NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

ammimr
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la ammimr » 16 feb 2024, 17:34

Juče sam čuo baš finih prijedloga od naše dijaspore.Da im se omogući online kupovina karata npr jer ima jako puno ljudi koji su se "probudili"nedavnim uspjehom Jedinstva u kupu.Željeli bi pomoći pa zašto ne i učlaniti se.Možda porazgovarati sa upravom stvarno da se naprave normalne članske npr.20km,bronzane 30,srebrne 50 a ove od 100 neka budu zlatne.Plus omogućiti i raji online učlanjenje i kupovinu ulaznica vjerujem da bi i raja iz Amerike učestvovala jer nas ima po cijelom Svijetu.Možda uz dobru reklamu da bi se animirali ljudi.Stare priče o lopovluku više ne spominjati već gledati danas za bolje sutra,a biće lakše ako se napravi prvi korak.
ps nadam se da će ulaznica koštati 10 km.Mislim nije da ih volim ali su ipak prvaci i kupa osvajači a probati iskoristiti momenat ne košta.Pa i da uprava sazna kako stvari stoje.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 16 feb 2024, 21:49

Vidim HC ing danas izasao na pomocni teren, poceli radovi izgleda
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 17 feb 2024, 00:14

Bolje da je ulaznica 5KM , ko vec hoce moze kupiti 2-3 ili 10 karata, pa pomoci klubu. Ali bas zbog toga sto je ovo jedna utakmica u 10 godina ne znaci da treba dizati cijenu ulaznica, sa tim necemo privuci narod. Bolje 3000 ulaznica po 5KM nego 500 po 10, jer ta cijena bi 80% ljudi odbila od utakmice, ne mozemo reci ko nece da plati toliko ne treba ni doci, jer znamo kakva je situacija u gradu, nekom je to puno.

denza
Kontakt:

Post Postao/la denza » 17 feb 2024, 18:23

ammimr je napisao/la:
16 feb 2024, 17:34
Juče sam čuo baš finih prijedloga od naše dijaspore.Da im se omogući online kupovina karata npr jer ima jako puno ljudi koji su se "probudili"nedavnim uspjehom Jedinstva u kupu.Željeli bi pomoći pa zašto ne i učlaniti se.Možda porazgovarati sa upravom stvarno da se naprave normalne članske npr.20km,bronzane 30,srebrne 50 a ove od 100 neka budu zlatne.Plus omogućiti i raji online učlanjenje i kupovinu ulaznica vjerujem da bi i raja iz Amerike učestvovala jer nas ima po cijelom Svijetu.Možda uz dobru reklamu da bi se animirali ljudi.Stare priče o lopovluku više ne spominjati već gledati danas za bolje sutra,a biće lakše ako se napravi prvi korak.
ps nadam se da će ulaznica koštati 10 km.Mislim nije da ih volim ali su ipak prvaci i kupa osvajači a probati iskoristiti momenat ne košta.Pa i da uprava sazna kako stvari stoje.
Prvi put komentarišem na ovu temu. Prvi bih kupio članstvo. Ali ne slažem se da ne treba razgovarati o prethodnim kriminalnim aktivnostima. Nedostatak transparentnosti je veliki problem. Šta se desilo sa kampanjom "jedan igrač 2 stolice?" Gdje su te pare? Izvještaj o tim sredstvima nisam nigdje našao a i sam sam donirao...Ljudi će mnogo više učestvovati ako im pokažeš koliko je novca primljeno i na šta je novac potrošen, kada se skuplja..

