FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

IbrahimAga075
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la IbrahimAga075 » 16 feb 2024, 23:24

tuzlak1987 je napisao/la:
16 feb 2024, 23:05
Nedo Bog privatizovati ce nas neko pa nece moci krasti svi od cistacice do vrha.

Za 5-10 godina cemo citati o dugovima ove uprave i sve tako. Svake godine prica jos malo pa bez dugova, a svake godine dug sve veci, a reprogram ne servisiraju 2 godine. :guz:

I onda treba slaviti sto npr. Imamo dresove. Kao da to nije pod podrazumijeva se.
tacno sve.Imal igdje da kokuzi vode klub__
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 16 feb 2024, 23:48

Smorili ste s tom pricom "kokuzi vode, carsija vodi".
Eto momci preuzmite i vodite.
Al za pocetak makar sezonsku kartu uzmite.
Definitivno da u ovoj grupi ljudi ima onih koji su zadnjih mjeseci bacili veliku mrlju na svoje ime zbog povezivanja sa ljudima sa kojima se ne bi trebali povezivati.
Al ako je istina sto Simon pise i MirsoneTz, ja se ne sjecam kad je zadnji put neka uprava upumpala u klub ovolike pare i da radi ovako, a da klub funkcionise sasvim normalno bez gradske transe.
Itekako mi se neki ljudi gade, al sve dok je u klubu ok i dok klub funkcionise bez problema, nije uopste ni bitno sta ja o pojedinim mislim.
Umjesto palamudjenja i pametovanja, mogli bi mi sa foruma kakvu akciju ispostovat.
Il ipak to nije u nasoj sferi interesa i mogucnosti.
Volim tebe, više od sebe

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 17 feb 2024, 07:16

mirsonetz je napisao/la:
16 feb 2024, 22:55
Beduin je napisao/la:
16 feb 2024, 22:37
I sta bi na kraju, ako rijesimo ovaj dug prema Davudu, cisti smo?
Ili taj dug nije prikazan u stvarno stanje duga kojeg je Uprava objavila, radi obmane javnosti i ublazavanja situacije? Po mom poimanju, laganje.
Prvo nije Davud nego advokatska kancelarija Suljic drugo otidji u klub i raspitaj se nece te odbit vjeruj.
Trece ne repkiciraj bespotrebno ako neces adekvatno odgovoriti, a usko si vezan za njih.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 17 feb 2024, 09:15

antisisoja1919 je napisao/la:
16 feb 2024, 23:48
Definitivno da u ovoj grupi ljudi ima onih koji su zadnjih mjeseci bacili veliku mrlju na svoje ime zbog povezivanja sa ljudima sa kojima se ne bi trebali povezivati.
Al ako je istina sto Simon pise i MirsoneTz, ja se ne sjecam kad je zadnji put neka uprava upumpala u klub ovolike pare i da radi ovako, a da klub funkcionise sasvim normalno bez gradske transe.
Itekako mi se neki ljudi gade, al sve dok je u klubu ok i dok klub funkcionise bez problema, nije uopste ni bitno sta ja o pojedinim mislim.
Umjesto palamudjenja i pametovanja, mogli bi mi sa foruma kakvu akciju ispostovat.
nije. :D
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 17 feb 2024, 09:53

Beduin je napisao/la:
17 feb 2024, 07:16
mirsonetz je napisao/la:
16 feb 2024, 22:55
Beduin je napisao/la:
16 feb 2024, 22:37
I sta bi na kraju, ako rijesimo ovaj dug prema Davudu, cisti smo?
Ili taj dug nije prikazan u stvarno stanje duga kojeg je Uprava objavila, radi obmane javnosti i ublazavanja situacije? Po mom poimanju, laganje.
Prvo nije Davud nego advokatska kancelarija Suljic drugo otidji u klub i raspitaj se nece te odbit vjeruj.
Trece ne repkiciraj bespotrebno ako neces adekvatno odgovoriti, a usko si vezan za njih.
Bas i nisam vezan, al iz 100% informacije da porodica Davuda Zahirovica nema bona od ove tuzbe i da advokat sve radi sam za sebe ( posticaj dvojca radi IO ). A sto se tice uo skupstine kafe sa njima ne popijem lp
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.

Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.

