Are you not entertained?
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Lik bukvalno godinama u klubu glavna taktiku mu leao/theo dupli pas.
Ja sam pisao tad i na Interovoj temi. Inzaghi je tu bio daleko najmanji krivac. Zvuci apsurdno, ali sezona je krenula nabolje ozljedama Skriniara, Brozovica pa donekle i Lukakua. Puno utakmica smo tad izgubili zbog individualnih gresaka, Skriniar je bio strasno los (vjerovatno zbog ugovora i situacije sa transferom), Brozovic je bio dosta ispod svog prosjeka a Lukaku jednostavno nije tip igraca za ovo sto Inzaghi trazi. Hakan na novoj poziciji i Darmian umjesto Skriniara su stabilizovali ekipu.miki09 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 09:59Ko je gledao inter tih mjeseci apsolutno zna da je bio za otkaza. On je bio nevjerovatno tvrdoglav do tog momenta kad mu je bukvalno posao visio, i onda preko noci je okrenuta ploca, odbrana odjednom zategnuta, i na kraju bez problema izborismo top 4 i zavrsismo u finalu lige prvaka.
Mnogi govore da je finale lige prvaka bila glavna prekretnica sto po meni nije tacno, glavni moment je bio kada je u tom periodu kad je bio blizu otkaza skontao da se mora igrati i odbrana, a ne samo sve karte polagati u napad koji je sa njim uvijek bio odlican. Jos sto je najsmjesnije sjecam se da su se napadaci krivili za promasaje, a vamo smo primali po 2,3 gola po utakmici. I sad se promasuju prilike, sto je i normalno samo nam je sad dovoljan jedan gol da zavrsimo stvar jer imamo hebeni balans koji nismo imali dok misteru nije doslo 5 do12.
Ja mislim ni da mu ni rodjena majka ne bi rekla da radi odlican posaoJayCatwright je napisao/la: ↑18 feb 2024, 23:04Pioli radi odličan posao s ovom skupinom polovnjaka. Leao je igrač ranga Dokua iz Citya, a znamo kako njemu tamo ide.
52 boda u 25 tekmi.miki09 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 23:11Ja mislim ni da mu ni rodjena majka ne bi rekla da radi odlican posaoJayCatwright je napisao/la: ↑18 feb 2024, 23:04Pioli radi odličan posao s ovom skupinom polovnjaka. Leao je igrač ranga Dokua iz Citya, a znamo kako njemu tamo ide.![]()
A polovnjaka je nakupio jer ne zna ni on koji sistem da igra. Kupovao igrace za jedan pa onda u pola sezone mijenja jer ne ide. To je sve do trenera i nikakve filozofije i vizije.
Ozbiljan klub ne smije sebi dozvoliti da u razmaku od par mjeseci daje Rudiju Garciji i Walteru Mazzariju klub u ruke. Bar ne u 2023/2024 godini.
Covjeka kao de je prebacilo u neki Balkan Modemiki09 je napisao/la: ↑19 feb 2024, 21:09Joj de laurentisa, neodoljivo podsjeca na ove vlasnike i menadjere nasih klubova.Misli da je najpametniji i najsposobniji, a vamo duduk nevidjen.
Zamisli logike sa spaletija na garciu, pa onda mazari, pa sad ovaj anonimus. Gore od goreg... Da im je najveci dusman birao trenere za totalni raspad ne bi bolje birao![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.