Previse zadnjih veznih imamo trpamo roster, a da bi nam dobro dosao bi vala
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
- ASD
- Kontakt:
Ne vidim razlog za dovođenje Komazecu, pored Dilavera.
Obojica su klase za ove lige, a nedovoljno fizički sposobni za nešto više.
Obojica su klase za ove lige, a nedovoljno fizički sposobni za nešto više.
-
- Kontakt:
Vosnjak jedan od drazih igraca sa strane koji su bili i bas zahvalan igrac. Relano niko od trenutnih zadnjih veznih kod nas mu papuce ne moze okrenuti.
A kad smo vec kod toga, ne znam da li se to samo meni ucinilo al je Kurta bas napredovao preko ove pauze.
Protiv Rahica i Sarajeva je bas fino odigrao, pametno i lagano.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Uz ova dva igraca i da se konacno Skrijelj zavrsi, mislim da je ova ekipa predobra za ovaj rang.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Istina je ovo za Ordagića što je @zaniolo napisao, radi se na tome, nadamo se da ćemo uspjeti!
Vošnjak i Komazec su 99% tu, kao i Škrijelj.
Traži se još rezervni golman, a Ignjatović, Mihalj i Jašarević su tu od ranije.
Znači drugi golman kako se i tražilo,
na stoperu prvi pik, ostanak Mujkića,
bek Jašarević ipak umjesto Kovčića,
vezni kako se i tražilo i to Vošnjak,
uz njega možda naprijed i Ordagić, ostanak Kalesića pored ino ponude i ostanak Delića pored ponude Stupčanice,
krilo Škrijelj sigurno i bolji od Brzog,
i na kraju 2 špica, Mihalj i Komazec.
Skupština, kapa dole ako se sve realizuje.
uz njega možda naprijed i Ordagić, ostanak Kalesića pored ino ponude i ostanak Delića pored ponude Stupčanice,
Zadnja izmjena: simonknows, dana/u 17 feb 2024, 23:52, ukupno mijenjano 1 put.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Vosnjak vjerovatno van forme, nadam se da je ugovor bar na godinu i po i da se priprema ekipa za PL, jer on kad dodje na svoj nivo jedan od boljih zadnjih veznih u PL, odlican desktruktivac, zna povuc loptu, napravit dribling, ima odlican sut, odlican pas, nevjerovatno srcan. Meni veoma drag momak.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Ako se sve ovo ispuni, ja im dajem da mi kucom upravljajusimonknows je napisao/la: ↑17 feb 2024, 23:43Istina je ovo za Ordagića što je @zaniolo napisao, radi se na tome, nadamo se da ćemo uspjeti!

Ovo bi bilo visoko iznad očekivanja.
Aco nismo ti mama, al imas i od nas jedno vavju

Volim tebe, više od sebe
Kao sto smo ih znali kritikovati, treba nekad i pohvaliti. Ako ovo sve ostvare, definitivno su ove stvari u proteklih nekoliko dana za pohvalu 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ne znam da je iko od nas ocekivao sve ovo. Svi smo očekivali da nam je s njima i zadnji ekser u sanduk.
Mislim, ovo oko igraca manje-više, igrace bi svakako doveo neko.
Bili to oni, Senad, Azmir il neko deseti.
A da se to od ove ekipe ljudi najmanje očekivalo, jest.
Al ono sto je za veliku pohvalu su ova rjesavanja dugova oko PDV-a, ganjanje sponzora, sasvim normalno funkcionisanje kluba bez gradske transe i jos svasta nesto.
SVAKA IM CAST!
Volim tebe, više od sebe
Upravo to za rjesavanje dugova. Kad sam vidio ko je u odboru, rekoh gotovo je ovo sve. Stvarno, svaka im cast.antisisoja1919 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 00:07Ne znam da je iko od nas ocekivao sve ovo. Svi smo očekivali da nam je s njima i zadnji ekser u sanduk.
Mislim, ovo oko igraca manje-više, igrace bi svakako doveo neko.
Bili to oni, Senad, Azmir il neko deseti.
A da se to od ove ekipe ljudi najmanje očekivalo, jest.
Al ono sto je za veliku pohvalu su ova rjesavanja dugova oko PDV-a, ganjanje sponzora, sasvim normalno funkcionisanje kluba bez gradske transe i jos svasta nesto.
SVAKA IM CAST!

