BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
@ HZBVB
Pa ziv bio, kako niko ne valja, a Zutalji na +10. Nismo mi toliko lose odigrali, koliko je Mainz bio dobar. Igraju slican stil kao i mi, po cetvorica napadaju na igraca s loptom, pa tu se ni Messi ne snalazi lako. Jesi li danas slucajno gledao tekmu Man Utd - Bolton i ''fenonenalnu'' predstavu lidera najjace lige na svijetu? Relax...
Pa ziv bio, kako niko ne valja, a Zutalji na +10. Nismo mi toliko lose odigrali, koliko je Mainz bio dobar. Igraju slican stil kao i mi, po cetvorica napadaju na igraca s loptom, pa tu se ni Messi ne snalazi lako. Jesi li danas slucajno gledao tekmu Man Utd - Bolton i ''fenonenalnu'' predstavu lidera najjace lige na svijetu? Relax...
Der Mann für die entscheidenden Tore.
Jako jako losa predstava nasih danas. Mogli smo zavrsit na vrijeme da je Sahin zabio penal to je gotova prica, ali cojk profula i zabi mu sad. Iksreno receno ljudi su nas pa skoro nadigrali ovu utakmicu, nismo sastavili 5 pasova bgm. Tuchel je nadmudrio Kloppa i Buvaca danas. Mi smo igrali kao manekeni, u ovoj utakmici smo se morali vise borit i ici jace u duele, kako im je odbrana samo mesarski odigrali pa ljudi kolju jbte. Gotzelos, lewandowski koliko god ga neki ovdje hvalili on mora jos pure jest kako je samo traljav nekakav podsjeca me ponekad na valdeza, Kuba rijeci vise nemam za njeg i on je bio los danas. Odbrana TOP, bekovi takodje dobri. Bender fenomenalan, KG je bio solidan sasvim. Sahin nije na svom nivou bio.
Kao sto Hare kaze ovo vise nije slucajnost ili nesreca u zadnjim minutama primat golove kod kuce, to je do nas. Mi se mozemo bunit na sudiju koliko hocemo al nismo radi njeg izgubili 2 boda vec radi nase igre danasnje. Iskreno receno onaj penal se moze gledat sa dvije strane, prva je da je cist penal i da je morao bit crveni karton za golmana jer je zadnji cojk, druga je da je barrios podigo previsoko nogu i da se mogla svirat previsoka noga, opasna igra indirekt. Dalje Sahin neka se stidi za penale svoje, jednostavno se to moze objasnit samo je upitanju koncentracija, kad god je suto penal vidi mu se strah u ocima i zato fula ne sto ne zna sutat vec sto nije psihicki jak u tim momentima. DALJE jako vazno KLOPP JE REKAO Sahin sledeci penal ne suta. Dobro je skonto.
Danas nismo vise zasluzili od 1 boda, ova predstava je bila razocaravajuca danas, po meni najgora utakmica ove sezone ( mec protiv sapenheima nisam gledo ). Mainzu kape dole i Tuchelu covjek je doktor za taktiku bgm . Dakle nemojte molim vas na sudiju sad svi vako nako ili na fair play sto nisu ljudi izbili loptu niko nam nije kriv do sami sebi. Kod kuce smo igrali trebali smo bolje i grublje igrati i to je to, danas su krila i desetka totalno zakazali, kuba ko da nije igro bgm, Gotze izgubio svaku loptu skoro, KG na svom nivou bio borben on ne moze i ne zna bolje ha ya do njeg nije. Barrios je mnogo falio danas, kako je izaso a uso onaj smotanko lewatski nista od cojka moj boze ko da je on doso iz druge japanske lige a ne kagawa jbte pa cojk je ne znam. Mozda od njeg sta bude vidi se da on ima potencijala ali trenutno je bruka. Kehla je morao ranije uvesti a ne 2 min pred kraj. Ali hajde Tuchel nas nadmudrio i sta sad popusili 2 boda, hajde boze moje, i man utd se danas izvuce protiv boltona u zadnjoj min pa mozemo i mi kiksat imazalihe ha ya. Ne treba samo panicit jos ima zalihe. Ali Hannover moramo razvalit i pokazat opet da smo sampioni. I siguran sam da cemo se dici sad ce ponovo da uslijedi serija pobjeda ABD !