1919 ❤️🖤

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 17 feb 2024, 11:26

Sa zadovoljstvom obavještavamo javnost da smo u prisustvu predstavnika FK Sloboda Tuzla, gospodina Rusmira Husagića, člana Odbora za upravljanje, gospodina Jasmina Bešlagića, potpredsjednika Skupštine kao i zastupnika kompanije Ytong BH d.o.o. potpisali sponzorski ugovor sa ovom renomiranom kompanijom.
Iskreno se zahvaljujemo našem novom SREBRENOM SPONZORU, kompaniji Ytong BH d.o.o, za njihovu podršku i ukazano povjerenje. Ova važna saradnja simbolizuje zajednički put ka ostvarenju visoko postavljenih ciljeva koji stoje pred našim klubom.
Pozivamo i ostale privrednike da se pridruže ovom pokretu podrške, kako bismo zajedničkim snagama doprinijeli razvoju i stvaranju jačeg i boljeg FK Sloboda Tuzla. Vaša ulaganja i vjera u naš klub su ključni za uspjeh koji zajedno težimo ostvariti. Budimo dio pozitivnih promjena i gradimo zajedničku budućnost za naš klub!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 feb 2024, 13:13

O tome se i prica, niti oni trebaju voditi klub niti su sposobni, niti neko od navijaca drugih treba voditi klub, forumasa, niti bi bio sposoban. Simpatizeri i navijaci ne trebaju voditi klub.

Oni otjeraju one koji bi mogli da vode i blokiraju privatizaciju i onda se prica ljudima, ako vam se ne svidja eto vi vodite :urnebes:

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 17 feb 2024, 13:57

17 feb 2024, 13:13
O tome se i prica, niti oni trebaju voditi klub niti su sposobni, niti neko od navijaca drugih treba voditi klub, forumasa, niti bi bio sposoban. Simpatizeri i navijaci ne trebaju voditi klub.

Oni otjeraju one koji bi mogli da vode i blokiraju privatizaciju i onda se prica ljudima, ako vam se ne svidja eto vi vodite :urnebes:
Iz svega priloženog od tebe, tebi niko ne godi.
Ja sam ove ljude prve pljuvao i kritikovao, cak sam govorio da zbog njih Slobodu vise pratit necu.
Njihova djela pokazuju da rade, stanje u klubu i ekipi pokazuju da rade i to treba reci.
Sposobni, ili ne, ovo za sad pokazuje da se mogu nositi da svim ovim.
Bili su "sposobniji" od njih, pa nam svasta za vratom visilo.
Upitne licence, suspenzije, dugovi od sto i vise hiljada i da ne nabrajam dalje.
Svako je vodio klub i dobio priliku, pa eto nek dobiju i oni.
I de mi molim te samo odgovori, sta si ti konkretno uradio za klub, za sve godine pracenja kluba?
Nebitno koja je uprava bila.
Previse mi sebi dajemo za pravo da trazimo nesto i kritikujemo, a vecina nas gleda kako dzaba da udje na utakmicu.
Volim tebe, više od sebe

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 17 feb 2024, 14:31

17 feb 2024, 13:57
17 feb 2024, 13:13

Iz svega priloženog od tebe, tebi niko ne godi.
Ja sam ove ljude prve pljuvao i kritikovao, cak sam govorio da zbog njih Slobodu vise pratit necu.
Njihova djela pokazuju da rade, stanje u klubu i ekipi pokazuju da rade i to treba reci.
Sposobni, ili ne, ovo za sad pokazuje da se mogu nositi da svim ovim.
Bili su "sposobniji" od njih, pa nam svasta za vratom visilo.
Upitne licence, suspenzije, dugovi od sto i vise hiljada i da ne nabrajam dalje.
Svako je vodio klub i dobio priliku, pa eto nek dobiju i oni.

I de mi molim te samo odgovori, sta si ti konkretno uradio za klub, za sve godine pracenja kluba?
Nebitno koja je uprava bila.
Previse mi sebi dajemo za pravo da trazimo nesto i kritikujemo, a vecina nas gleda kako dzaba da udje na utakmicu.
Isto kao da sam ja napisao post :thumbup:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 17 feb 2024, 14:54

Doktorska disertacija! Objašnjen mentalitet prosječnog navijača Slobode u bocu. :tokralju: :salut: :kralj:
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 17 feb 2024, 20:07

simonknows je napisao/la:
17 feb 2024, 14:54
Doktorska disertacija! Objašnjen mentalitet prosječnog navijača Slobode u bocu. :tokralju: :salut: :kralj:
Najvise sto mi uradimo je kupimo kartu, poneko clansku ( opet uzima 50% jeftinije ) **** mater igracima i upravi i hocemo bolje. Evo ako neko ima kontakt s nekom firmom pa da proslijedi kontakt upravi da prezentuju plan i program pa da ako Bog da mogu biti sponzori. Klub treba biti ispred nas i nasih licnih interesa. Makar i nasli sponzora da vodu daju za utakmice…