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Rade momci stvarno dobro ovaj posao vuku na sve strane, poso, porodicu i sve su zapostavili da Sloboda stane na noge. Znas kad idu i prose od firme do firme za sponzorstvo ili donaciju jos su napravili pakete sponzorstva za svakoga. Kamo srece da su imucniji pa da uvale svoje pare ali eto nema se nikom duzno trenutno od trenera igraca zenske ekipe. Jbte pa senad nije mogo 500 km plate igracicama podijelit, a bez zenskog tima nema licence za premijer ligu. Transa kad legle proslijedit ce se za reprogram, jer su prijasnje uprave te pare trosile na igracki kadar. Zato ih treba podrzst u svakom smislu te rijeci.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
- ASD
- Kontakt:
Zbog teške povrede je van forme. Nije mogao zbog toga naći klub.klasik je napisao/la: ↑17 feb 2024, 23:52Vosnjak vjerovatno van forme, nadam se da je ugovor bar na godinu i po i da se priprema ekipa za PL, jer on kad dodje na svoj nivo jedan od boljih zadnjih veznih u PL, odlican desktruktivac, zna povuc loptu, napravit dribling, ima odlican sut, odlican pas, nevjerovatno srcan. Meni veoma drag momak.
Meni ovo sve malo sumnjivo. Djeluje mi previše skupa ekipa za ovaj nivo, bojim se da će doći kasnije na naplatu.
-
- Kontakt:
Ako je stvarno prioritet ulazak, onda vec sad moras pocet gradit ekipu za PL, a Vosnjak je jedan od igraca oko kojeg mozes gradit ekipu.ASD je napisao/la: ↑18 feb 2024, 11:20Zbog teške povrede je van forme. Nije mogao zbog toga naći klub.klasik je napisao/la: ↑17 feb 2024, 23:52Vosnjak vjerovatno van forme, nadam se da je ugovor bar na godinu i po i da se priprema ekipa za PL, jer on kad dodje na svoj nivo jedan od boljih zadnjih veznih u PL, odlican desktruktivac, zna povuc loptu, napravit dribling, ima odlican sut, odlican pas, nevjerovatno srcan. Meni veoma drag momak.
Meni ovo sve malo sumnjivo. Djeluje mi previše skupa ekipa za ovaj nivo, bojim se da će doći kasnije na naplatu.
Volim tebe, više od sebe
- ASD
- Kontakt:
Ne govorim za njega, on je ok.antisisoja1919 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 11:23Ako je stvarno prioritet ulazak, onda vec sad moras pocet gradit ekipu za PL, a Vosnjak je jedan od igraca oko kojeg mozes gradit ekipu.ASD je napisao/la: ↑18 feb 2024, 11:20Zbog teške povrede je van forme. Nije mogao zbog toga naći klub.klasik je napisao/la: ↑17 feb 2024, 23:52Vosnjak vjerovatno van forme, nadam se da je ugovor bar na godinu i po i da se priprema ekipa za PL, jer on kad dodje na svoj nivo jedan od boljih zadnjih veznih u PL, odlican desktruktivac, zna povuc loptu, napravit dribling, ima odlican sut, odlican pas, nevjerovatno srcan. Meni veoma drag momak.
Mislio sam više na ove starije, tipa Komazec, Ignjatović.
Ignjatovic nam treba. Vulic je ocajan u odbrani. Sto se tice Komazeca, jedino sto su ga doveli je pretpostavljam zbog sirine sastava i jer je Dilaver znao nekad jako lose odigrati. Za ovu ligu je solidan, ali za PL moraju naci nekog boljeg i mladjeg.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mislim da imamo preko 30 igrača pod ugovorom,i Jusić je tu u Tuzli vidim ga često,zna li ko njegov status u klubu?ASD je napisao/la: ↑18 feb 2024, 11:28Ne govorim za njega, on je ok.antisisoja1919 je napisao/la: ↑18 feb 2024, 11:23Ako je stvarno prioritet ulazak, onda vec sad moras pocet gradit ekipu za PL, a Vosnjak je jedan od igraca oko kojeg mozes gradit ekipu.
Mislio sam više na ove starije, tipa Komazec, Ignjatović.
-
- Kontakt:
Aco i Koma su se vratili iz ljubavi. Uzeli su 50+% manje plate nego u Prijedoru. Mogli bi ih plaćati i forumaši 

Koma je u prijedoru uzimao oko 4500 k mjesecno koliko mi se cini, a da je zavolio grad i klub jestesimonknows je napisao/la: ↑18 feb 2024, 11:47Aco i Koma su se vratili iz ljubavi. Uzeli su 50+% manje plate nego u Prijedoru. Mogli bi ih plaćati i forumaši![]()
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
-
- Kontakt:
Nažalost, od Adama ništa. Nadam se da će se nešto promijeniti, ali teško.
PS. mislim da to znači da se otvara prostor za Amera
PS. mislim da to znači da se otvara prostor za Amera

- Beduin
- Kontakt:
Kurta je marljivo radio na sebi preko zime, dosta na fizici radi zvog duel igre i opstrukcije.antisisoja1919 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 23:21Vosnjak jedan od drazih igraca sa strane koji su bili i bas zahvalan igrac. Relano niko od trenutnih zadnjih veznih kod nas mu papuce ne moze okrenuti.
A kad smo vec kod toga, ne znam da li se to samo meni ucinilo al je Kurta bas napredovao preko ove pauze.
Protiv Rahica i Sarajeva je bas fino odigrao, pametno i lagano.
Vidicemo na sta ce to liciti na kraju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.