Pa valjda si pismen da pročitaš zadnju izjavu pomenutog. Čovjek je sa sinom u Brazilu, najbliži saradnik mu je bio na utakmici sa Sarajevom.
Prva liga FBiH 2023/2024
Moderator/ica: GracanicaAA
-
- Kontakt:
Re: Prva liga FBiH 2023/2024
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- prisonbreak
- Kontakt:
Svaka cast Slobodi na uplacenim doprinosima. Pozitivno me iznenadise ovi novi momci.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Jos uvjek Zenicani o Slobodi. 

-
- Kontakt:
Ali sad mi hoćemo investitora, lijep fudbal danas makar se sutra ugasili. Čovjek je baš tako rekao vjerovali ili ne. I to ozbiljno.prisonbreak je napisao/la: ↑16 feb 2024, 17:01Svaka cast Slobodi na uplacenim doprinosima. Pozitivno me iznenadise ovi novi momci.
Ja vam evo već neko vrijeme pričam da sam prvi pljuvao ove momke ali da su počeli radoti svoj posao kako treba, povukli neke fine poteze i da se vidi da su tu iz ljubavi, pa i da imaju nekog znanja. Vjerovalo mi je jedan ili dva momka s naše teme, a evo prije ostalih ste čak i vi primijetili i priznali poboljšanje.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- prisonbreak
- Kontakt:
Ma bio sam prvi ovdje kad se radilo pogresno, i da je Mujkan ostao vi sigurno ne bi vidjeli PL, jer ne bi bilo para za licencu, to je bilo jasno ko dan.simonknows je napisao/la: ↑16 feb 2024, 22:34Ali sad mi hoćemo investitora, lijep fudbal danas makar se sutra ugasili. Čovjek je baš tako rekao vjerovali ili ne. I to ozbiljno.prisonbreak je napisao/la: ↑16 feb 2024, 17:01Svaka cast Slobodi na uplacenim doprinosima. Pozitivno me iznenadise ovi novi momci.
Ja vam evo već neko vrijeme pričam da sam prvi pljuvao ove momke ali da su počeli radoti svoj posao kako treba, povukli neke fine poteze i da se vidi da su tu iz ljubavi, pa i da imaju nekog znanja. Vjerovalo mi je jedan ili dva momka s naše teme, a evo prije ostalih ste čak i vi primijetili i priznali poboljšanje.
Dalje, momci su cijelu godinu poreznog duga rijesili za 2 mjeseca, pa to je ogromna stvar, nema novih kamata, nema sto sta. Ekipu su ostavili na okupu, odradili korektno.
Takvi kao Mujkan i jesu unistili Celik i Slobodu, hajmo mi igrati ko je*be dugove, to vise ne ide tako, pokrij se koliko si dug i idi dalje. Pa mi izborili Evropu a nismo je mogli igrati radi licence

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
-
- Kontakt:
Ja sam bio u potpunosti protiv ovih ljudi, pogotovo zbog načina kako su dosli na celo kluba.prisonbreak je napisao/la: ↑16 feb 2024, 22:58Ma bio sam prvi ovdje kad se radilo pogresno, i da je Mujkan ostao vi sigurno ne bi vidjeli PL, jer ne bi bilo para za licencu, to je bilo jasno ko dan.simonknows je napisao/la: ↑16 feb 2024, 22:34Ali sad mi hoćemo investitora, lijep fudbal danas makar se sutra ugasili. Čovjek je baš tako rekao vjerovali ili ne. I to ozbiljno.prisonbreak je napisao/la: ↑16 feb 2024, 17:01Svaka cast Slobodi na uplacenim doprinosima. Pozitivno me iznenadise ovi novi momci.
Dalje, momci su cijelu godinu poreznog duga rijesili za 2 mjeseca, pa to je ogromna stvar, nema novih kamata, nema sto sta. Ekipu su ostavili na okupu, odradili korektno.
Takvi kao Mujkan i jesu unistili Celik i Slobodu, hajmo mi igrati ko je*be dugove, to vise ne ide tako, pokrij se koliko si dug i idi dalje. Pa mi izborili Evropu a nismo je mogli igrati radi licence![]()
![]()
Medjutim, njihov rad, koji je vise nego vidljiv i jasan, promijenio je stav i misljenje o njima.
Definitivno momci zasluzuju podrsku, al mi ko navijaci cemo opet zakazat, ko sto gledam.
Umjesto da svi zajedno sad ovo izguramo, il ako nista drugo, pokusamo barem izgurat.
