Pa kilu piletine možeš podijeliti na 3-4 obroka, a vani ćeš porciju od 250 g platiti ceneranumanumaye22 je napisao/la: ↑22 feb 2024, 12:09Moze na gorivu ili javnom prevozu (pod uslovom da ti poslodavac to ne refundira), ali za hranu te dodje isto, opet moras nesto kupit/narucit/skuhat.JayCatwright je napisao/la: ↑22 feb 2024, 12:00Kartično plaćanje je problem, nemaš osjećaja, a karticom plaćam i najmanje račune, tipa vodu uzmem u granapu, a toga se nabere. Realno ko radi od kuće može uštediti 15 KM dnevno sigurno
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- JayCatwright
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Za obrok koji pravim kući izađe me 3,4 KM, za naručivanje to je prosjek 8, 9 KM, u zadnje vrijeme i cener.
Nemojte ljudi, biće banova opet.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Meni suprotno cash mi je osjecaj "extra" pare.JayCatwright je napisao/la: ↑22 feb 2024, 12:00Kartično plaćanje je problem, nemaš osjećaja, a karticom plaćam i najmanje račune, tipa vodu uzmem u granapu, a toga se nabere. Realno ko radi od kuće može uštediti 15 KM dnevno sigurno
Zadnji put si sehidio na slicnu temu

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- Marsal
- Kontakt:
Ja imam sreću pa na posao idem pješke, nije mi daleko sva sreća jer je 1.5 km od kuće, a ljeti i kad je toplije vrijeme idem bajkom tako da uštedim na gorivu
Što se hrane tiče radim 12-ke pa ili jedem u menzi (fin obrok za 5 maraka) plus neko voće (banane, hurme i šta je sezonsko) ili kuham sebi na poslu
naučio sam tjesteninu fino skuhat, nekad napravimo tj ispržimo jaja, nekad kalju, makarone, krompir...tako da me jest na poslu ne izađe više od 5 maraka. Mada ne gledam na tome da štedim samo se ne volim prejedat na poslu, onda mi se odmah spava
Jedini bespotreban trošak koji imam su cigare. 3-4 kutije sedmično po 6 maraka, ode stoja ni u šta.
Vani jedem dvaput mjesečno.

Jedini bespotreban trošak koji imam su cigare. 3-4 kutije sedmično po 6 maraka, ode stoja ni u šta.
Vani jedem dvaput mjesečno.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Sreća pa su korisnici iz Kambodže distancirali admina neko vrijeme od teme 
Ilegalne migracije i na forumu

Ilegalne migracije i na forumu

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- JayCatwright
- Kontakt:
Pa i men cash bonus novac, rijetko kad u novcaniku imam vise od cvajealemsa je napisao/la: ↑22 feb 2024, 12:40Meni suprotno cash mi je osjecaj "extra" pare.JayCatwright je napisao/la: ↑22 feb 2024, 12:00Kartično plaćanje je problem, nemaš osjećaja, a karticom plaćam i najmanje račune, tipa vodu uzmem u granapu, a toga se nabere. Realno ko radi od kuće može uštediti 15 KM dnevno sigurno

- numanumaye22
- Kontakt:
Istina, svakako je bolje ali kosta vremena da bi se tako svaki dan radilo. Ko ne stedi na tome, uglavnom narucuje. Pogledajte Korpa i slicne firme kako ubijaju pare, vidjet cete o cemu pricam. 90 % Sarajeva narucuje i to bas cesto, dakle pare nisu problem.JayCatwright je napisao/la: ↑22 feb 2024, 12:19Pa kilu piletine možeš podijeliti na 3-4 obroka, a vani ćeš porciju od 250 g platiti ceneranumanumaye22 je napisao/la: ↑22 feb 2024, 12:09Moze na gorivu ili javnom prevozu (pod uslovom da ti poslodavac to ne refundira), ali za hranu te dodje isto, opet moras nesto kupit/narucit/skuhat.JayCatwright je napisao/la: ↑22 feb 2024, 12:00Kartično plaćanje je problem, nemaš osjećaja, a karticom plaćam i najmanje račune, tipa vodu uzmem u granapu, a toga se nabere. Realno ko radi od kuće može uštediti 15 KM dnevno sigurno

