Ni blizu isto brate dragi.

Ni blizu isto brate dragi.
Na kakvim smo terenima ranije igrali? Eto mi odrasli na engleskoj travi. Haskic se vracao da organizuje pokusaje napada jer nije imao ko drugi.Gr0hot je napisao/la: ↑17 feb 2024, 20:38Kakva brate sredina, jesi ti vidio onaj teren?
Zamal za hrkljusa teren.
Sredina nije mogla do izrazaja doci u onakvim uslovima
Odmori malo brate. Presaugao si izgleda. Voli te bratuser1986 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 20:39Na kakvim smo terenima ranije igrali? Eto mi odrasli na engleskoj travi. Haskic se vracao da organizuje pokusaje napada jer nije imao ko drugi.
Sex, droga, Sekulić Goga. A Haskić ih je posebno organizovao, ne bi je babi dodao da mu je zatraži.
Ma brate moj, dobar sam ja, nista se ti ne brini.
Hajmo ga mijenjat!Šta misliš, koga da dovedemo?user1986 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 20:52Ma brate moj, dobar sam ja, nista se ti ne brini.
Samo je nerealno da niko nece da kaze da je ono sinoc bila sveopca katastrofa. Kao da je sramota priznati.
Ali hajde vidjece se sve u narednim utakmicama, dokle smo i sta smo, pa cemo se valjda i ponasati u skladu s tim.
Evo brato, ja sam Rođeni iz Sarajeva...šta pričaš bolan bezveze, jesil svjestan da je ta Sloga "razbila" i Želju i Sarajevo...Na onoj oranici bi se sinoć i bik "okliznuo" i dobro smo završili bez povreda igrača...jedino za čim trebamo da žalimo je što je onaj ćelo dao "žuti karton" Bruni i užasno će nam faliti nam protiv Borca...Klaf je za mnoge Ferguson, tako da samo lagano. Pozdrav za sve Rođene iz Mostara i širom svijeta, a ima nas hvala bogu...Forzaaa
Mnogo je kategorija tu. Interesdzije mjeraci ega pametnjakovici pa sve do onih prirodno zatupljenih. Nista novo sto kazes ali najbolje je ignorisati ih. Stvarno ne vidim svrhu raspravljati sa takvima. Na prvu ga provalis
A koje je tvoje rješenje stručnjak, možda da tebe na klupu stave? Doslovno nijedan igrač iz obje ekipe nije imao čisto primanje lopte, je li treba dalje da diskutujemo? Ekipa koja igru kreira po zemlji naravno da nije u stanju ništa napraviti po onim brežuljcima, ali plitak si ti da to shvatiš. Probali smo nekolika puta dugim loptama, pokazalo se samo koliko je Sloga jača u tom segmentu igre... Ne mlati šupljake, jer se doslovno svaki put javiš nakon kiksa, što ova utakmica protiv najboljeg domaćina lige apsolutno nije, vjerovatno samo u tvojim očima...
Kad nemas argumenata onda okreces temu na drugu stranu. Tipicna mana ljudi koji misle da su namazani. Ovdje je bila tema utakmica od sinoc i to je sve. Ali ti to ne smijem komentarisati pa bolje se i ne javljaj.
Ja nisam kompetentan da predlazem ista, za razliku od ostalih ovdje koji sebe smatraju vrsnim strucnjacima.1981ultra je napisao/la: ↑17 feb 2024, 23:14Okey evo da je sve to tako i sta ti predlazes? Sta cemo kako cemo? Evo sta bi ti sad uradio nakon blamaze u Modrici? Haj budi ljudski i posten
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.