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 17 feb 2024, 19:15

denza je napisao/la:
17 feb 2024, 18:23
ammimr je napisao/la:
16 feb 2024, 17:34
Prvi put komentarišem na ovu temu. Prvi bih kupio članstvo. Ali ne slažem se da ne treba razgovarati o prethodnim kriminalnim aktivnostima. Nedostatak transparentnosti je veliki problem. Šta se desilo sa kampanjom "jedan igrač 2 stolice?" Gdje su te pare? Izvještaj o tim sredstvima nisam nigdje našao a i sam sam donirao...Ljudi će mnogo više učestvovati ako im pokažeš koliko je novca primljeno i na šta je novac potrošen, kada se skuplja..
U ovoj zemlji,kad je stranka bitnija od svega drugog,lopovluka na tone.Ti odeš tamo i tražiš na uvid za svoje što si dao.Dobićeš ali kad bi se zezali.To ti je prohujalo s vihorom mada su neki čak i na ovom forumu pojašnjavali šta se desilo s tim parama.Politika gdje se umješa a ljudi veze nemaju o ekonomiji,pravu,menadžmentu imamo samo ovo što se dešava ne samo u Jedinstvu već u sportu,umjetnosti itd itd.Ljudi žive u nekim ratovima,pravdaju sve i svašta a sve nas je manje i manje.Još malo pa ćemo svi kontitutivni a i ostali pod jednu krušku moći stati.Ako možeš pomoći pomozi a ako ne pusti to kraju jer ja samo želim pomoći dječacima na terenu,stručnom štabu da normalno rade.
I da ne branim nikog,ni ove ni prošle i pretprošle da ne pomisli neko da sam nečiji.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 17 feb 2024, 20:08

Pare od stolica su nuzno potrosene kao tekuca sredstva da se klub ne bi ugasio od dugova

To je bio cirkus svakako, skupilo se mozda za trecinu tribine, nema boga da bi skupili do kraja.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 17 feb 2024, 20:28

harden je napisao/la:
17 feb 2024, 20:08
Pare od stolica su nuzno potrosene kao tekuca sredstva da se klub ne bi ugasio od dugova

To je bio cirkus svakako, skupilo se mozda za trecinu tribine, nema boga da bi skupili do kraja.
Hvala brate zato i kažem da preskočimo jer je to bilo prije 6-7 ili koliko godina već.Danas je Jedinstvo među 8 u kupu BiH i ja bih da o tome govorimo.Ako neko želi i može neka pomogne a ne hvatati za rukave ljude koji s tim nemaju nikakve veze.Pitanje za sve"Koliko košta samo jedna izborna kampanja u BiH?"Za te pare se ne hvata niko a svake dvije godine ih bacamo u kanalizaciju.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 17 feb 2024, 20:31

Pa ne prate ljudi Jedinstvo toliko kao neki da znaju ko je trazio pare za stolice, ko ih je potrosio i ko nema veze s tim. Dijaspora pogotovo ce biti skepticna na bilo kakva trazenja para ako su dali tad i nista nije bilo I sve se gura pod tepih ne zna se nista od toga.

Hoce ljudi uspjesno Jedinstvo, ali nece da ih neko pravi budalama.

nebeskasila
Kontakt:

Post Postao/la nebeskasila » 18 feb 2024, 01:39

I ja sam za to da se objasni gdje su pare, i da su te pare otisle u troškove kluba, trebao je neko izaci, pa reci, pare od stolica su utrošene za to i to, klub kad bude u mogućnosti rijesice stolice, svi prebacuju sa jednog na drugog i normalno da se ogadilo svima. Velika je to cifra bila, ali nisu bitne samo stolice pored svega ostalog, gdje su sve pare zadnjih 30god. Tko je uzimao pare za pilice? Sta se sve radilo da pojma nemamo. Jesmo u 8 u kupu, ali kad se vratimo u realnost nismo ni u 80. Poslije kupa se vraćamo u stvarnost sa svim problemima koje imamo kao klub

denza
Kontakt:

Post Postao/la denza » 18 feb 2024, 15:25

nebeskasila je napisao/la:
18 feb 2024, 01:39
I ja sam za to da se objasni gdje su pare, i da su te pare otisle u troškove kluba, trebao je neko izaci, pa reci, pare od stolica su utrošene za to i to, klub kad bude u mogućnosti rijesice stolice, svi prebacuju sa jednog na drugog i normalno da se ogadilo svima. Velika je to cifra bila, ali nisu bitne samo stolice pored svega ostalog, gdje su sve pare zadnjih 30god. Tko je uzimao pare za pilice? Sta se sve radilo da pojma nemamo. Jesmo u 8 u kupu, ali kad se vratimo u realnost nismo ni u 80. Poslije kupa se vraćamo u stvarnost sa svim problemima koje imamo kao klub
Slazem se s ovim 100%.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 18 feb 2024, 19:01

slika

slika

Ja se ponadao ide nova fasada :D

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 20 feb 2024, 17:13

Je li dosao semafor? Vidio sam i danas da se radi nesto na onoj konstrukciji, dobro je pa ne stoji samo :D
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

ammimr
Kontakt:

