ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Milisekunde su njega dijelile od toga da na teren izađe tek 2025. godine. Sreća u nesreći reklo bi se.
Uvijek je dobro igrao double sunshine.. međutim nikad veći pritisak od dobrog rezultata i vjerovatno nikad manja vjera u sebe pred turneju. Biće zanimljivo..
Jakub Mensik ce biti ove godine zanimljiv igrac za pratiti, odgledao ga protiv Rublova decko ima 18 godina ali vec pokazuje u nekim trenutcima izuzetnu zrelost, Rublov ga nije uspio brejknuti, dobar servis decko ima, sad mu se otvorio put ka finalu, ne bi me iznenadilo da ode do kraja na ovome turniru
- BosniaBoston
- Kontakt:
Podsjeca dosta na zemljaka Berdycharonaldo99 je napisao/la: ↑22 feb 2024, 18:57Jakub Mensik ce biti ove godine zanimljiv igrac za pratiti, odgledao ga protiv Rublova decko ima 18 godina ali vec pokazuje u nekim trenutcima izuzetnu zrelost, Rublov ga nije uspio brejknuti, dobar servis decko ima, sad mu se otvorio put ka finalu, ne bi me iznenadilo da ode do kraja na ovome turniru
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Da , ona fina ceska skola tenisaBosniaBoston je napisao/la: ↑22 feb 2024, 19:12Podsjeca dosta na zemljaka Berdycharonaldo99 je napisao/la: ↑22 feb 2024, 18:57Jakub Mensik ce biti ove godine zanimljiv igrac za pratiti, odgledao ga protiv Rublova decko ima 18 godina ali vec pokazuje u nekim trenutcima izuzetnu zrelost, Rublov ga nije uspio brejknuti, dobar servis decko ima, sad mu se otvorio put ka finalu, ne bi me iznenadilo da ode do kraja na ovome turniru

Ma ova dvojica, Fonseca i Mensik, jednostavno moraju biti top 20 igraci, bez sumnje:-)
Za Seybotha jos nije kasno, ide evo ranking karijere:-)
Kad se ne tako daleko raspravljalo o dometima Rublova, Fritza, Cicipasa..zeznu me malo Fritz, ok top 10, ali mislio sam da moze i do top5:-)
Kad se ne tako daleko raspravljalo o dometima Rublova, Fritza, Cicipasa..zeznu me malo Fritz, ok top 10, ali mislio sam da moze i do top5:-)
Rio iz serije 500, a najslabiji turnir ove sedmice, Los Cabos daleko najjaci po rosteru, Zverev, Rudd i Tsitsipas u 1/2
Trebalo bi to nesto mjenjati oko licence 250 i 500
Trebalo bi to nesto mjenjati oko licence 250 i 500
Koji god uđe u top 10, ja ću reć bravo za prognozu, ovo dalje su nijanse koje se ne mogu vidjet u juniorima.babino je napisao/la: ↑23 feb 2024, 10:46Ma ova dvojica, Fonseca i Mensik, jednostavno moraju biti top 20 igraci, bez sumnje:-)
A vidi, taj koji će dobiti licencu treba ispuniti sve uvjete, a jedan od njih je i nagradni fond.
ništa privatni avion …. normalan let …. razočaran sam
prije sunshinea bi navodno u nedjelju trebao igrati neku netflix egzibiciju protiv rafe … vidjećemo hoće li ijedan od njih dvojice moći igratiCAGarfia je napisao/la: ↑22 feb 2024, 17:13Milisekunde su njega dijelile od toga da na teren izađe tek 2025. godine. Sreća u nesreći reklo bi se.
Uvijek je dobro igrao double sunshine.. međutim nikad veći pritisak od dobrog rezultata i vjerovatno nikad manja vjera u sebe pred turneju. Biće zanimljivo..

3. set polufinala Dubaija Rublev-Bublik, gem lopta koju koristi Bublik za 6-5, dok on ide ka klupi, Rublev se na engleskom dere na linijskog suca jer je loptica navodno bila u autu.
Linijski dolazi do glavnog, dolazi jos neki lik koji navodno razumije ruski, zovu i supervizora i daju Rublevu default, automatsku šut kartu sa turnira.
Rublev se klete u Boga kako nije to rekao, ali se vjeruje linijskom, tj. zapravo nekom 3. liku koji razumije ruski.
Bublik želi da nastavi meč, ali supervizor to ne dozvoljava. Bublik nakon Rubleva ode s terena ne dajući ni intervju nakon pobjede.
Kakve scene.
Linijski dolazi do glavnog, dolazi jos neki lik koji navodno razumije ruski, zovu i supervizora i daju Rublevu default, automatsku šut kartu sa turnira.
Rublev se klete u Boga kako nije to rekao, ali se vjeruje linijskom, tj. zapravo nekom 3. liku koji razumije ruski.
Bublik želi da nastavi meč, ali supervizor to ne dozvoljava. Bublik nakon Rubleva ode s terena ne dajući ni intervju nakon pobjede.

Kakve scene.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
rafa ipak nije
Gledam sinoć meč Alcaraza, prvi set ono njegovo nonšalantno zajebavanje, napad na svaki drugi termin i pozicija primanja servisa daleko u terenu. Poklanja prvi set i Ferrero mu dobacuje sa tribina da stabilizuje poene i da se pomjeri nazad tokom primanja servisa.
Žabar poslije nije znao šta ga je snašlo jer se nije pitao u poenima. Zar je toliko teško igrati konzervativno, a ne divljati
Žabar poslije nije znao šta ga je snašlo jer se nije pitao u poenima. Zar je toliko teško igrati konzervativno, a ne divljati

Meč kvalifikacija za Melburn Atmane-Fatić je bio boljeg kvaliteta nego ovo.
Bravo za Nardija svakako na ovoj pobjedi.
Bravo za Nardija svakako na ovoj pobjedi.

Ma vidjelo se u prvom mecu da Novak nije ni blizu svog nivoa, sto je sasvim ocekivano , nije igrao jos od AO, mozda bude malo bolji u Miamiu ( mislim da igra da je prijavio), al i tu ne ocekujem od njega puno, njemu ce kao i uvijek fokus biti GS turniri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.