Volim tebe, više od sebe
Stvarno čaršija radi majstorski. Riješiti porez, blokadu računa, žensku ekipu, opremu, redovne plate i to sve bez gradske tranše u periodu kad nema prihoda od ulaznica i aktvinosti je strašan posao. Vidjet ćemo koliko će moći izdržati ovaj tempo.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 00:05Ja sam bio u potpunosti protiv ovih ljudi, pogotovo zbog načina kako su dosli na celo kluba.prisonbreak je napisao/la: ↑16 feb 2024, 22:58Ma bio sam prvi ovdje kad se radilo pogresno, i da je Mujkan ostao vi sigurno ne bi vidjeli PL, jer ne bi bilo para za licencu, to je bilo jasno ko dan.simonknows je napisao/la: ↑16 feb 2024, 22:34
Ali sad mi hoćemo investitora, lijep fudbal danas makar se sutra ugasili. Čovjek je baš tako rekao vjerovali ili ne. I to ozbiljno.
Takvi kao Mujkan i jesu unistili Celik i Slobodu, hajmo mi igrati ko je*be dugove, to vise ne ide tako, pokrij se koliko si dug i idi dalje. Pa mi izborili Evropu a nismo je mogli igrati radi licence![]()
![]()
Medjutim, njihov rad, koji je vise nego vidljiv i jasan, promijenio je stav i misljenje o njima.
Definitivno momci zasluzuju podrsku, al mi ko navijaci cemo opet zakazat, ko sto gledam.
Umjesto da svi zajedno sad ovo izguramo, il ako nista drugo, pokusamo barem izgurat.
Najsmiješnije mi je na vašoj temi sad kad se radi odlično, kako se javljaju likovi i sve pljuju

All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Nema se sta priznati ako nesto ide na boljee, valjda je to svima cilj da nam klubovi budu bolji. Samo sto ovde ima bolida kad nesto kritikujes sto ne valja da se uvrijede i krenu branit grobare klubovasimonknows je napisao/la: ↑16 feb 2024, 22:34Ali sad mi hoćemo investitora, lijep fudbal danas makar se sutra ugasili. Čovjek je baš tako rekao vjerovali ili ne. I to ozbiljno.prisonbreak je napisao/la: ↑16 feb 2024, 17:01Svaka cast Slobodi na uplacenim doprinosima. Pozitivno me iznenadise ovi novi momci.
- BatistutA19
- Kontakt:
Ne znam sta napisat mozda remi najrealniji ali vala po onakvom terenu se nije moglo igrat ali kako god hvala za NK Nemila sto su nam ustupili stadion.Kod 0-0 mogli smo povest i trebali i onda gol posle,ne znam kako onako traljavo penal Durmisa koji god golman procita odbranit ce mu .Poslije penal za njih i onda mi onaj gol ali et ne izjednacismo.
Iskreno dosta igraca i ne znam nisam mogo skontat ko je ko ali definitivno nijedan igrac nema kvalitet nizajedan klub u PL i ne znam ko njih lozi to.Ne treba sad nesto.kritikovat on ce sve igrace probat ovako i mixat ,vidjet cemo kad liga pocne ili generalka..
Kad idu nasi u Metkovic i sa kim imamo ugovorene utakmice jos.
Steta za Sivca ali sta je tu je i da li cemo se mi pojacat jos ja ne znam,ova ekipa jest mlada alintreba tu kvaliteta jos ,ne smijemo sebi dopistit da jos psdnemo i da nam jos ovisi opstanak u ligi a o PL nacekat cemo se mi jos nekoliko sezona.
Iskreno dosta igraca i ne znam nisam mogo skontat ko je ko ali definitivno nijedan igrac nema kvalitet nizajedan klub u PL i ne znam ko njih lozi to.Ne treba sad nesto.kritikovat on ce sve igrace probat ovako i mixat ,vidjet cemo kad liga pocne ili generalka..
Steta za Sivca ali sta je tu je i da li cemo se mi pojacat jos ja ne znam,ova ekipa jest mlada alintreba tu kvaliteta jos ,ne smijemo sebi dopistit da jos psdnemo i da nam jos ovisi opstanak u ligi a o PL nacekat cemo se mi jos nekoliko sezona.