1919 ❤️🖤

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 17 feb 2024, 21:51

Evo ja sad da imam firmu ne znam iskreno sta bi mogo dobit od toga da budem sponzor i da dam svoje pare u klub.
To sto mi stoji reklama na stadionu nije nikakav garant da cu imat neki profit od toga i da vratim ulozeno sponzorstvo.
Nije to samo problem ove uprave nego i svih prije, ne daju ljudi pare Slobodi jer nema garancije da ce ti se to vratit i onda nevjerovatno je tesko prodat sponzorstvo.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

mk1008
Kontakt:

Post Postao/la mk1008 » 17 feb 2024, 21:55

Definitivno kad se u decembru izdesvalo ono sve s Mujkanom niko od nas nije bio za ovu ekipu predvodjenu Acom.
Mujkan je pruzio dobre rezultate, i mi smo se za to zalijepili
Ali realno ako je zapustio finansijski segment nama to ne treba. Secer recimo kakav god je, popravio je neke finansijske segmente u odnosu na 2019 pa do kad je vodio klub, al je syebao sportski segment.
Nama treba balans, ako ovi momci uspiju odrzat kako treba sportski segment a uz to regularno isplacivati obaveze, sponzore i ostale stvari , onda kapa do poda
Ja im pruzam podrsku pa da vidimo
Meni licno nije bitno ko je sta je ciji je, bitno je klub na zdravim nogama i da se gura naprijed
Ovo do sad uradjeno od strane Ace i ekipe zasluzuje pohvale, ako ovako nastave mislim da se kad uđemo u PL necemo vise grcevito borit za opstanak, opet naglasavam , ako ovako nastave.
A cak sam i za tu opciju da se ako bude potrebe prolongira ulazak pa da se prvo sredimo finansijki pa onda, ali nesto imam dojam da cemo uspjet uci pa postepeno i finansije srediti
I dajte ljudi hajmo kakvu akciju pokrenut da pružimo podrsku i klubu i igracima pa koliko god skupimo
Ako neko ima kontakt sa ovima iz uprave, ne bi bilo lose predloziti im da pokusaju malo i makreting srediti, da imamo bolje najave pred utakmice, fan shop da se malo sredi, dovede u red, pogotovo sad proljetni dio sezone, lijepo vrijeme, moze se svaki vikend postavit na Trgu Slobode stand i prodavati stvari iz fan shopa, uclanjivanje i tako dalje
Evo sad pred svima tebi kunem se da ću sve do kraja biti uz tebe i kad Bog na nebo sebi uzme me s'neba ću da bodrim crno crvene...
FK SLOBODA TUZLA 1919
🔴⚫

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 17 feb 2024, 22:14

mk1008 je napisao/la:
17 feb 2024, 21:55
Definitivno kad se u decembru izdesvalo ono sve s Mujkanom niko od nas nije bio za ovu ekipu predvodjenu Acom.
Mujkan je pruzio dobre rezultate, i mi smo se za to zalijepili
Ali realno ako je zapustio finansijski segment nama to ne treba. Secer recimo kakav god je, popravio je neke finansijske segmente u odnosu na 2019 pa do kad je vodio klub, al je syebao sportski segment.
Nama treba balans, ako ovi momci uspiju odrzat kako treba sportski segment a uz to regularno isplacivati obaveze, sponzore i ostale stvari , onda kapa do poda
Ja im pruzam podrsku pa da vidimo
Meni licno nije bitno ko je sta je ciji je, bitno je klub na zdravim nogama i da se gura naprijed
Ovo do sad uradjeno od strane Ace i ekipe zasluzuje pohvale, ako ovako nastave mislim da se kad uđemo u PL necemo vise grcevito borit za opstanak, opet naglasavam , ako ovako nastave.
A cak sam i za tu opciju da se ako bude potrebe prolongira ulazak pa da se prvo sredimo finansijki pa onda, ali nesto imam dojam da cemo uspjet uci pa postepeno i finansije srediti
I dajte ljudi hajmo kakvu akciju pokrenut da pružimo podrsku i klubu i igracima pa koliko god skupimo
Ako neko ima kontakt sa ovima iz uprave, ne bi bilo lose predloziti im da pokusaju malo i makreting srediti, da imamo bolje najave pred utakmice, fan shop da se malo sredi, dovede u red, pogotovo sad proljetni dio sezone, lijepo vrijeme, moze se svaki vikend postavit na Trgu Slobode stand i prodavati stvari iz fan shopa, uclanjivanje i tako dalje
Bez medijskog hypa, bez da se ukljuce legende kluba, legende tribine, necemo nista postic sa bilo kakvom akcijom, i tu treba plan napravit, ne treba klub, treba udruzenje (bilo koje il vise njih) napravit press, napravit plan prikupljanja sredstava, paket ulaznica, prodaja clanskih, sezonskih, dresova, rekvizita, uplate u vidu donscija i da se to vrti po portalima. I ako to sve uspije treba da se udarimo nogom u dupe ako skupimo 100k
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 17 feb 2024, 22:24

