Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Hajde hvala Bogu pa imamo ljude koji razmišljaju u tom pravcu, stvarno šteta što Sarajevo nema neki malo jači muzički festival, već se stalno vrte isti: Zabranjeno Pušenje - Crvena Jabuka - Aca Lukas - Saša Matić - Born in Ghetto priča - Neka random hype pjevačica iz Srbije, i tako već godinama.
Nekako najbliže takvom vidu festivala je Garden of Dreams i svaka čast organizatorima doveli su Tom Odella, ali mislim da je upitno održavanje ove godine.
Hajde Dua Lipa je ekstremno popularna danas, ali uvijek možemo dovesti ove koji su u blagom padu, ali su u prošlosti imali ozbiljnu publiku iza sebe.
Nekako najbliže takvom vidu festivala je Garden of Dreams i svaka čast organizatorima doveli su Tom Odella, ali mislim da je upitno održavanje ove godine.
Hajde Dua Lipa je ekstremno popularna danas, ali uvijek možemo dovesti ove koji su u blagom padu, ali su u prošlosti imali ozbiljnu publiku iza sebe.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da ali ona je svjetska zvijezda u top 5 sigurno, ne može se to porediti sa najpopularnijim izvođačima sa balkana koliko god to bilo.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 feb 2024, 00:54Cifre za nastup na NG su daleko veće nego obicni nastupi, ali sve i da pristane na tu najmanju cifru, to je opet ogroman novac za nase prostore.MortemHz je napisao/la: ↑19 feb 2024, 00:43To je prvi rezultat na google-u, vidio sam to. Imaš i ovo
Kako god, postoje finansije sve i da je to prvo a možeš uvijek pokušati malo smanjiti troškove lijepom pričom kao što su na Kosovu uradili, ona je dijelom Bosanka sa mamine strane, bila je u Sarajevu kao mala, razumije jezik i vezana je barem malo za državu. Još uvijek ima dio porodice ovdje, mislim da je Zenica u pitanju.
Bukvalno s tom cifrom možeš narednih 7-8 godina plaćati najpopularnije izvođače iz ex yu da nastupaju za NG.
Ima ona korijene u Bosni, ali cisto sumnjam da ima neke pretjerane emocije prema nama, ona sebe jasno deklariše ko Albanku.
Znam kako se deklariše, više sam govorio iz aspekta da bi možda bilo lakše pregovarati nego npr. sa Slovencima. Pitaj i organizuj sve na vrijeme, uplati šta trebaš po dogovoru i nema šanse da te odbije.
Sarajevo itekako ima taj novac i ne mislim da je uopće puno kakav bi spektakl dobio i koliko bi se tog novca vratilo. Saberi svaki nivo vlasti u Sarajevu i dobit ćeš cifru od oko 2 milijarde, može se to lako pokriti ako bude bilo volje.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pa da se to organizovalo, bili bi centar Evrope.MortemHz je napisao/la: ↑19 feb 2024, 01:06Da ali ona je svjetska zvijezda u top 5 sigurno, ne može se to porediti sa najpopularnijim izvođačima sa balkana koliko god to bilo.19vendetta87 je napisao/la: ↑19 feb 2024, 00:54Cifre za nastup na NG su daleko veće nego obicni nastupi, ali sve i da pristane na tu najmanju cifru, to je opet ogroman novac za nase prostore.MortemHz je napisao/la: ↑19 feb 2024, 00:43
To je prvi rezultat na google-u, vidio sam to. Imaš i ovo
Kako god, postoje finansije sve i da je to prvo a možeš uvijek pokušati malo smanjiti troškove lijepom pričom kao što su na Kosovu uradili, ona je dijelom Bosanka sa mamine strane, bila je u Sarajevu kao mala, razumije jezik i vezana je barem malo za državu. Još uvijek ima dio porodice ovdje, mislim da je Zenica u pitanju.
Bukvalno s tom cifrom možeš narednih 7-8 godina plaćati najpopularnije izvođače iz ex yu da nastupaju za NG.
Ima ona korijene u Bosni, ali cisto sumnjam da ima neke pretjerane emocije prema nama, ona sebe jasno deklariše ko Albanku.
Znam kako se deklariše, više sam govorio iz aspekta da bi možda bilo lakše pregovarati nego npr. sa Slovencima. Pitaj i organizuj sve na vrijeme, uplati šta trebaš po dogovoru i nema šanse da te odbije.
Sarajevo itekako ima taj novac i ne mislim da je uopće puno kakav bi spektakl dobio i koliko bi se tog novca vratilo. Saberi svaki nivo vlasti u Sarajevu i dobit ćeš cifru od oko 2 milijarde, može se to lako pokriti ako bude bilo volje.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Mogla je albanska trandza napstupati za godisnjicu ZOI.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
sarajevski drkaci bi da ga bacaju na lipu
moze al onu u sumj ahahahahahahahahahahah
moze al onu u sumj ahahahahahahahahahahah
nisam za novu cuo al mahalska je za sff zadnja noc ispred vijecne da se ganja19vendetta87 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 23:18Benjamina Karić htjela Dua Lipu da angažuje za Novu godinu, pa je zbog propalog dogovora nastupio Laka i Sejo Sexon![]()
![]()
![]()

- feniksptica
- Kontakt:
Eh SFF je druga prica. Tu je publika za nju, al nova godina i ona u Sa nigdje veze
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ou što zaljulja
I found freedom. Losing all hope was freedom.
uh yebote
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- alan_kardec
- Kontakt:
opaa, fino se tresemo...
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
- Marsal
- Kontakt:
I Fudo je htio za jednu Novu dovesti Davida Guettu
pa je čak stupio u kontakt sa njegovim menadžerom i kad je čuo koliko košta i kakve tehničke zahtjeve treba ispuniti... 

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
A jess zatreslo
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Momacki zaljuljalo
-
- Kontakt:
Kvalitetno zaljulja u Sarajevu. Doduše, brzo prošlo.
jalin album zatresao sve
- Marsal
- Kontakt:
Zenica ništa...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Boga mi jači nego onaj prije mjesec, ja se usrao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Meni vala nije, prošli je bio dosta duži i podmukliji.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.