Tako ce bit do polufinala, mozda se omakne jedna tekma u 1/4. Do tad pratim na rezultatima.
Champions League 2023/24
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2023/24
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- JayCatwright
- Kontakt:
treBa ukInuTi gOl u gOstima, padaT cE visE golOva 

-
- Kontakt:
Nema Allegrija da nas uveseli ispadanjem od nekog Copenhagena.

Šteta za nesreću u ždrijebu u duelima Serie A i La Lige.
Inter-Atletico za tri razine bolja utakmica od ovog polu-amaterizma večeras. Koja god ekipa prođe, čeka ih sramoćenje u četvrtfinalu.
Ma babaroge od ekipa bile. Još je to sve bilo mlado, poletno.

Baš je ta sezona LP bila ludilo. Masa nekih ikonskih ekipa i utakmica, čitav život ću je pamtiti.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Kakav gol Porta

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
- Kontakt:
Dva kluba zadnje mjesto u grupi, favorit za titulu ne može stvoriti šansu osrednjem Portu.
Ladies and gentlemen, najjača liga u poznatom i nepoznatom univerzumu.
Cityeva farmer liga, nikakva razlika u odnosu na PSG i Bayern.
- JayCatwright
- Kontakt:
Justina aka Judd na respiratorima

Jos jedna dobra noc, ide se po 5. mjesto u LP a sto da ne i nastaviti ovako biti prvi

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
-
- Kontakt:
To je bez večerašnjih rezultata. Evo s updateom
https://kassiesa.net/uefa/data/method5/ccoef2024.html
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Ne znam jel gori Napoli ili Barcelona, sve nešto mrljavo i jedni i drugi.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
-
- Kontakt:
bugarska pevaljka presudila luzerima sa sjevera Londona
zar i ti sine Ivane!?
Barcelona da je imala mrvu boljeg trenera veceras uzeli bi 0:3 sa 2 gola u prvih 15 minuta, a ono na kraju spasavaj zivu glavu.
Porto zasluzeno dobio, samar Arsenalu pred revans.
Porto zasluzeno dobio, samar Arsenalu pred revans.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- AshburtonG
- Kontakt:
Kakva igracina je bio Guily...Kaunas je napisao/la: ↑21 feb 2024, 22:29U Lyonu tad jos Wiltord, Carew, Malouda, Essien, iz Deportiva se sjecam Padnianija i Tristana, a Monaco cini mi se Prso, Morientes i Ludovic Guily.scholsey je napisao/la: ↑21 feb 2024, 22:24Dobro sad, ne treba pretjerivati.![]()
Sve su to bile beton ekipe, pun qrac strašnih igrača. Jbt u Lyonu Juninho, Edmilson, mislim tad i Elber.. Deportivo tad nekad prvak Španije bio, nevjerovatno jakog Milana ranije izbacili.. i to ludilo preokretom.
Mislim, trebalo je i njih dobiti, a nije baš sad da je Galacticose vodio. Realno je napravio čudo.top ekipe u to vrijeme.

1974---1975---1976---2001---2013---2020
City imao srece da igra sa ubjedljivo najgorom ekipom u osmini finala.koeficijent je napisao/la: ↑21 feb 2024, 22:55Dva kluba zadnje mjesto u grupi, favorit za titulu ne može stvoriti šansu osrednjem Portu.
Remember, remember the 5th of November.
Molina,Manuel Pablo,Scaloni,Capdevilla,Andrade,Albert Loque,Valeron,Djalminha,Munitis...Kaunas je napisao/la: ↑21 feb 2024, 22:29U Lyonu tad jos Wiltord, Carew, Malouda, Essien, iz Deportiva se sjecam Padnianija i Tristana, a Monaco cini mi se Prso, Morientes i Ludovic Guily.scholsey je napisao/la: ↑21 feb 2024, 22:24Dobro sad, ne treba pretjerivati.![]()
Sve su to bile beton ekipe, pun qrac strašnih igrača. Jbt u Lyonu Juninho, Edmilson, mislim tad i Elber.. Deportivo tad nekad prvak Španije bio, nevjerovatno jakog Milana ranije izbacili.. i to ludilo preokretom.
Mislim, trebalo je i njih dobiti, a nije baš sad da je Galacticose vodio. Realno je napravio čudo.top ekipe u to vrijeme.

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
dvije beskorisne i mrtve ekipe arsenal i barcelona
Jako malo poznaju nogomet kao igru oni koji su tvrdili i mislili da je Arsić večeras favorit!
Jedno je trolati a drugo poznavati nogomet.
Nazalost put im se veceras zavrsava i sve snage trebaju usmjeriti na pokusaj da na kraju budu 4 u ligi..
Jedno je trolati a drugo poznavati nogomet.
Nazalost put im se veceras zavrsava i sve snage trebaju usmjeriti na pokusaj da na kraju budu 4 u ligi..
Trenutno korisnika/ca: Quartararo i 7 gostiju.