nije sutra ce ga predstavit koliko sam skontao il prije utakmice il poslje utakmice..
RŠD Velež Mostar
-
- Kontakt:
Re: RŠD Velež Mostar
Nimalo lijepe vijesti iz Gabele...nadam se da ce neki shvatit da jos nismo 100% u evropi...Sutra moramo dobit hajdee Rođeniii zaa RAjuuuuu molim Vasss
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA
-
- Kontakt:
Misli na to da nam je Sloga prišla na 3 boda.
-
- Kontakt:
Da su nam prišli na 0.1 bodova, svaku utakmicu želimo ozbiljan pristup. Slogu shvatamo ozbiljno, Sloga će pokušat da izađe u Evropu ali mi smo Rođeni, neka im se noge tresu kad budemo dolazili. Svima redom. Prvog Borca sutra treba srusit, huk ne smije stati, imam osjecaj da je ovo nase! Agresivno, jako Rođeni!
Sisaj ga vlado
Ti si naša ljubav jedina!
-
- Kontakt:
Ko god radi uvode utakmica kao ova zadnja protiv Borca - svaka čast, naježio sam se koliko je dobro urađeno. Mogli bi i ovi i klaunovi iz Arene naučit nešto od našeg marketinškog tima jer ona emisija koju oni rade je apsolutni jad i čemer šta se radi.
Šta je sa stoperom? Kada ga možemo očekivati?
Mostar u srcu, Velež do groba
-
- Kontakt:
Sve je spremno za objavu na drustvenim mrezama, ne sekiraj seRASanticeva je napisao/la: ↑23 feb 2024, 21:21Ko god radi uvode utakmica kao ova zadnja protiv Borca - svaka čast, naježio sam se koliko je dobro urađeno. Mogli bi i ovi i klaunovi iz Arene naučit nešto od našeg marketinškog tima jer ona emisija koju oni rade je apsolutni jad i čemer šta se radi.

Potpisao je jucer, uslikao se sa salom i vec su snimili video za YT kanal ali ce objaviti u nedjelju ili ponedjeljak.
Ico i Forca
Daleko im kuca bila sve i jednom.
Znam da je zajebancija ali ne moramo ih bas ovdje spominjati.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Pozitivno jutro nekakvo u mom skromnom domu, Guli i Vehabovic za pobjedu 

Ma ko god danas dao gol, naklon do poda i svaka mu čast...treba opalit presing od prve minute, kao protiv kona i oni će se pogubiti...Lukica treba čuvat Ante, a ostali će sami popadat...ne trebamo se plašit ni sudije, kad krene huk sa tribina sve će mu biti jasno...Forzaaaa do pobjede abd.Direktorcic je napisao/la: ↑24 feb 2024, 10:21Pozitivno jutro nekakvo u mom skromnom domu, Guli i Vehabovic za pobjedu![]()
FK..VELEZ - Semir Tuce :)
-
- Kontakt:
Sumnjam burazeru da ce biti ikakvih hukova danas. Kisa ne prestaje od jutros a najavljeno je isto za vrijeme utakmice 1500-2000 ako bude drama po ovome. Najvjerniji pacenicisalmy je napisao/la: ↑24 feb 2024, 11:59Ma ko god danas dao gol, naklon do poda i svaka mu čast...treba opalit presing od prve minute, kao protiv kona i oni će se pogubiti...Lukica treba čuvat Ante, a ostali će sami popadat...ne trebamo se plašit ni sudije, kad krene huk sa tribina sve će mu biti jasno...Forzaaaa do pobjede abd.Direktorcic je napisao/la: ↑24 feb 2024, 10:21Pozitivno jutro nekakvo u mom skromnom domu, Guli i Vehabovic za pobjedu![]()
-
- Kontakt:
Ovakve utakmice su mi najdraze. 800-900 pacenika na VIP-u, 300-400 na dedari i 200-300 RA. Bolja atmosfera bude nego kada je 4000-4500 ljudi na stadionu.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑24 feb 2024, 12:57Sumnjam burazeru da ce biti ikakvih hukova danas. Kisa ne prestaje od jutros a najavljeno je isto za vrijeme utakmice 1500-2000 ako bude drama po ovome. Najvjerniji pacenicisalmy je napisao/la: ↑24 feb 2024, 11:59Ma ko god danas dao gol, naklon do poda i svaka mu čast...treba opalit presing od prve minute, kao protiv kona i oni će se pogubiti...Lukica treba čuvat Ante, a ostali će sami popadat...ne trebamo se plašit ni sudije, kad krene huk sa tribina sve će mu biti jasno...Forzaaaa do pobjede abd.Direktorcic je napisao/la: ↑24 feb 2024, 10:21Pozitivno jutro nekakvo u mom skromnom domu, Guli i Vehabovic za pobjedu![]()
![]()
-
- Kontakt:
I meni istoMostarskiSin je napisao/la: ↑24 feb 2024, 13:31
Ovakve utakmice su mi najdraze. 800-900 pacenika na VIP-u, 300-400 na dedari i 200-300 RA. Bolja atmosfera bude nego kada je 4000-4500 ljudi na stadionu.
Nista u brojkama nisi fulio

City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
-
- Kontakt:
Moze li neko sliku poslat kako napreduju radovi na tribini
VOLIM OVU DRŽAVU KAKVA GOD BILA
-
- Kontakt:
Izgubi Sarajevo,daj pobjedu rođeni danas
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Evo sjedim sa još jednim forumašem, družimo se..Direktorcic je napisao/la: ↑24 feb 2024, 14:44Sta radis sad tamo da mi je znat tako rano, u mene tek rucak gotov
Kaze gospodja mohune sam pravila radi tebe, neces ici nigdje dok ne pojedes i evo me tresem nogama i cekam![]()

Ja ti sve isplaniran tako da 2h ranije krenem na stadion. Mlada dobro zna, pa se prilagođava haha
City of sunshine... MUSVDG
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.