Ma sve 5, svako ima pravo na mišljenje, no nemoguće da neko od bliskih novinara kao Pletti/Falk ili Romano/Ornstein ne bi prenijeli to, nema šanse. Goretzku je na početku i benchirao i dijelimo 99% mišljenje da Leon nije taj partner Kimmichu i tu smo skoro svi i podržavali da se nađe neko drugi. Al da je se bio spreman odreći jedinog mozga ekipe i tehnički najpotkovanijeg među centralnim/najboljeg veznjaka radi Ricea ili tamo nekog Palhinhe, pa to kao da Mourinho pravi sebi ekipu za kontraški fudbal što je opposite filozofiji kluba.
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Ovaj harden je lizac čmara "najbolje uprave na svijetu".
Ovo do sad nisam znao

Luca Toni: "Louis van Gaal once dropped his trousers and showed us his balls to show that he can drop any player"
"It was crazy. Luckily I didn't see a lot, because I wasn't in the front row. Robben, Basti and Lahm were"
"Van Gaal hurt me more than anyone else in football. He treats players like interchangeable objects"
Toni: "van Gaal once made Edson Braafheid cry in training after he told him: 'who taught you to play football'! "
Hajd ti anele stavi sliku Ulija na avatar.
Tja, po njoj si nekada bio prepoznatljiv

Dakle, leti i ovaj trener. Pa dokle više majka mu stara. Ovaj mi nije nikad ni ležao i džaba su ga i dovodili. Težak lik ko zemlja. Biće veoma brzo zaboravljen i neće se uopšte žaliti za njim.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
- Kontakt:
Nista se nece promijeniti dok ublehe ne odu iz uprave ili se prestanu pitati ista za sportski segment u timu. Nek se drze finansija i dovedu ljude koji zapravo nesto znaju o fudbalu. Tako ce harden i drustvo za godinu tjerati jos jednog trenera dok mu "najboljeg veznjaka" preskacu na sredini. Za to ce opet biti kriv Xabi ili neki drugi trener.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Ne bih rekao da su ublehe Ulli i KHR, ljudi koji su bili u "transfer committee" od 7 članova preko ljeta, i koji sigurno da su imali najveći uticaj na ostale članove istog.Bundesliga je napisao/la: ↑22 feb 2024, 20:06Nista se nece promijeniti dok ublehe ne odu iz uprave ili se prestanu pitati ista za sportski segment u timu. Nek se drze finansija i dovedu ljude koji zapravo nesto znaju o fudbalu. Tako ce harden i drustvo za godinu tjerati jos jednog trenera dok mu "najboljeg veznjaka" preskacu na sredini. Za to ce opet biti kriv Xabi ili neki drugi trener.
-
- Kontakt:
Ulli i KHR su samo vatrogasci. Ovaj drugi narocito, doveden iz penzije da pokusa popraviti sta se da popraviti nakon sto su Salihamidzic i Kahn napravili rusvaj. Svakako je njihovo proslo, napravili su ovaj Bayern, ali godine pregaze svakoga. Za dobro kluba su se trebali povuci, Ulli narocito jer je KHR vec bio u penziji.
Fudbal i pristup istom se promijenio. Nema vise krpanja i nakupljanja polovnjaka dok premijerligasi trose milijarde. Barem nema, ako hoces na nesto ozbiljno liciti.
Ne razumijem koga bi ti tacno otjerao sada... U martu dolazi Eberl i on ce biti glavni za sportski dio, zar ne? Freundov posao ce biti da pronalazi talentovanu djecu i to je to.Bundesliga je napisao/la: ↑22 feb 2024, 20:06Nista se nece promijeniti dok ublehe ne odu iz uprave ili se prestanu pitati ista za sportski segment u timu. Nek se drze finansija i dovedu ljude koji zapravo nesto znaju o fudbalu. Tako ce harden i drustvo za godinu tjerati jos jednog trenera dok mu "najboljeg veznjaka" preskacu na sredini. Za to ce opet biti kriv Xabi ili neki drugi trener.
Dressen manje vise, nece on imati neki uticaj na sportski segment.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
-
- Kontakt:
Otjerao bih citav odbor ili da se ne pitaju plaho za transfere. Gdje ima smisla da dovedes Xabija i onda ga uslovljavas da mu Kimmich mora igrati na sredini, Sane na krilu recimo, a covjeku se npr. nijedan ne uklapa u viziju fudbala. I sta onda ocekivati nego fejl? Kao da bi Leverkuzen bio ovako dobar da mu nisu doveli sta je trazio i pustili njega da odlucuje ko ce igrati a ko ne, na kojoj poziciji on misli da trebaju igrati. Kao da bi Pepun u Cityu bio dobar da mu nisu doveli Rodrija, De Bruynea, druge stopere i pustili njega da odlucuje ko ce biti u prvom sastavu a ko ne. Nece biti Eberl glavni nizasta, bit ce glavni da dovede onoga koga odbor misli da treba dovesti. A ne ono sta on i trener misle da treba.
To oko sklapanja ekipe je davno prozvakana prica. Klub dovodi igrace, i bira trenera koji s njima moze da radi. Trener se pita ali ne odlucuje. To je u Bayernu tako vec jako dugo, sad da li je ispravno ili ne......ima i prednosti i mana. Bayern je u vrhu svjetskog fudbala jako dugo, uzele se 3 LP, i 11 BL zaredom u zadnjih 25 godina, klub je stabilan, tako da nekog rezona ima. S druge strane ostaje zal i osjecaj da se mogla uzeti jos koja LP da se samo malo vise ulozilo u odredjenim momentima.
Nakon one sezone 2020 mislio sam da napokon imamo i trenera i ekipu s kojima mozemo harati europom narednih bar 5 godina, nevjerovatno koliko se situacija od tada do danas promijenila.
Nakon one sezone 2020 mislio sam da napokon imamo i trenera i ekipu s kojima mozemo harati europom narednih bar 5 godina, nevjerovatno koliko se situacija od tada do danas promijenila.
Lik da je ostao jos jednu sezonu otislo bi sve sto valja

