Bundesliga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
- anton 1983
- Kontakt:
Re: Bundesliga
Robin Dutt wechselt nach Leverkusen
Trainer Robin Dutt verlässt den Fußball-Bundesligisten SC Freiburg zum Saisonende. Trotz eines Vertrags bei den Badenern bis zum 30. Juni 2012 wechselt der 46-Jährige nach Informationen der Nachrichtenagentur dpa zum Ligakonkurrenten Bayer Leverkusen.
Znači Robin Dutt bit će trener Kusena..Mislim da nam je svima jasTno kaj to znači. Izuzev...
Trainer Robin Dutt verlässt den Fußball-Bundesligisten SC Freiburg zum Saisonende. Trotz eines Vertrags bei den Badenern bis zum 30. Juni 2012 wechselt der 46-Jährige nach Informationen der Nachrichtenagentur dpa zum Ligakonkurrenten Bayer Leverkusen.
Znači Robin Dutt bit će trener Kusena..Mislim da nam je svima jasTno kaj to znači. Izuzev...
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Izuzev šta?anton 1983 je napisao/la: Znači Robin Dutt bit će trener Kusena..Mislim da nam je svima jasTno kaj to znači. Izuzev...

Da Juppi neće u penziju možda

Vom Jäger zum Gejagten
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Kakva golčina Derdiyooka. 

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- Omerbavarac
- Kontakt:
Leverkusen rastavlja Schalke na djelice.
Plavci ne mogu nista da naprave, a Kusen se drzi svoje standardne igre i konstantno napada protivnika.
Trenutno je 2:0 a vrlo je moguce da cemo vidjeti jos golova.
Plavci ne mogu nista da naprave, a Kusen se drzi svoje standardne igre i konstantno napada protivnika.
Trenutno je 2:0 a vrlo je moguce da cemo vidjeti jos golova.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
2:0 vodi leverkusen.....cccc i s onim schalkeom nikad nezzz na cemu si

trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
Moj Mainz jučer uze bod Borusiji, neka, neka, zasluženo, bili su taktički potkovaniji tokom cijelog susreta.
Mainz do Lige prvaka !
Mainz do Lige prvaka !
FsV Mainz '05
- anton 1983
- Kontakt:
Pa postoje konji skupštinski koji neprate BUNDESLIGU pa neznaju kaj to znači!geronimo je napisao/la:Izuzev šta?anton 1983 je napisao/la: Znači Robin Dutt bit će trener Kusena..Mislim da nam je svima jasTno kaj to znači. Izuzev...![]()
Da Juppi neće u penziju možda

Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
Da li je ovo povratak starog mocnog BALLACKA ? Odlicnu utakmicu je danas odigrao ...
BvB Echte Liebe !!!
Ja licno mislim da nije. Njegova uspjesna fudbalska karijera je na samom zalasku i naravno da ce u nekim utakmicama pokazati svoj potencijal koji posjeduje, ali da opet konstantno igra na vrhunskom nivou kao prije u to bar ja nevjerujem. Nesta slicno kao RvN, Ze Roberto ili Frings. Dakle pokazu svoj potencijal koliko im to protivnik dozvoljava, ali oni jednostavnu ne mogu pratiti tempo novog i modernog fudbala s brzom transformacijom iz odbrane u napad i obrnuto. U prilog ovoj mojoj tvrdnji ide i cinjenica da je Joachim Loew vec digao ruke od Ballacka i ponudio mu da odigra oprostajnu utakmicu 10.08.2011.godine u Stuttgartu protiv Brazila i on vise nije u daljnim planovima Loewa - koji je prosle sedmice produzio ugovor s "Elfom" do 2014.godine. Ja se iskreno slazem s odlukom Loewa i mislim da je doslo vrijeme da taj isti Ballack ustupi mjesto braci Bender, zatim Treaschu, Rolfesu, Guendoganu, Bargfredeu, Hegeleru itd itd. Dakle Loew u Schweinsteigeru i Khediri vidi nove lidere na toj poziciji koji iza sebe imaju odlicne i kvalitetne mlade zamjene cije su karijere tek na pocetku. Isti je slucaj i u njegovom klubu gdje Vidal, Rolfes, L.Bender pa cak i Reinartz koji igra kao stoper ima prednost nad Ballackom.Damir_BvB je napisao/la:Da li je ovo povratak starog mocnog BALLACKA ? Odlicnu utakmicu je danas odigrao ...
Inace danas novine iz Hannovera koje prate treninge H96 donose danas jedan veoma zanimljiv clanak gdje se pise o trenerskim metodama Mirka Slomke. Naime u posljednjih mjesec dana je na treninzima ogranico trajanje napada na 10 sekundi, dakle ekipa koja napada je morala za 10 sekundi kreirati akciju i uputiti loptu ka golu, ukoliko to ne bi bio slucaj morali su uraditi 10 sklekova i protiv Hoffenheima su dobili nagradu za taj rad, jer je akcija kod prvog gola trajala tacno 10 sekundi, a kod drugogo 9,2 sekunde. Za mene je licno Mirko Slomka podcjenjen trener od strane novinara i svojih kolega, i u Njemackoj je poznat kao "laptop trener" jer se bazirao na baze podataka i video analize, ali je covjek pokazao svoje znanje. Inace sam je priznao da je ovo zapazio na treningu Barcelone gdje je hospitalizirao prije nego li je preuzeo Hannover, samo sto je Pep Guardiola zahtjevao da se presingom oduzme lopta u roku od 10 sekundi.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Realno, Borusija MG je siguran putnik u niži rang, za drugo mjesto konkurištu St. Pauli i Wolfsburg, te naravno neko trećeplasirani iz Druge lige Njemačke. Smatram da će na začelju biti mrtva trka do samog kraja.Hare_BvB je napisao/la:Tabela nakon 27. kola:
Na vrhu je jasno, Dortmund je novi šampion, Bayer skoro sigurno drugo plasirani, dok za treće mjesto ravnopravno konkurišu Hannover, Bayern i Mainz. Uglavnom, sjajna sezone Bundeslige.
FsV Mainz '05
ja mislim da pouli ispada dok drugog treba trazit izmedzu burusije i wolfsburga...meni samo nije jasno koji **** gladbach pusti bradlya na posudbu jesul oni normalni...frantzek je bio puko ko fosna ,ni felix mu nije ravan,,,
- anton 1983
- Kontakt:
Matere ti!!! Kad čovjek misli da je teoretski nemoguće da bude zanimljivije, eto ga opet!
U zadnjih 10 dana u BUNDESLIGI se dogodilo ovo.
Van Gaal će napustiti Bayern na kraju sezone iako je imao ugovor do 2012, njegov nasljednik je najvjerojatnije Jupp Heynckes, sadašnji trener Kusena, koji to još nije potvrdio, ali se zna da slijedeće godine neće trenirati Apotekare. U Leverkusenu nisu dugo ćekali i već su si nabavili novog trenera - sadašnjeg trenera Freiburga Dutta!!! No to je samo zatišje pred buru onoga kaj slijedi. Veh je dobio otkaz u HSV-u i njihov pomoćni trener preuzeo je stvar u svoje ruke i sad je pitanje do kad će on to biti (prvu tekmu je mam dobil 6:2). No to još uvijek nije ništa. Schalke je Magathu dao otkaz iako se svi ćude tome ko pilje jajetu!!! Da bi to bilo još nevjerojatnije u istom tjednu trener Wolfsburga dobiva otkaz i od niotkuda Magath zauzima trenersku poziciju u Wolfsburgu. Znači Magath je u istom tjednu trenirao i Schalke i Wolfsburg. Na sve to Ralf Ragnick se baca u vatru i preuzima vrući krumpir zvan Schalke. I ako vam to sve nije bilo dosta sada tek slijedi BOMBA. Iako je Eintracht zadnju tekmu dobio St. Pauli, Skibbe je dobio otkaz i Eintracht je preuzeo, pazite sad ovo:

Jedino kaj bi moglo nadmašiti sve ovo je da Bayern za mejsec, dva objavi da im je novi trener niko drugi nego Jose Mourinho!