Zelio bih jos rec da je INTER zainteresovan za DEDEA
, eto ode cojk kod pobjednika lige sampiona a kod nas nema mjesta ma bravo upravo za taj GLUPI POTEZ ! I danas se vidjelo da nam treba jedno kvalitetno krilo za sledecu sezonu, valjda dodje Reus ili ko bolji 
Kao sto Hare kaze ovo vise nije slucajnost ili nesreca u zadnjim minutama primat golove kod kuce, to je do nas. Mi se mozemo bunit na sudiju koliko hocemo al nismo radi njeg izgubili 2 boda vec radi nase igre danasnje. Iskreno receno onaj penal se moze gledat sa dvije strane, prva je da je cist penal i da je morao bit crveni karton za golmana jer je zadnji cojk, druga je da je barrios podigo previsoko nogu i da se mogla svirat previsoka noga, opasna igra indirekt. Dalje Sahin neka se stidi za penale svoje, jednostavno se to moze objasnit samo je upitanju koncentracija, kad god je suto penal vidi mu se strah u ocima i zato fula ne sto ne zna sutat vec sto nije psihicki jak u tim momentima. DALJE jako vazno KLOPP JE REKAO Sahin sledeci penal ne suta. Dobro je skonto.
Danas nismo vise zasluzili od 1 boda, ova predstava je bila razocaravajuca danas, po meni najgora utakmica ove sezone ( mec protiv sapenheima nisam gledo ). Mainzu kape dole i Tuchelu covjek je doktor za taktiku bgm . Dakle nemojte molim vas na sudiju sad svi vako nako ili na fair play sto nisu ljudi izbili loptu niko nam nije kriv do sami sebi. Kod kuce smo igrali trebali smo bolje i grublje igrati i to je to, danas su krila i desetka totalno zakazali, kuba ko da nije igro bgm, Gotze izgubio svaku loptu skoro, KG na svom nivou bio borben on ne moze i ne zna bolje ha ya do njeg nije. Barrios je mnogo falio danas, kako je izaso a uso onaj smotanko lewatski nista od cojka moj boze ko da je on doso iz druge japanske lige a ne kagawa jbte pa cojk je ne znam. Mozda od njeg sta bude vidi se da on ima potencijala ali trenutno je bruka. Kehla je morao ranije uvesti a ne 2 min pred kraj. Ali hajde Tuchel nas nadmudrio i sta sad popusili 2 boda, hajde boze moje, i man utd se danas izvuce protiv boltona u zadnjoj min pa mozemo i mi kiksat imazalihe ha ya. Ne treba samo panicit jos ima zalihe. Ali Hannover moramo razvalit i pokazat opet da smo sampioni. I siguran sam da cemo se dici sad ce ponovo da uslijedi serija pobjeda ABD !
Zelio bih jos rec da je INTER zainteresovan za DEDEA
BvB Echte Liebe !!!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ponovo se aktualizira prica Klose i Dortmund, jer je navodno Zenit opasno zagrijan za kupovinu Barriosa i cijena koja se spominje je oko 20 miliona eura.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
al covjece vidio si i sam nismo spustili loptu na zemlju jebote.... sve se svelo na napucavanje jos jednom kazem igrali smo mi odlicno u defanzivi mainz se nije vidio ali u napadu smo lose skroz odigrali sve je bilo ho-ruk ....slazem se ja i sa andnanom da smo mi zasluzili pobjedu i protiv Schalkea i Kajzeslauterna i protiv Stuttgarta ali ....al evo vidio si po ko zna koji put sa Lewandowskim u spicu da smo RIKA jer lik se ne vraca po loptu totalno je odsjecen danas smo igrali ocajno, i sto se mene tice nismo ni zasluzili da dobijemo.Hare_BvB je napisao/la:@ HZBVB
Sto se tice titule ja se uopste ne sikiram jer Leverkusen ne moze dobijat utakmice sutra ce npr. kiksat i kisat ce jos najmnje par tekmi i Mainza su slucajno dobili ali moramo domace utakmice odradjivati kvalitetno a ne ko ovu veceras zabili go i boli nas racku ne moramo igrat nikako.
- anton 1983
- Kontakt:

E moj Kloppiću, nemoj mi sad POOP. Mogli su tvoji igrači 3 puta izbaciti loptu, pa nisu i sad Mainz nije fair? Mogo je i sudac prekinut igru pa nije. Nema se kaj Mainzu srat nego moreš bit sam na svoje žiFčan kaj ste si sjebali tekmu. Al ruku na srce Mainz je bod zaslužio. S ovakvim nogometm čak je i šteta ak Mainz neće u Europu, al **** kad odu Schurrle i Holtby, malo će to past u kvalitet, al ne puno jer Mainzov napad se rotira non stop...
Jebote Mainz udara mrkvicu, pa to je za poludit više kolko toga ima za pratiti. Do koju godinu pratil sam onak žestoko 5-6 klubova jer su bili kvalitetniji od ostatka, pa onda dođu, Wolfsburg, Hoffenheim, pa sad Hannover, Mainz, Koln...Ko će to nabrojat više?