Sta je sa Sivca? Je li ide iz kluba ili?BatistutA19 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 18:30Ne znam sta napisat mozda remi najrealniji ali vala po onakvom terenu se nije moglo igrat ali kako god hvala za NK Nemila sto su nam ustupili stadion.Kod 0-0 mogli smo povest i trebali i onda gol posle,ne znam kako onako traljavo penal Durmisa koji god golman procita odbranit ce mu .Poslije penal za njih i onda mi onaj gol ali et ne izjednacismo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- BatistutA19
- Kontakt:
Ja mislim da Sivac ne moze do ljeta nigdje a sad da li ce igrat i kad pocet ili ce na tribine vjeruj da ne zna niko to.Ma ne bi on mogo u Zelji to je pritisak velik i kao klub i dodas navijace i poziciju gdje Zeljo.Neko ga savjetovo pogresno ali sta je tu je.Celik ako ne dovede jos nekog ma nece nama bit lahko.DamirT je napisao/la: ↑17 feb 2024, 19:25Sta je sa Sivca? Je li ide iz kluba ili?BatistutA19 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 18:30Ne znam sta napisat mozda remi najrealniji ali vala po onakvom terenu se nije moglo igrat ali kako god hvala za NK Nemila sto su nam ustupili stadion.Kod 0-0 mogli smo povest i trebali i onda gol posle,ne znam kako onako traljavo penal Durmisa koji god golman procita odbranit ce mu .Poslije penal za njih i onda mi onaj gol ali et ne izjednacismo.
Steta za Sivca ali sta je tu je i da li cemo se mi pojacat jos ja ne znam,ova ekipa jest mlada alintreba tu kvaliteta jos ,ne smijemo sebi dopistit da jos padnemo i da nam jos ovisi opstanak u ligi a o PL nacekat cemo se mi jos nekoliko sezona.
Kako Sloboda gura i ovo vas sad ovaj spor zaeba dobro mogu te blokirat kad hoce.Bgm i vi i kad udjete ni sami ne znate sta hocete i sta dalje i sa kojim.ljudima.Nek nam je bog na pomoci i nama i vama daleko smo mi od izbiljnog klubova i dugo mi necemo moci nista ni vi a ni mi realno.
- RollingPaper
- Kontakt:
Kakav je ovo mir i tisina na temi?
Fale nam Truhlo i Sky da zapocnu, pa da se krvimo ko ljudi
Fale nam Truhlo i Sky da zapocnu, pa da se krvimo ko ljudi

koliko vidim na pripremama je ima ugovor i mora ga postovat al isto tako mislim da min nece dobit u nastavku prvenstvaDamirT je napisao/la: ↑17 feb 2024, 19:25Sta je sa Sivca? Je li ide iz kluba ili?BatistutA19 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 18:30Ne znam sta napisat mozda remi najrealniji ali vala po onakvom terenu se nije moglo igrat ali kako god hvala za NK Nemila sto su nam ustupili stadion.Kod 0-0 mogli smo povest i trebali i onda gol posle,ne znam kako onako traljavo penal Durmisa koji god golman procita odbranit ce mu .Poslije penal za njih i onda mi onaj gol ali et ne izjednacismo.
-
- Kontakt:
Sky se dugo ne javlja, nadam se da je kod njega sve ok.RollingPaper je napisao/la: ↑19 feb 2024, 09:57Kakav je ovo mir i tisina na temi?
Fale nam Truhlo i Sky da zapocnu, pa da se krvimo ko ljudi![]()
Volim tebe, više od sebe
nazalost lose vestiantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 feb 2024, 19:03Sky se dugo ne javlja, nadam se da je kod njega sve ok.RollingPaper je napisao/la: ↑19 feb 2024, 09:57Kakav je ovo mir i tisina na temi?
-
- Kontakt:
Ne zezaj se zaniolo s timZaniolo je napisao/la: ↑19 feb 2024, 22:23nazalost lose vestiantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 feb 2024, 19:03Sky se dugo ne javlja, nadam se da je kod njega sve ok.RollingPaper je napisao/la: ↑19 feb 2024, 09:57Kakav je ovo mir i tisina na temi?
Volim tebe, više od sebe
losa vest brate antisisojaantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 feb 2024, 22:31Ne zezaj se zaniolo s timZaniolo je napisao/la: ↑19 feb 2024, 22:23nazalost lose vestiantisisoja1919 je napisao/la: ↑19 feb 2024, 19:03
Sky se dugo ne javlja, nadam se da je kod njega sve ok.
banovase nam skaja
Mislio sam da Sloboda nece uci ali sam promjenio misljenje, vidim da dobro rade, ozbiljno, na onako jak sastav za federalnu ligu doveli jos 5 pojacanja jakih od koji trojica sigurno PL igrači. Koliko god Stupčanica bila stabilna i organizovana Sloboda je trenutno igrački druga dimenzija za sve klubove u
1LF. Mnogo skup sastav i očigledno da imate novca.
1LF. Mnogo skup sastav i očigledno da imate novca.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Imamo li informacije koje utakmice ovog predstojećeg kola ce prenosit MY TV ?
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫
Čelik Stupčanica subota noćni termin u tv prijenosu.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Trenutno korisnika/ca: BatistutA19, NeRi_K i 4 gosta.