Bio bi dobar ofanzivni vezni jer zna proigrat suigrače ali kao napadač je propo. Ne pratiš Inter pa ne znaš šta smo mi vidjeli od njega u ovoj sezoni, u svakoj utakmici bude kao večeras, po par zicera profula, srećom pa Inter može više kreirat nego što on može profulatBosniaBoston je napisao/la: ↑20 feb 2024, 22:38Arnautogić klasa bio i ostao, s njim su proigrali. Jedan od potcijenjenih igraca, fudbalski paul george, sve zna
Champions League 2023/24
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2023/24
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Poklon Reinilda, prdnu mu mozak i Inter povede.
Mada zasluzeno.
Mada zasluzeno.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kako su odvratne ove njuške iz Atletica, Savić je psihopata.
BosniaBoston je napisao/la: ↑20 feb 2024, 22:38Arnautogić klasa bio i ostao, s njim su proigrali. Jedan od potcijenjenih igraca, fudbalski paul george, sve zna

Ja klase i kurtza. Umalo i prazan gol da promaši.
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
Moratu saigrac dira rukama on trazi faulGalileoGalilei je napisao/la: ↑20 feb 2024, 22:44Kako su odvratne ove njuške iz Atletica, Savić je psihopata.

Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
I ovaj go je jedva dao. Jedan go ništa ne mijenja. Panj je panj.
Sreca pa ga Inter dade pa necemo gledati uspavanku na Wandi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Nema gola za ekipu u cijem je spicu mrtva raga Morata.
Ovo isto ceka i Spaniju na Euru.
Ovo isto ceka i Spaniju na Euru.
- Felixians4
- Kontakt:
Zaslužio Inter i ubjedljiviju pobjedu, mnogo veća razlika u kvaliteti nego što sam očekivao. Ali ne treba nikad otpisat Cholu
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- JayCatwright
- Kontakt:
Valja prezivjeti Wandu Metropolitano, a znamo Interovo iskustvo sa Wandama. Tipujem na lagani prolaz Atletica u uzvratu
3-0
3-0
Arnautović na kraju spasio Lautara koji je imao dodavanje za Dumfriesa na prazan gol da završe a pucao je ravno u Oblaka. Da je trebalo Salerintani zabio bi dva večeras al ovako bez gola 

Atletico da da 3 gola Interu? Good luck. Samo da znaš da Inter u zadnjih 7 utakmica na 6 nije primio gol i to priJayCatwright je napisao/la: ↑20 feb 2024, 23:03Valja prezivjeti Wandu Metropolitano, a znamo Interovo iskustvo sa Wandama. Tipujem na lagani prolaz Atletica u uzvratu
3-0
tome igrajući napadački fudbal
- JayCatwright
- Kontakt:
Odlična ste ekipa, ali Simeone je podmukli gad, ima da naloži navijače, ima da gori Wanda (ne Icardieva), valja preživjeti početak tamo, padale su i mnogo bolje ekipeBiscione je napisao/la: ↑20 feb 2024, 23:12Atletico da da 3 gola Interu? Good luck. Samo da znaš da Inter u zadnjih 7 utakmica na 6 nije primio gol i to priJayCatwright je napisao/la: ↑20 feb 2024, 23:03Valja prezivjeti Wandu Metropolitano, a znamo Interovo iskustvo sa Wandama. Tipujem na lagani prolaz Atletica u uzvratu
3-0
Nije vala sve ni na Morati,pa ovaj Atletico je prije sedam dana i od Seville izgubio,a ove sezone se bas moras dobro potruditi da izgubis od Seville

Okusi strah, bol, mrznju i barut
kako je igro luzerpulJayCatwright je napisao/la: ↑20 feb 2024, 23:14Odlična ste ekipa, ali Simeone je podmukli gad, ima da naloži navijače, ima da gori Wanda (ne Icardieva), valja preživjeti početak tamo, padale su i mnogo bolje ekipeBiscione je napisao/la: ↑20 feb 2024, 23:12Atletico da da 3 gola Interu? Good luck. Samo da znaš da Inter u zadnjih 7 utakmica na 6 nije primio gol i to priJayCatwright je napisao/la: ↑20 feb 2024, 23:03Valja prezivjeti Wandu Metropolitano, a znamo Interovo iskustvo sa Wandama. Tipujem na lagani prolaz Atletica u uzvratu
3-0
potam zadruga
Hahah a izvini evo, Arnautović je dokazao klasu zabivši na prazan gol. Izvini Marko, izvinite skautiFelixians4 je napisao/la: ↑20 feb 2024, 22:58Ma kakvi. Prosječni forumaš zna više od top trenera, skauta i direktora. Očekivano odlični match ups u ovoj "polovici"

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
- JayCatwright
- Kontakt:
Judd je napisao/la: ↑20 feb 2024, 23:22Hahah a izvini evo, Arnautović je dokazao klasu zabivši na prazan gol. Izvini Marko, izvinite skautiFelixians4 je napisao/la: ↑20 feb 2024, 22:58Ma kakvi. Prosječni forumaš zna više od top trenera, skauta i direktora. Očekivano odlični match ups u ovoj "polovici"![]()

- Felixians4
- Kontakt:
Ispadsš još smješniji s tim "zabio na prazan gol" i time što mene sad nipodaštvaaš kao, a u biti se rugaš Simoneu Inzaghiju i Marotti! Čovjek dao pogodak za jako vrijednu minimalnu pobjedu u KO fazi protiv aAtletico Madrida, ali on je "kloc" i kurchina od igračaJudd je napisao/la: ↑20 feb 2024, 23:22Hahah a izvini evo, Arnautović je dokazao klasu zabivši na prazan gol. Izvini Marko, izvinite skautiFelixians4 je napisao/la: ↑20 feb 2024, 22:58Ma kakvi. Prosječni forumaš zna više od top trenera, skauta i direktora. Očekivano odlični match ups u ovoj "polovici"![]()
Zadnja izmjena: Felixians4, dana/u 20 feb 2024, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.