Neki dan uzeo pile gotovo s rostilja, oko 10 eura i prilog, isto bi me doslo kuci a jos bi se zayebavao 2 sata oko toga. Nije za svaki dan tako ali nije ni da se ne isplati.
To je to. Probaj "acorns" aplikaciju ako moze u BiH, kad vec sve placas karticom. Znaci samo ti zaokruzi na cifru, tipa ako si platio 7.25km zaokruzi ce na 8, ali ti tih 75 feninga "stedi", i stavis ovako petaka-cenera da automatski uzima sedmicno, nakon nekoliko mjeseci pogledas ono nekoliko stoja imas.JayCatwright je napisao/la: ↑22 feb 2024, 12:58Pa i men cash bonus novac, rijetko kad u novcaniku imam vise od cvajealemsa je napisao/la: ↑22 feb 2024, 12:40Meni suprotno cash mi je osjecaj "extra" pare.JayCatwright je napisao/la: ↑22 feb 2024, 12:00Kartično plaćanje je problem, nemaš osjećaja, a karticom plaćam i najmanje račune, tipa vodu uzmem u granapu, a toga se nabere. Realno ko radi od kuće može uštediti 15 KM dnevno sigurno![]()
-
- Kontakt:
čuj Breskvica i Barbi Afrika, danas svako može pjevati 

zar i ti sine Ivane!?
Koja je aplikacija.Jabroni je napisao/la: ↑22 feb 2024, 09:52Jel koristi neko neku aplikaciju za praćenje troškova? Tačno se šokiram nekad kad pogledam koliko sam potrošio na prividno ništa. (ne računajući kiriju, režije i gorivo)
Još sam smanjio naručivanje hrane na jednom u dvije sedmice ako i toliko, admin bi bio ponosan.

Jesi i alkohol smanjio.

To je to. Još ako ne ulaziš redovno da vidiš stanje, šokiraš se iznosom.JayCatwright je napisao/la: ↑22 feb 2024, 12:00Kartično plaćanje je problem, nemaš osjećaja, a karticom plaćam i najmanje račune, tipa vodu uzmem u granapu, a toga se nabere. Realno ko radi od kuće može uštediti 15 KM dnevno sigurno

League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Jedina demokratija kazu botovi 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Pa ne koristim nego razmišljam da počnem, radi spomenutog razloga.Mokes je napisao/la: ↑22 feb 2024, 13:36Koja je aplikacija.Jabroni je napisao/la: ↑22 feb 2024, 09:52Jel koristi neko neku aplikaciju za praćenje troškova? Tačno se šokiram nekad kad pogledam koliko sam potrošio na prividno ništa. (ne računajući kiriju, režije i gorivo)
Još sam smanjio naručivanje hrane na jednom u dvije sedmice ako i toliko, admin bi bio ponosan.![]()
Jesi i alkohol smanjio.![]()
Zar sam trebao smanjit?

Pokušavam se sjetiti koja je godina bila kad smo sjedili, pa da procjenim u odnosu na to
Nisam očekivao trajni moram priznati (drugi su dobili privremene) ali pao sam s dobrom šalom treba reći

Mart 2020.
Ne znam da li bi se smijao ili plakao kad vidim da je od tada prošlo skoro 4 godine.

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- JayCatwright
- Kontakt:
Jabroni tad imao kosu a za Barcu igrao Coutinho
Nije ni tada imao kosu, ali jeste 100 kila. 

League winners
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Cup winners
1992 2006 2009 2011 2015
- VensanKasel
- Kontakt:
Đe si Nedžmine

Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 11 gostiju.