Post Postao/la ammimr » 20 feb 2024, 17:53

harden je napisao/la:
20 feb 2024, 17:13
Je li dosao semafor? Vidio sam i danas da se radi nesto na onoj konstrukciji, dobro je pa ne stoji samo :D
Evo sad mi pišu da pripremaju za postavljanje.Uglavnom za utamicu će biti postavljen sem ako se neka viša sila ne pojavi.Neka za svaki slučaj sačuvaju onaj stari opet :D

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 20 feb 2024, 17:56

ammimr je napisao/la:
20 feb 2024, 17:53
harden je napisao/la:
Evo sad mi pišu da pripremaju za postavljanje.Uglavnom za utamicu će biti postavljen sem ako se neka viša sila ne pojavi.Neka za svaki slučaj sačuvaju onaj stari opet :D
Valjda to bude do Zrinjskog, ne daj Boze da prikazu onaj stari tokom prenosa :mrgreen:

LondonRed
Kontakt:

Post Postao/la LondonRed » 20 feb 2024, 18:27

ammimr je napisao/la:
20 feb 2024, 17:53
harden je napisao/la:
Ovo samo kod nas u Bihaću ima i to odgovorno tvrdim,kao ako neka više sila spriječi,i uvijek ta sila spriječi.
Imas postolje,imas električnu energiju semafor je stigao i imas jos 10 dana do utakmice desetljeća i kao da gledam da neće uspjeti jer eto tako neka ih sila spriječila :shock:

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 20 feb 2024, 20:34

Ma bice semafor spreman do utakmice sigurno, ovih dana su i restoran krecili tamo gdje su svlacionice, da hoce malo i tribine da se prekrece.

Mene vise brine ovo oko cijene karata za utakmicu, kao da se dvoume koliku bi cijenu stavili, stoji objava i satnica a nigdje cijena ulaznica.

Nadam se samo da nece dizati cijene karata samo zbog toga jer dolazi Zrinjski, pa ih onda ponovo vracaj na 5 KM kad liga pocne.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 20 feb 2024, 20:43

LloriS je napisao/la:
20 feb 2024, 20:34
Ma bice semafor spreman do utakmice sigurno, ovih dana su i restoran krecili tamo gdje su svlacionice, da hoce malo i tribine da se prekrece.

Mene vise brine ovo oko cijene karata za utakmicu, kao da se dvoume koliku bi cijenu stavili, stoji objava i satnica a nigdje cijena ulaznica.

Nadam se samo da nece dizati cijene karata samo zbog toga jer dolazi Zrinjski, pa ih onda ponovo vracaj na 5 KM kad liga pocne.
Danas se stampale karte, 10KM ulaz.

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 20 feb 2024, 20:58

harden je napisao/la:
20 feb 2024, 20:43
LloriS je napisao/la:
20 feb 2024, 20:34

Danas se stampale karte, 10KM ulaz.
:rol: :rol: Znao sam majke mi, ne moze nasem covjeku kad zine dupe, on bi preko noci da zgrne milione. To je bilo i za ocekivati kad su sezonske karte stavili onakve cijene.

Malo je reci bezobrazno, stadion u fazi raspadanja, nema wc i nabijas tolike cijene.

Treba razmisljati i o onim penzionerima mogu li oni kupiti kartu sebi, a dolaze redovno kad je 5 KM na ligaskim utakmicama.

Mislim da je bolje 5 KM i 3000 ljudi nego 10 KM i 1000 ljudi na tribinama.

Vjerujte da ce ovo utjecati na posjetu i to dobro utjecati.

Iz inata bi sad volio da dodje 500 ljudi kao protiv Goska ,fuj !!

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 20 feb 2024, 21:01

Ma tesko da bi doslo puno ljudi, a da dođe isti broj kao I inace to je vec dupli profit bez puno rizika.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 20 feb 2024, 21:09

Los je termin da bi doslo bas puno ljudi.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.