Uff kaj mi je drago kaj sam ko klinac odabro baš bayern da bude moj klub, sad mogu uživati u BUNDESLIGAŠKOM SEXU!
PS, za navijače BvB-a sada vam je Watzke na DSF Doppelpassu!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
"Da nas klubovi iz Londona, Manchestera, ili Pariza mogu razumjeti!!!"
Hajde bar malo dobrih vijesti...izgleda da Barrios nije teze povredjen...on je trenutno jedan od igraca koji nam najvise trebaju.
P.S.Danas svi uz Schalke...
P.S.Danas svi uz Schalke...
- anton 1983
- Kontakt:
adnan24 je napisao/la: P.S.Danas svi uz Schalke...
kak to samo zvuči!
Zasto je Bayernova stranica sad dostupna i na arapskom i ruskom jeziku Rummenigge je odgovorio:
A sta ces mora seanton 1983 je napisao/la:adnan24 je napisao/la: P.S.Danas svi uz Schalke...
![]()
kak to samo zvuči!![]()
![]()
ma ne vjerujem ja da nama prvenstvo moze doci u pitanje...jer nije leverkuzen ekipa koja moze pobjedjivati u kontinuitetu a brat bratu njima treba skoro pa perfektno do kraja da odigraju a mi katastrofa nece se to desiti...
Danas ce kiksat, jedino ako ovi levati ne puste im tekmu
Danas ce kiksat, jedino ako ovi levati ne puste im tekmu
- anton 1983
- Kontakt:
ne kužim ovo sranje zbog Deda. Gledajte, neda se nejumu biti na klupi a BvB-u nije isplativo dat mu istu plaću kakvu je imao do sada (jedan od najplaćenijih u klubu). Zato vam savjetujem da nepljujete niti po Dedu kaj neželi grijati klupu, a BOGAMI NITI UPRAVU KOJA PRVENSTVENO MORA MISLITI NA KLUB!!!!
- eurofighter typhoon
- Kontakt:
danas schalke uzima tri boda leverkusenu jer je realno schalke jaca ekipa koju uglavnom sreca nije sluzila ove godine ali mislim da kad su vazne utakmice schalke ce svakog da pobijedi,dok ce sa druge strane leverkusen u vaznim utakmicama uvijek da kiksa
trener partizana Alexandar Stanojevic:sviđa mi se igra barcelone ali bih vise volio da igramo kao bayern!!!!!
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
The "bomber" is one of the best striker ever
Der "TITAN"
Der "KAISER"
anton 1983 je napisao/la:ne kužim ovo sranje zbog Deda. Gledajte, neda se nejumu biti na klupi a BvB-u nije isplativo dat mu istu plaću kakvu je imao do sada (jedan od najplaćenijih u klubu). Zato vam savjetujem da nepljujete niti po Dedu kaj neželi grijati klupu, a BOGAMI NITI UPRAVU KOJA PRVENSTVENO MORA MISLITI NA KLUB!!!!
A prica je bila u fazonu da bi on prihvatio smanjenje plate...ali meni je i to glupo...samim tim ako on kaze kako jos moze igrati na visokom nivou i kako je jos mlad da bi sjedio na klupi,onda ne vidim zasto on "sporazumno" ne bi otisao...znaci da zanemarim upravu i klub,cisto zbog njega.
Ne moze ovom Leverkusenu niko pera odbiti...a samo kad se sjetim kako smo ih mi rastavili u onom prvom kolu nastavka...
Nas raspored do kraja je Hannover(H),Hsv(A),Freiburg(H),Gladbach(A),Nurneberg(H),Bremen(A),Frankfurt(H)
Leverkusen: K'Lautern(A),St.Pauli(H),Bayern(A),Hoffenheim(H),Koln(A),HSV(H),Freiburg(A)
Znaci 7 kola do kraja...7 bodova prednosti.Raspored do kraja je tu negdje-mozda oni imaju i sekundu teze protivnike...prije svega zbog Bayerna a i jedne utakmice vise u gostima iako to ne mora nista znaciti.Bilo bi odlicno kada bi u sljedeca 2 kola uspjeli bar sacuvati ovih +7...
Nas raspored do kraja je Hannover(H),Hsv(A),Freiburg(H),Gladbach(A),Nurneberg(H),Bremen(A),Frankfurt(H)
Leverkusen: K'Lautern(A),St.Pauli(H),Bayern(A),Hoffenheim(H),Koln(A),HSV(H),Freiburg(A)
Znaci 7 kola do kraja...7 bodova prednosti.Raspored do kraja je tu negdje-mozda oni imaju i sekundu teze protivnike...prije svega zbog Bayerna a i jedne utakmice vise u gostima iako to ne mora nista znaciti.Bilo bi odlicno kada bi u sljedeca 2 kola uspjeli bar sacuvati ovih +7...