Mathys Tel wants to stay at Bayern - he loves the club but needs more guarantees of game time. His departure would have been likely if Tuchel had remained at Bayern. The new coach will be involved in the decision over Tel's future [@FabrizioRomano]
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sutra je Mainz kod Kusena, sve je na papiru jasno ali moglo bi se u praksi zakomplicirati.
Lepo, lepo.News #Davies: There has been a meeting in Munich in recent days between Christoph Freund and Davies‘ agent Nick Huoseh. The focus was mainly on Davies' future, which is more open than ever!
Personal terms between @realmadrid and Davies are not an issue. Real, willing to pay a maximum of €40-50m in summer. Bayern expect Real to heavily push down the price with only one year remaining on the contract.
At this stage Bayern expect him rather to leave the club in summer than to extend his contract beyond 2025!
@kerry_hau | @SkySportDE
Dat će mlađeg Daviesa Realu za 40ak mil€, a Milan neće pustit zamjenu Thea ispod 60mil€News Theo #Hernández: The 26 y/o is on FC Bayern's list as a possible replacement for Alphonso #Davies! Among other candidates …
Also, because Hernández is versatile on the left side!
Nothing concrete at this stage. But Bayern are already preparing a solution. Finding a decision in the poker game for Davies is one of the first major tasks for the new duo Eberl/Freund.
Hernández, one of the best left defenders in the world at this stage. Contract with AC Milan is valid until 2026.
@SkySportDE

Pa j***** koji mentoli u pm.
Jel to opet najbolja uprava nije sposobna produziti ugovor sa jednim od najboljih bekova svijeta ?
Luzercine iz primjera Kroos i Alaba ama bas nista nisu naucili.
Polako ali sigurno postajemo filijala Reala.

Luzercine iz primjera Kroos i Alaba ama bas nista nisu naucili.
Polako ali sigurno postajemo filijala Reala.
Pokušava se vratit platna struktura ali na pogrešnim igračima, zato će se Saneu da bi produžio dati ista (20mil€) ili će bit blagi rast, nema šanse da će biti paycut. U klubu su još Goretzka i Gnabry sa po 18mil€ i 18+mil€. Ova potonja dvojica su mrtvi kad se gleda vrijednost na pijaci, za njih niko neće dati 30-40mil€, sve trojica su blizu 30, ali ipak su švabe pa ono it's okay.
Ovim putem nije isključeno ni da Musiala sljedeće ljeto digne sidro, a Freund će kasno skontat da ovo nije RB fucking Salzburg.
Ovim putem nije isključeno ni da Musiala sljedeće ljeto digne sidro, a Freund će kasno skontat da ovo nije RB fucking Salzburg.
-
- Kontakt:
Ima nas koji smo još prije godinu govorili da će Davies kao i Alaba izraditi ove smiješne klovnove i da je njegov odlazak samo pitanje vremena
Ajmo još jednom popljuvati TT-a, niste odavno. Vjerovatno će se naći način da i njega okrive za odlazak Daviesa. Hoće li se i sa Musialom obrukati samo je pitanje? Tu ipak mislim da će doći do produženja ugovora. I to sve dok kanceri tima Goretzka, Gnabry primaju 18-19 miliona godišnje. Ili penzionerske dive Muller i Neuer. I naravno Kimmich koji je još samo dobar da pravi djecu kod kuće, dok njemu djecu prave na terenu.

Ajmo još jednom popljuvati TT-a, niste odavno. Vjerovatno će se naći način da i njega okrive za odlazak Daviesa. Hoće li se i sa Musialom obrukati samo je pitanje? Tu ipak mislim da će doći do produženja ugovora. I to sve dok kanceri tima Goretzka, Gnabry primaju 18-19 miliona godišnje. Ili penzionerske dive Muller i Neuer. I naravno Kimmich koji je još samo dobar da pravi djecu kod kuće, dok njemu djecu prave na terenu.
Iz njegove tačke gledišta normalno da gleda sebe, dok je Brazzo bio tu dogovor o produženju je bio postignut. Sva ova dešavanja u klubu, odlazak Brazze (njegovog štićenika), smjene trenera, novi ljudi u klubu, sve to ima uticaj. Nova garnitura ima drugačija gledišta, prehrabro i lagano se odustaje od mladog startnog beka bez da imaš dostojnu zamjenu, a gdje je tu finansijska igra, na kraju će se završit u minusu za direktnu zamjenu 
EDIT:

EDIT:
Pletti vs BildAlphonso Davies' agent Nick Househ and Christoph Freund met this week at Säbener Straße. A potential move to another club was not a topic. The talks were positive, but salary figures were not discussed [@altobelli13]

-
- Kontakt:
Ma to su priče za malu djecu. Lik želi da ide i uvijek je želio da ide. Ovo ostalo je samo prodavanje magle i priča za medije. Što je najgore, klovnovi padaju na istu foru opet. Istu foru im je prodao Alaba, samo u većoj mjeri jer je otišao za džaba.
Da, priče za malu djecu, u pravu si.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.