Hvala na informaciji kao i uvijek. Valjda ce neko negdje objaviti cifru.
Aref vrijedi 500k trenutno, igrao je za reprezentaciju Irana. Ima 100+ utakmica u njihovoj ligi, ima dosta utakmica u ligi prvaka (u aziji). Desnjak je
Hvala na informaciji kao i uvijek. Valjda ce neko negdje objaviti cifru.
Zna li se kad bi trebao potpisati taj Iranac ?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑20 feb 2024, 21:48Hvala na informaciji kao i uvijek. Valjda ce neko negdje objaviti cifru.
Aref vrijedi 500k trenutno, igrao je za reprezentaciju Irana. Ima 100+ utakmica u njihovoj ligi, ima dosta utakmica u ligi prvaka (u aziji). Desnjak je
Znam na sta mislis kad kazes potvrdio. Nesto je drugo u pitanju skroz,malo nas zbombao Sipa,otkljucao profil kao da svi sad vidimo toMostarac12345 je napisao/la: ↑20 feb 2024, 19:59Sipovic novi stoper potvrdio je i na svom instagram profilu
Koliko volim tvoje bombe, dao bi ti da mi na kucu bacis jednudjemba je napisao/la: ↑20 feb 2024, 23:41Malo sam vas zagolicao za Duljevica neki dan. I zaista je istina da se pricalo i sa njim i sa Tatarom po meni preskupe a zapustene obe opcije.
Neku vecer sam mislio pisati za Brunu ali nisam bio siguran pa kontam da ne bude opet Djemba baca bombe
Ima istine za ovoga Iranca. Znat ce se ovo dan dva.
za koliko je otisao, koliko je to Velez zaradio?Sa Brunom je Velež ostvario jedan od najvećih transfer svih vremena.
450.000 km
Uz novac dobijamo i finu reklamu za ostale igrače koje bi eventualno htjeli dovesti.Jer drugačije je kad igrač zna da može očekivati da se dalje proda ako bude dobar.Espiritosanto je napisao/la: ↑21 feb 2024, 10:03450.000 km
Također je ovo i veliki vjetar u leđa UO, koji mogu vidjeti iz ovog primjera da se dobrim radom ne bacaju samo pare u bunar, nego se nešto i vrati.emil02in je napisao/la: ↑21 feb 2024, 10:21Uz novac dobijamo i finu reklamu za ostale igrače koje bi eventualno htjeli dovesti.Jer drugačije je kad igrač zna da može očekivati da se dalje proda ako bude dobar.
EH ONDA JE DOBROEspiritosanto je napisao/la: ↑21 feb 2024, 10:03450.000 km
Ko je taj desni bek?Espiritosanto je napisao/la: ↑21 feb 2024, 10:30Imali smo i dogovor sa desnim bekom,sa igračem sve dogovorili,trebali i obeštećenje platit ali ovi podigli cijenu u zadnji čas.
Ističe mu ugovor na ljeto, vjerojatno će doći dzabe.
Dobra statistika za jednog beka.
MostarskiSin je prvi pisao o njemu ,znao je on to još u januaru![]()
Tačno. 250.000€, od čega 220.000€ ostaje klubu.Espiritosanto je napisao/la: ↑21 feb 2024, 10:03450.000 km
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.