Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Pogledaj više sadržaja preporučenih samo tebi. https://vm.tiktok.com/ZMM1Bdpbk/
Ovi ljudi su neuništivi
Ovi ljudi su neuništivi
Zadnja izmjena: RollMan, dana/u 19 feb 2024, 14:48, ukupno mijenjano 1 put.
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
S obzirom da je ove godine 30 godina SFF-a , šuška se da bi zadnju noć trebala biti baš neka top zvijezda ili top DJ ispred Vječne vatrebob je napisao/la: ↑19 feb 2024, 08:30nisam za novu cuo al mahalska je za sff zadnja noc ispred vijecne da se ganja19vendetta87 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 23:18Benjamina Karić htjela Dua Lipu da angažuje za Novu godinu, pa je zbog propalog dogovora nastupio Laka i Sejo Sexon![]()
![]()
![]()
![]()

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- numanumaye22
- Kontakt:
Ta vijest je u rangu one iz 2014 kad se ocekivao ACDC, pa logicno bila patka. Hajmo realno ko je od 1996 od svjetskih zvijezda nastupio u Sarajevu? U2, Deep Purple, David Guetta i Sting nedavno. I to je to. U 30 godina.Suki46 je napisao/la: ↑19 feb 2024, 14:51S obzirom da je ove godine 30 godina SFF-a , šuška se da bi zadnju noć trebala biti baš neka top zvijezda ili top DJ ispred Vječne vatrebob je napisao/la: ↑19 feb 2024, 08:30nisam za novu cuo al mahalska je za sff zadnja noc ispred vijecne da se ganja19vendetta87 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 23:18Benjamina Karić htjela Dua Lipu da angažuje za Novu godinu, pa je zbog propalog dogovora nastupio Laka i Sejo Sexon![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Rostiljdzija iz Meka zna i cijenu Dua Lipe 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Jeste ali je U2 iz ljubavi prema Sarajevu dzaba odsvirali, 20km je bila karta samo da pokriju troskove, nista sebi. To su rijetko kojem gradu uradilinumanumaye22 je napisao/la: ↑19 feb 2024, 14:45Karte za Dua Lipu se krecu od 100 dolara ili eura pa na vise, njen angazman je circa 6M dolara. Angazovati nju da ti dzaba nastupi za novu je sa svim vjv oko 10M. Zabranjeno Pusenje nastupa za 6-7k pa eto vi uporedite.
Laka vjv svira i dzaba ponekad.![]()

Kako je jadna ovaj leorey, neki dan srao alemu da zna sve, a u prethodnih par dana čovjek pametuje od sistema u Jugoslaviji do načina bookinga svjetskih zvijezda.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Ah dugo za njega nisa cuo. Buraz i ja smo njega davno gotivili a i prodigy. Robert Miles je isto bilo dobar u to vrijeme
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Kaze karte idu od 100$/e pa na više, vjerovatno ljakse ne zna da riječi "average price" označavaju prosječnu cijenu a ne minimalnu

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
ma ja al eto suska se za nju da pokusavaju tj probat ce .. svejedno ko ce biti svakako ce bit topSuki46 je napisao/la: ↑19 feb 2024, 14:51S obzirom da je ove godine 30 godina SFF-a , šuška se da bi zadnju noć trebala biti baš neka top zvijezda ili top DJ ispred Vječne vatrebob je napisao/la: ↑19 feb 2024, 08:30nisam za novu cuo al mahalska je za sff zadnja noc ispred vijecne da se ganja19vendetta87 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 23:18Benjamina Karić htjela Dua Lipu da angažuje za Novu godinu, pa je zbog propalog dogovora nastupio Laka i Sejo Sexon![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Leo, piši s onog profila numan23.. meščini da si tamo umjereniji, haman manje skačeš ljudima po živcima. 

The saddest thing in life is wasted talent.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
jel ovo opet zemljotres 

I found freedom. Losing all hope was freedom.
a jes krenulo...
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ma on od muzike poznaje samo ono sa IzvorneTV, na Lipu je samo bacio drkitzu.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑19 feb 2024, 17:03Kaze karte idu od 100$/e pa na više, vjerovatno ljakse ne zna da riječi "average price" označavaju prosječnu cijenu a ne minimalnu![]()
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nemojte mjaukat
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Ne seri da je opet bio, nisam ovaj osjetio
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.