- anton 1983
- Kontakt:

Njemačkim medijima nije trebalo puno, da počnu kenjati. Samo 1 bod iz zadnje dve tekme i odmah mediji počinju koljažu. Bit će im sve teže i teže ak ne počnu uskoro dobivati utakmice. Najbolje bi bilo već slijedeće kolo kada doma doćekuju Hannover. Znate i sami već zašto!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pa oni ovo jednostavno moraju dobiti, nema im druge.anton 1983 je napisao/la:
Njemačkim medijima nije trebalo puno, da počnu kenjati. Samo 1 bod iz zadnje dve tekme i odmah mediji počinju koljažu. Bit će im sve teže i teže ak ne počnu uskoro dobivati utakmice. Najbolje bi bilo već slijedeće kolo kada doma doćekuju Hannover. Znate i sami već zašto!
Porazom ili eventualno remijem, napravili bi medvjedju uslugu i sebi a i Bayernu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- anton 1983
- Kontakt:
Zadnji puta kada je BvB morao dobiti tekmu bilo je to protiv Seville, a svi znamo kak je to završilo. BvB-u je put prema naslovu bio otvoren i svi su ih samo hvalili bez da ih je iko ikada htio oplesti po nogama. Zbog 2 kiksa stvorila se nova situacija u kojoj BvB ove sezone još nije bio, a to je da se postavlja pitanje stvarno može li BvB do naslova ili da li su oni tome dorasli! U toj tekmi protiv Hannovera dobit ćemo puno odgovora, jer ako to BvB nedobije nebi se čudio da na kraju neuzmu naslov, jer svi ovi napadi u novinama kaj su se dosad dogodili bit će **** dim prema onome kaj slijedi! Igrati protiv hannovera biti će sve samo ne lagano i ziher se toj tekmi nemre pristupiti na način, to dobivamo 100% jer Hannover je ŠPEKEC ekipa koja igra fenomemalno nogomet i nisu slučajno na 3. mjestu! Bit će to **** TEKAM!Omerbavarac je napisao/la: Pa oni ovo jednostavno moraju dobiti, nema im druge.
Porazom ili eventualno remijem, napravili bi medvjedju uslugu i sebi a i Bayernu.
A jbg. nije Borussia "kiksala" protiv Sevilje samo zato sto je taj mec bio pod moranjem za 3 boda...ljudi su odlican tim,igrali na svom terenu,bili malo cigani i slicno...sad ispade da nisu pobjedili tamo samo zato sto je bio veliki pritisak...
- anton 1983
- Kontakt:
Ne znam kaj to nakraju ispada, ja ti sam velim kak je bilo zadnji puta kada se MORALO pobijediti za NEŠTO. Valjda si skužio...adnan24 je napisao/la:A jbg. nije Borussia "kiksala" protiv Sevilje samo zato sto je taj mec bio pod moranjem za 3 boda...ljudi su odlican tim,igrali na svom terenu,bili malo cigani i slicno...sad ispade da nisu pobjedili tamo samo zato sto je bio veliki pritisak...
anton 1983 je napisao/la:Ne znam kaj to nakraju ispada, ja ti sam velim kak je bilo zadnji puta kada se MORALO pobijediti za NEŠTO. Valjda si skužio...adnan24 je napisao/la:A jbg. nije Borussia "kiksala" protiv Sevilje samo zato sto je taj mec bio pod moranjem za 3 boda...ljudi su odlican tim,igrali na svom terenu,bili malo cigani i slicno...sad ispade da nisu pobjedili tamo samo zato sto je bio veliki pritisak...
Pa samo kazem da ti je glupo poredjenje...znaci misljenja sam da to sto je BvB morao tamo dobiti nema nikakve veze sa konacnih 2-2 i nema nikakve veze sa tom tekmom protiv hannovera
Evo sta kaze Sahin:
Nuri Şahin
Hallo Freunde, leider hat es nicht gereicht für ein Sieg, aber WIR wissen, dass uns nichts aus der Bahn werfen kann in dieser Saison!
Übrigens: Wer soll denn nächsten 11m schießen? Ich bin erstmal raus für die nächste Zeit
Nuri Şahin
Hallo Freunde, leider hat es nicht gereicht für ein Sieg, aber WIR wissen, dass uns nichts aus der Bahn werfen kann in dieser Saison!
Übrigens: Wer soll denn nächsten 11m schießen? Ich bin erstmal raus für die nächste Zeit
BvB Echte Liebe !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.