RŠD Velež Mostar
Re: RŠD Velež Mostar
dobi listica, ostali smo na trecem mjestu i bodom prednosti... sad, da je samo dobiti borca, sto zbog bodova sto zbog atmosfere i samopouzdanja... makar 0,5-0...
Odlično kolo ispade za nas, šteta dva boda prousta protiv Igmana.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Da,to jeste kiks,ovo sa Slogom nije kiks sad se to lijepo vidi.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Nema govora da je kiks protiv Sloge, vjerujem da bi ogromna većina i prije utakmice potpisala x. Igman je baš šteta, pogotovo jer smo rastavili na proste faktore.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ma i to je pitanje koliki je kiks, pa Igman čim je zabio doslovno igrao na bod. Branili se čitavu utakmicu u duplom bloku, valjanje od 30'. Čak ni trener nije krio zadovoljstvo što su ispunili cilj i osvojili bod...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
1 1:12 2:11 3:10 4:9 5:8 6:7
2 12:7 8:6 9:5 10:4 11:3 1:2
3 2:12 3:1 4:11 5:10 6:9 7:8
4 12:8 9:7 10:6 11:5 1:4 2:3
5 3:12 4:2 5:1 6:11 7:10 8:9
6 12:9 10:8 11:7 1:6 2:5 3:4
7 4:12 5:3 6:2 7:1 8:11 9:10
8 12:10 11:9 1:8 2:7 3:6 4:5
9 5:12 6:4 7:3 8:2 9:1 10:11
10 12:11 1:10 2:9 3:8 4:7 5:6
11 6:12 7:5 8:4 9:3 10:2 11:1
Trenutno:
1. Velez - Tuzla
2. Igman - Velez
3. Velez - Borac
4. Zrinjski - Velez
5. Velez - Zvijezda 09
6. Velez - Sarajevo
7. Sloga - Velez
8. Velez - Siroki
9. Posusje - Velez
10. Velez - GOSK
11. Zeljeznicar - Velez
2 12:7 8:6 9:5 10:4 11:3 1:2
3 2:12 3:1 4:11 5:10 6:9 7:8
4 12:8 9:7 10:6 11:5 1:4 2:3
5 3:12 4:2 5:1 6:11 7:10 8:9
6 12:9 10:8 11:7 1:6 2:5 3:4
7 4:12 5:3 6:2 7:1 8:11 9:10
8 12:10 11:9 1:8 2:7 3:6 4:5
9 5:12 6:4 7:3 8:2 9:1 10:11
10 12:11 1:10 2:9 3:8 4:7 5:6
11 6:12 7:5 8:4 9:3 10:2 11:1
Trenutno:
1. Velez - Tuzla
2. Igman - Velez
3. Velez - Borac
4. Zrinjski - Velez
5. Velez - Zvijezda 09
6. Velez - Sarajevo
7. Sloga - Velez
8. Velez - Siroki
9. Posusje - Velez
10. Velez - GOSK
11. Zeljeznicar - Velez
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Jedina 2 kiksa ove sezone su Gosk kuci i Igman kuci, ostalo je sve nekako ocekivano
-
- Kontakt:
Mislim da Siroki nije toliko dobar koliko je Sarajevo lose. Vidjelo se to i protiv Slobode koja je drugoligas pa su ih izdominirali 60 posto utakmice. Onaj prvi eurogol ih je presjekao tako da su poslje njega dibidus potonuli. Idealan scenario da zavrsimo treci to bi se moglo desiti nakon sljedeceg vikenda pobjeda protiv Borca i neki remi pita u Ugljeviku 

-
- Kontakt:
Široki je kvalitetom tu negdje kao mi,imaju i trenera sa finim iskustvom i CV-ijem.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 feb 2024, 16:27Mislim da Siroki nije toliko dobar koliko je Sarajevo lose. Vidjelo se to i protiv Slobode koja je drugoligas pa su ih izdominirali 60 posto utakmice. Onaj prvi eurogol ih je presjekao tako da su poslje njega dibidus potonuli. Idealan scenario da zavrsimo treci to bi se moglo desiti nakon sljedeceg vikenda pobjeda protiv Borca i neki remi pita u Ugljeviku![]()
Nisu oni danas dali neku frljoku pa dobili,nego ih poderali.
I u kupu su imali 0:2 i utakmicu pod kontrolom pa onda isto ko mi 2:2 i čupanje.
Mislim da smo tu negdje mi i oni,svakog možemo dobiti ali i svugdje zijaniti.
A Sarajevo ekipa od 5/6 zvijezda koji svak igra za sebe,nema ondje tima to se vidi.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Slažem se, Sarajevo izgleda baš nepovezano. Ne osjeti se ni promil hemije u ekipi, kao i na klupi. Rožman nešto skače, galami na greške na terenu, ovi na klupi ga kuliraju. Na terenu još gore izgleda, kao da 11 igrača igra u zatamnjenim balonima iz kojih ne mogu vidjeti jedan drugog.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 feb 2024, 16:27Mislim da Siroki nije toliko dobar koliko je Sarajevo lose. Vidjelo se to i protiv Slobode koja je drugoligas pa su ih izdominirali 60 posto utakmice. Onaj prvi eurogol ih je presjekao tako da su poslje njega dibidus potonuli.
Smatram da smo jači od Širokog, ali ako pristupimo neozbiljno, može nam se desiti isto što i Sarajevu danas. Opet, mislim da će Klaf to utegnuti, kao i uvijek. Prije svega, moramo riješiti Borac. Termin idealan, vremenska prognoza za sada baš i ne. Nadam se da će se do subote promijeniti pa da gledamo pravi spektakl u kojem rušimo lidera.
City of sunshine... MUSVDG
Football team: FK Velež Mostar
Football player: Pablo Aimar
Basketball team: 90´s Bulls
Basketball player: Michael Jordan
F1 driver: Juan Pablo Montoya
Zna li se termin utakmice s borcem?
City of sunshine... MUSVDG
-
- Kontakt:
Pa Sarajevo nije prešlo polovinu terena protiv nas. Ta ekipa nema timskog duha iako su igrački najjači. Upravo zbog toga i treće mjesto je realan cilj.
Idemo pobijediti Borac
Idemo pobijediti Borac

