontakt:

Post Postao/la Daddo_tm » 20 mar 2011, 16:02

Fukare da li dolazite organizovano u Dolinu ćupova evo jos dva sata do utakmice.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 20 mar 2011, 16:03

Daddo_tm je napisao/la:Fukare da li dolazite organizovano u Dolinu ćupova evo jos dva sata do utakmice.
ne
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Daddo_tm
Kontakt:

Post Postao/la Daddo_tm » 20 mar 2011, 16:11

slani grad je napisao/la:
Daddo_tm je napisao/la:Fukare da li dolazite organizovano u Dolinu ćupova evo jos dva sata do utakmice.
ne[/qu

Šteta jer vec dugi niz godina niste se pojavili u Dolini u vecem broju, pa sam se nadao da cete sada kada ste se opet malo organizovali doci da se navijački nadmećemo.
Od kad sam se rodio Želju sam zavolio, plava mi je boja mila Božija je volja bila.

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 20 mar 2011, 16:14

Daddo_tm je napisao/la:
ne[/qu

Šteta jer vec dugi niz godina niste se pojavili u Dolini u vecem broju, pa sam se nadao da cete sada kada ste se opet malo organizovali doci da se navijački nadmećemo.
i ja sam misljenja da bi bila odlicna cifra na grbi da se nije izdesavalo svasta nesto...bit ce bolje....

unLz
Kontakt:

Post Postao/la unLz » 20 mar 2011, 16:39

Šteta što Fukare ne dolaze organizovano, ovo je ipak veliki derby. Sve je to odraz stanja u klubu. :(
FsV Mainz '05

Daddo_tm
Kontakt:

Post Postao/la Daddo_tm » 20 mar 2011, 16:42

Šteta jeste, ali mislim da se Fukare kao navijačka grupa moraju izdici iznad trenutne situacije u vašem klubu i maksimalno propratiti ove jace utakmice kao sto je ova sa Željom i slicno.
Opet kazem kao navijače Želje mi je žao što necete doci jednostavno radi navijačkog nadmetanja i malo vrelije atmosfere na tribinama. Do nekih drugih i boljih vremena pozdrav.

unLz
Kontakt:

Post Postao/la unLz » 20 mar 2011, 17:00

Daddo_tm je napisao/la:Šteta jeste, ali mislim da se Fukare kao navijačka grupa moraju izdici iznad trenutne situacije u vašem klubu i maksimalno propratiti ove jace utakmice kao sto je ova sa Željom i slicno.
Opet kazem kao navijače Želje mi je žao što necete doci jednostavno radi navijačkog nadmetanja i malo vrelije atmosfere na tribinama. Do nekih drugih i boljih vremena pozdrav.
I ja tako kažem, ali, njima je preći bojkot nego klub i igrači. Zbog toga više volim otići posjediti s jaranima i pogledati utakmicu u miru nego bojktovati kad znam da od toga nema ništa.
FsV Mainz '05

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 20 mar 2011, 17:14

unLz je napisao/la:
Daddo_tm je napisao/la:Šteta jeste, ali mislim da se Fukare kao navijačka grupa moraju izdici iznad trenutne situacije u vašem klubu i maksimalno propratiti ove jace utakmice kao sto je ova sa Željom i slicno.
I ja tako kažem, ali, njima je preći bojkot nego klub i igrači. Zbog toga više volim otići posjediti s jaranima i pogledati utakmicu u miru nego bojktovati kad znam da od toga nema ništa.
mislim da nije korektno da pricas o stvarima o kojima neznas mnogo

unLz
Kontakt:

Post Postao/la unLz » 20 mar 2011, 17:17

unLz je napisao/la:
mislim da nije korektno da pricas o stvarima o kojima neznas mnogo
Ok, po tebi ne znam, ali bojkot svaku utakmicu, gdje nas to vodi ?
FsV Mainz '05

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 20 mar 2011, 17:23

unLz je napisao/la: Ok, po tebi ne znam, ali bojkot svaku utakmicu, gdje nas to vodi ?
pogledaj ako te već interesuju razlozi i sama bit toga a i sam si u prethodnom postu napisao da na neki način i ti sam ''bojkotuješ'' ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 20 mar 2011, 17:28

Zna li neko mozda sastav Slobode ?

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 20 mar 2011, 17:55

fukare ce se skupljati na domacim utkamicama i otici ce na istok i tu prozvati upravu i gradske vlasti i otici kuci i nista vise to je to
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 20 mar 2011, 17:56

Ma pustite sad fukare dajte kakve linkove da pratimo tekmu :?:
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.