Van Gaal će napustiti Bayern na kraju sezone iako je imao ugovor do 2012, njegov nasljednik je najvjerojatnije Jupp Heynckes, sadašnji trener Kusena, koji to još nije potvrdio, ali se zna da slijedeće godine neće trenirati Apotekare. U Leverkusenu nisu dugo ćekali i već su si nabavili novog trenera - sadašnjeg trenera Freiburga Dutta!!! No to je samo zatišje pred buru onoga kaj slijedi. Veh je dobio otkaz u HSV-u i njihov pomoćni trener preuzeo je stvar u svoje ruke i sad je pitanje do kad će on to biti (prvu tekmu je mam dobil 6:2). No to još uvijek nije ništa. Schalke je Magathu dao otkaz iako se svi ćude tome ko pilje jajetu!!! Da bi to bilo još nevjerojatnije u istom tjednu trener Wolfsburga dobiva otkaz i od niotkuda Magath zauzima trenersku poziciju u Wolfsburgu. Znači Magath je u istom tjednu trenirao i Schalke i Wolfsburg. Na sve to Ralf Ragnick se baca u vatru i preuzima vrući krumpir zvan Schalke. I ako vam to sve nije bilo dosta sada tek slijedi BOMBA. Iako je Eintracht zadnju tekmu dobio St. Pauli, Skibbe je dobio otkaz i Eintracht je preuzeo, pazite sad ovo:

Jedino kaj bi moglo nadmašiti sve ovo je da Bayern za mejsec, dva objavi da im je novi trener niko drugi nego Jose Mourinho!

- Omerbavarac
- Kontakt:

Pa ne mogu da vjerujem. "Vise se transfera desi izmedju trenera nego igraca".

Nisam siguran koliko je Daum dobar trener, ali za Eintracht je sigurno odlican.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Goalgetter
- Kontakt:
Ludnica u Bundesligi 
Kako bi rekli njemci: Das Trainerkarusell dreht sich