Republika Bosna i Hercegovina
-
- Kontakt:
Malo pretjerana reakcija, ali bi naši ipak mogli povesti računa.Za razliku od Dobojlija koje su jesenas na stadionu “Rođeni” u Vrapčićima kod Mostara gostujuću svlačionicu ostavili gotovo “oribanu”, večeras u Modriči imamo priliku da vidimo gotovo nevjerovatne fofografije u gostujućoj svlačionici. Igrači nekada slavnog kluba iz grada na Neretvi iza sebe su ostavili pravi “svinjac”.
VictoriasFikret je napisao/la: ↑18 feb 2024, 22:01Malo pretjerana reakcija, ali bi naši ipak mogli povesti računa.Za razliku od Dobojlija koje su jesenas na stadionu “Rođeni” u Vrapčićima kod Mostara gostujuću svlačionicu ostavili gotovo “oribanu”, večeras u Modriči imamo priliku da vidimo gotovo nevjerovatne fofografije u gostujućoj svlačionici. Igrači nekada slavnog kluba iz grada na Neretvi iza sebe su ostavili pravi “svinjac”.
Dosta je Prvo stavi na profil pravo ime i prezime,a sada da vam svima koji se..te sa komentarima,pa i ovom je..nom portalčiću koji nema pravu info,objasnim neke stvari.
Ja sam ekonom koji je to napustio i ostavio sinoć.A ako neko traži istinu onda neka upita momka koji me gore dočekao(ljubazno)što se tačno desilo pa je to tako.Ja sam mu tražio metlu da se to počisti a on mi kaže da se nebrinem da će oni to počistiti,tako da smo mi krupno smeće stavili u kante za otpad.Ako vam nije jasno pitajte osoblje stadiona u Modriči.Ja im se zahvaljujem na lijepom dočeku i pomoći.A vi dušmani crknite.
Mostar u srcu Velež do groba
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Protiv Borca očekujem tvrdu utakmicu i taktičko nadmudrivanje.
Veliki hendikep je ne igranje Brune koji bi zatvorio lijevu stranu preko koje je Borac najopasniji.
Vjerovatno će Hrkać preći lijevo a desno će upasti Zvonić. To sa sobom donosi oprezniju igru pozadi jer je Zvona prespor.
Borac dolazi rasterećen jer ima komotnu situaciju.
Nismo ni mi pod nekim pritiskom realno.
Očekujem Peljtu na centru!
Veliki hendikep je ne igranje Brune koji bi zatvorio lijevu stranu preko koje je Borac najopasniji.
Vjerovatno će Hrkać preći lijevo a desno će upasti Zvonić. To sa sobom donosi oprezniju igru pozadi jer je Zvona prespor.
Borac dolazi rasterećen jer ima komotnu situaciju.
Nismo ni mi pod nekim pritiskom realno.
Očekujem Peljtu na centru!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...
-
- Kontakt:
I ovo mi je glupo cuj ocistili svlacionicu drugi nisu ostavili prljavo. Ne kontam sta trebaju igraci sada cistiti poslje utakmice
Pa imaju svi klubovi cistacice. Samo nemoj lomiti inventar i razligu

Ma ništa posebno prljavo nije ostavljeno, pod blatnjav i to je to. Gluposti tog smiješnog DC portala, kao i obično.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 feb 2024, 22:14I ovo mi je glupo cuj ocistili svlacionicu drugi nisu ostavili prljavo. Ne kontam sta trebaju igraci sada cistiti poslje utakmice![]()
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
-
- Kontakt:
Mozda je mogo Domic izdzogiratBalorda je napisao/la: ↑18 feb 2024, 22:18Ma ništa posebno prljavo nije ostavljeno, pod blatnjav i to je to. Gluposti tog smiješnog DC portala, kao i obično.CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑18 feb 2024, 22:14I ovo mi je glupo cuj ocistili svlacionicu drugi nisu ostavili prljavo. Ne kontam sta trebaju igraci sada cistiti poslje utakmice![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.