Cim sam je skin'o, ajfonom sam snim'o
jer ima tijelo koje do sada nisam im'o
kaze da sam los lik, al' diram je fino
la Martina, Moschino, na njoj sve ekskluzivno

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Cim sam je skin'o, ajfonom sam snim'o
Jedan od najboljih hookova u historiji komercijalne muzike.
Kolko ti imaš godina? 20ak vjerovatno?BosniaBoston je napisao/la: ↑17 feb 2024, 22:19Jedan od najboljih hookova u historiji komercijalne muzike.
Pa mogu fino napraviti samo muziku i neblebetati nista.
bolje nego da je ko merlin pedeerluke pjevofeniksptica je napisao/la: ↑17 feb 2024, 23:06A sta vas boli qurac.
Kad je repo i kad su textovi bili vrh vrhova i imali neku tezinu nije bilo nikog da ga podrzi bio obicna fukara.
Sigurno bi i njemu bilo draze da je na tom pare uzeo. Al covjek se ko i svako od nas sto bi okrenuo prema zaradi.
Da, ove godine punim 20.Judd je napisao/la: ↑17 feb 2024, 22:25Kolko ti imaš godina? 20ak vjerovatno?BosniaBoston je napisao/la: ↑17 feb 2024, 22:19Jedan od najboljih hookova u historiji komercijalne muzike.
Pokušavam da shvatim šta je ovdje dobro? Izvini ako ne razumijem, ja sam odrastao na Gospodar samoće, Ako znaš bilo što, Lijepe žene prolaze kroz grad etc. tako da meni iskreno ovi Jasminovi tekstovi izgledaju kao da se neko zajebava.![]()
Jel ti shvatas da su takvi textovi kod muzicara sirom svijeta koji snimaju ovaj pravac muzike?Judd je napisao/la: ↑17 feb 2024, 22:25Kolko ti imaš godina? 20ak vjerovatno?BosniaBoston je napisao/la: ↑17 feb 2024, 22:19Jedan od najboljih hookova u historiji komercijalne muzike.
Pokušavam da shvatim šta je ovdje dobro? Izvini ako ne razumijem, ja sam odrastao na Gospodar samoće, Ako znaš bilo što, Lijepe žene prolaze kroz grad etc. tako da meni iskreno ovi Jasminovi tekstovi izgledaju kao da se neko zajebava.![]()
Znaci sad si u medju-gasuJudd je napisao/la: ↑17 feb 2024, 22:25Kolko ti imaš godina? 20ak vjerovatno?BosniaBoston je napisao/la: ↑17 feb 2024, 22:19Jedan od najboljih hookova u historiji komercijalne muzike.
+1feniksptica je napisao/la: ↑17 feb 2024, 23:06A sta vas boli qurac.
Kad je repo i kad su textovi bili vrh vrhova i imali neku tezinu nije bilo nikog da ga podrzi bio obicna fukara.
Sigurno bi i njemu bilo draze da je na tom pare uzeo. Al covjek se ko i svako od nas sto bi okrenuo prema zaradi.
100% gospodara mi , Jala gospodin lik pozdravi se , priupita , baci preozbiljan bakšiš gdje god stigne , ono lik 1/1DamirT je napisao/la: ↑17 feb 2024, 23:40+1feniksptica je napisao/la: ↑17 feb 2024, 23:06A sta vas boli qurac.
Skontao covjek gdje da uzme pare. Ne vidim problem ako ga neko slusa. Ko nece, ima i druge muzike za slusanje i to je to.
A stvarno i meni Jala djeluje ko normalan lik. BulbasonVensanKasel je napisao/la: ↑17 feb 2024, 23:47100% gospodara mi , Jala gospodin lik pozdravi se , priupita , baci preozbiljan bakšiš gdje god stigne , ono lik 1/1DamirT je napisao/la: ↑17 feb 2024, 23:40+1feniksptica je napisao/la: ↑17 feb 2024, 23:06A sta vas boli qurac.
Skontao covjek gdje da uzme pare. Ne vidim problem ako ga neko slusa. Ko nece, ima i druge muzike za slusanje i to je to.![]()
Zaslužio sve u životu što mu se dešava .
Onaj drugi Bulbason , samo ću reći da hoće poginuti g.ovno dilersko odvratno ...
VensanKasel je napisao/la: ↑17 feb 2024, 23:47100% gospodara mi , Jala gospodin lik pozdravi se , priupita , baci preozbiljan bakšiš gdje god stigne , ono lik 1/1DamirT je napisao/la: ↑17 feb 2024, 23:40+1feniksptica je napisao/la: ↑17 feb 2024, 23:06A sta vas boli qurac.
Skontao covjek gdje da uzme pare. Ne vidim problem ako ga neko slusa. Ko nece, ima i druge muzike za slusanje i to je to.![]()
Zaslužio sve u životu što mu se dešava .
Onaj drugi Bulbason , samo ću reći da hoće poginuti g.ovno dilersko odvratno ...
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 15 gostiju.