Pogledas tribine Zelje, svi u plavim majicama, tj majice koje su kupljene u fan shopu.
Isto tako pogledas tribine Veleza, svi u majicama sa obiljezjima kluba, Sarajevo isto tako.
Samo kod nas ne znam da 20% ljudi na tribinama dodje u obiljezjima kluba.
Dobro ne mozes dat 80-100 KM za dres, al mozes **** 20 KM za majicu.
I jel to stavrno toliki problem da 3-4 hiljade ljudi u Tz kupe godisnje jednu majicu u fan shopu?
Pa to je skoro 100 hiljada KM klubu samo na taj nacin, da ostalo ne govorim.
I sto neko rece, daj nek probaju na neki fazon nesto organizovat, neko druzenje.
Ljepsi dani idu, malo rostilj, zezancije neke, a usput malo pojacas ponudu u fan shopu, ukljucis na neki nacin i dijasporu, da se proba nesto jbg.
Kako tako pokusat privući ljude, da povecas i zainteresovanost za klub a i napunis kasu kluba.
Volim tebe, više od sebe

mirsonetz
Kontakt:

Post Postao/la mirsonetz » 17 feb 2024, 22:33

17 feb 2024, 22:24
Pogledas tribine Zelje, svi u plavim majicama, tj majice koje su kupljene u fan shopu.
Isto tako pogledas tribine Veleza, svi u majicama sa obiljezjima kluba, Sarajevo isto tako.
Samo kod nas ne znam da 20% ljudi na tribinama dodje u obiljezjima kluba.
Dobro ne mozes dat 80-100 KM za dres, al mozes **** 20 KM za majicu.
I jel to stavrno toliki problem da 3-4 hiljade ljudi u Tz kupe godisnje jednu majicu u fan shopu?
Pa to je skoro 100 hiljada KM klubu samo na taj nacin, da ostalo ne govorim.
Prvi smo tu treba ovo treba ono nismo mi sredina gdje vlada sloga. Manijaci kad je najgore kad svi muzu zelju jos su vise uz njega jos ga vise vole lude za njim tako i velezovci isto. Da se nadovezem za firmu i sponzorstvo kako ja gledam na to, ti kad uplatis sponzorstvo i tvoja se reklama vrti na panelu ako je na stadionu 3 k ljudi 10% da zbog reklame dodje u tvoju firmu ostavi 10 km to je 3000 km, i nek 100 ljudi preko tva sto je vidilo reklamu tu je jos 1000, a sponzorstvo si platio 500-2000 km. Sto milioneri ulazu milione u klubove? Izvuku pare iz firmi(operu) i odma im je manji porez na dobit plus prikazu da su ulozili u drustveno dobro skinu im i porez u toj visini.

1919 ❤️🖤

simonknows
Kontakt:

Post Postao/la simonknows » 17 feb 2024, 22:52

Izgleda da se Komazec ipak vraća.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 17 feb 2024, 22:57

simonknows je napisao/la:
17 feb 2024, 22:52
Izgleda da se Komazec ipak vraća.
S kim se jos pregovara?
Moze i pp.
Volim tebe, više od sebe

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 17 feb 2024, 23:05

Haman i Vosnjak dolazi ponovo.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Zaniolo
Kontakt:

Post Postao/la Zaniolo » 17 feb 2024, 23:07

ordagic opet u slobodi

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Rimes87 i 3 gosta.