Kako bi rekli njemci: Das Trainerkarusell dreht sich

A bice ih jos, vjerujem u to.
Sto se tice otkaza Skibbea, mislim da je uprava Eintrachta brzopleto odreagovala u ovoj situaciji. Uredu, klub je od pocetka proljetnog dijela sezone u uzasnoj formi (pobijedili su Dortmund sa 1:0 na kraju jesenjeg dijela sezone, dok su na pocetku drugog dijela izgubili na svom terenu od Hannovera 0:3, i to je bio pocetak serije od 9 utakmica bez pobjede u prvenstvu, a prije tri dana su pobijedili St. Pauli, i tako prekinuli taj losi niz), ali je klub isto tako nanizao i osam uzastopnih utakmica bez poraza tokom prvog dijela sezone (od toga cak 7 pobjeda), te mislim da bi ih do kraja prvenstva Skibbe ipak sacuvao u Bundesligi, sto je ruku na srce, vjerujem i bio cilj na pocetku sezone.
U svakom slucaju, ocekuje nas zanimljiva zavrsnica Bundeslige, barem sto se tice donjeg dijela tabele, gdje prakticno, timovi od 10 mjesta pa na dolje, imaju sansu ispasti iz lige.
Sto se tice otkaza Skibbea, mislim da je uprava Eintrachta brzopleto odreagovala u ovoj situaciji. Uredu, klub je od pocetka proljetnog dijela sezone u uzasnoj formi (pobijedili su Dortmund sa 1:0 na kraju jesenjeg dijela sezone, dok su na pocetku drugog dijela izgubili na svom terenu od Hannovera 0:3, i to je bio pocetak serije od 9 utakmica bez pobjede u prvenstvu, a prije tri dana su pobijedili St. Pauli, i tako prekinuli taj losi niz), ali je klub isto tako nanizao i osam uzastopnih utakmica bez poraza tokom prvog dijela sezone (od toga cak 7 pobjeda), te mislim da bi ih do kraja prvenstva Skibbe ipak sacuvao u Bundesligi, sto je ruku na srce, vjerujem i bio cilj na pocetku sezone.
U svakom slucaju, ocekuje nas zanimljiva zavrsnica Bundeslige, barem sto se tice donjeg dijela tabele, gdje prakticno, timovi od 10 mjesta pa na dolje, imaju sansu ispasti iz lige.
''Why do you think your moves are so grand and noble and I'm always the idiot piece of shit!''
- anton 1983
- Kontakt:
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... erder.html
Passanen će napustiti Werdera na kraju sezone...Kam ide neznam. Bumen bi se po mojem morao potruditi da hapi Dedea, jer brijem da im je to najbolja opcija na tržištu kaj se tiće levog beka. On nije igral jako dugo i lako se more dogoditi da kupuju novog Silvestrea, no kaj kad nežele dat pare za beka...
Passanen će napustiti Werdera na kraju sezone...Kam ide neznam. Bumen bi se po mojem morao potruditi da hapi Dedea, jer brijem da im je to najbolja opcija na tržištu kaj se tiće levog beka. On nije igral jako dugo i lako se more dogoditi da kupuju novog Silvestrea, no kaj kad nežele dat pare za beka...
- anton 1983
- Kontakt:
Re: TSG 1899 Hoffenheim
Juve je ponudio 5 miljona eura za kapetana Hoffenheima, Andreasa becka. Juve je već jako dugo zainteresiran za ovog igrača, no svaka ŠPEKulacija je sve gora. Kad se Beck poćeo sa Juveom povezivati ŠPEKuliralo se sa odštetom od 10 miljona eura, što je bila OK cijena, ali sada ovih 5 je više nego smiješno. Ne bi se čudio da im Juve ponudi 5 miljona eura i neke igrače jer samo za 5 milja Hoffenheim ga ziher neće dat, a pošto Juve ima igrača za otpad na bacanje, lako je moguće da si hoffenheim nađe neš kaj im paše...
- anton 1983
- Kontakt:
Razgovori o produljenju ugovora sa Adlerom ne idu baš dobro. Kako sad stvari stoje nisu niti blizu dogovora. Još je na posljednjoj tekmi leverkusena kad su baš igrali protiv Schalkea bio skaut MUTD-a koji je promatrao Adlera i Neuera. Kako je veća vjerojatnost da dopeljaju Adlera jer bi im to bilo puno lakše, može se dogoditi da Adler neproduži ugovor i napusti klub tj. ode u MUTD. Samo nevjerujem da bi MUTD u slučaju kupovine Adlera platio punu odštetu koja piše u klauzuli (24 miljona eura), kad Adler ima samo jednu godinu ugovora. Bila bi velika šteta da Adler ode sada iz kluba, a još uz to bio bi to veliki udarac za Leverkusen kada bi ga dali po nekoj mizernoj cijeni od 15 miljona eura ili još gore da im slijedeće sezone ode kao free igrač. Muke po Voellera se nastavljaju!
- Der_Bomber
- Kontakt:
Medien: Holger Stanislawski hört auf
Die Trainer-Rotation will nicht aufhören: Offenbar steht Holger Stanislawskis Weggang von St. Pauli fest. Sportdirektor Helmut Schulte hat bereits einen "Plan B".
Er erlebte beim FC St. Pauli fast alles, was man erleben kann. Er stieg mit dem Verein in die dritte Liga ab und führte ihn zurück in die Bundesliga. Er war Spieler, Vize-Präsident, Manager und arbeitet seit 2006 mit großem Erfolg als Cheftrainer.
Doch nun endet offenbar Holger Stanislawskis Ära am Millerntor.
Wie die "Bild" berichtet, steht fest, dass Stanislawski nach dieser Saison definitiv St. Pauli verlässt, unabhängig davon, ob der Verein die Klasse hält oder nicht. Stanislawskis Vertrag ist bis 2012 befristet, für 250.000 Euro kann er jedoch freigekauft werden.
Stanislawski selbst bestätigt den Weggang nicht, auf ein Dementi verzichtet er jedoch: "Ich gebe hier alles bis zum Sommer. Und dann wird man sehen..."
HSV, mozda?
Die Trainer-Rotation will nicht aufhören: Offenbar steht Holger Stanislawskis Weggang von St. Pauli fest. Sportdirektor Helmut Schulte hat bereits einen "Plan B".
Er erlebte beim FC St. Pauli fast alles, was man erleben kann. Er stieg mit dem Verein in die dritte Liga ab und führte ihn zurück in die Bundesliga. Er war Spieler, Vize-Präsident, Manager und arbeitet seit 2006 mit großem Erfolg als Cheftrainer.
Doch nun endet offenbar Holger Stanislawskis Ära am Millerntor.
Wie die "Bild" berichtet, steht fest, dass Stanislawski nach dieser Saison definitiv St. Pauli verlässt, unabhängig davon, ob der Verein die Klasse hält oder nicht. Stanislawskis Vertrag ist bis 2012 befristet, für 250.000 Euro kann er jedoch freigekauft werden.
Stanislawski selbst bestätigt den Weggang nicht, auf ein Dementi verzichtet er jedoch: "Ich gebe hier alles bis zum Sommer. Und dann wird man sehen..."
HSV, mozda?
Man City, Dortmund, Roma
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Manchester City to release DVD of today's match for Christmas market called Six And The City.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.