Koji li mu je novi nick ?

Ako je istina ovo što Maršal kaže da je gore navedeni onaj Vilšir ili Jack, kako već, to onda već ima smisla.
@leorey je oženjen, to je još jedna novost na forumu.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Koji li mu je novi nick ?
Jeste, to je Judd aka Jack, SDA botinaCentre forward je napisao/la: ↑24 feb 2024, 11:30Koji li mu je novi nick ?![]()
Ako je istina ovo što Maršal kaže da je gore navedeni onaj Vilšir ili Jack, kako već, to onda već ima smisla.
@leorey je oženjen, to je još jedna novost na forumu.![]()
Pokvario je dojam poslije toga kad mi je htio hinjski suknutiJayCatwright je napisao/la: ↑24 feb 2024, 11:55Ma vidiš da harden liže Maršalu. Da je Maršal rekao da si iz Beograda ovaj bi potvrdio. Neki dan ti govori da si super forumaš, a sad da si botina. Lik nema svoje mišljenje.
Od tog postavljanja vjere iznad nacionalnog jos od odlaska Osmanlija i jesno tu gdje jesmo. Albanci su za nas izmislili svijet sto se toga tice.ArtVandelay je napisao/la: ↑24 feb 2024, 10:06Islamska vjera je neotuđivi i integralni dio bošnjačkog identiteta.
Babun i njemu slični mogu samo crknuti od muke.
I žena mu ima platu 3k€ (inače, on je sad na 5).Centre forward je napisao/la: ↑24 feb 2024, 11:30
Meni baš mali Cipi poslao njegov profil. Mali jest bio naporan ali je bio i stalker alal veraharden je napisao/la: ↑24 feb 2024, 12:06Pokvario je dojam poslije toga kad mi je htio hinjski suknutiJayCatwright je napisao/la: ↑24 feb 2024, 11:55Ma vidiš da harden liže Maršalu. Da je Maršal rekao da si iz Beograda ovaj bi potvrdio. Neki dan ti govori da si super forumaš, a sad da si botina. Lik nema svoje mišljenje.onda sam skontao i ko je.
Haman da jesmoscholsey je napisao/la: ↑24 feb 2024, 12:12I žena mu ima platu 3k€ (inače, on je sad na 5).Centre forward je napisao/la: ↑24 feb 2024, 11:30
Haman smo na isti način došli do ovih ekskluziva.![]()
Ja se iskreno nadam da ne bi....mada opasno baca na Zahiragića, a ovaj jest čakijaš...
Biće da to zavisi od nicka i mjesta na kojem piše.. uglavnom, bitno da Bejha ne koči njegov put ka zvijezdama.Centre forward je napisao/la: ↑24 feb 2024, 12:27Haman da jesmoscholsey je napisao/la: ↑24 feb 2024, 12:12I žena mu ima platu 3k€ (inače, on je sad na 5).Centre forward je napisao/la: ↑24 feb 2024, 11:30
Haman smo na isti način došli do ovih ekskluziva.![]()
![]()
Samo ja sam mislio da je leorey negdje u Njemačkoj, a on izgleda Bečlija.![]()
Logično , sa balkona direkt vidiš Arku .
Između ostalog a i zbog arka hambaša
Ma kakav hambaš , uzmeš kobaje i litarski Tomislav - uletiš u dimenziju X
Trenutno korisnika/ca: alemsa, Amazon [Bot], JayCatwright i 8 gostiju.