Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- TheTruth34
- Kontakt:
Re: Serie A
Sve ono što sam ja godinama govorio, sada većina vidi.. Brozović štetočina(najplaćeniji svojevremeno) čim je otišao, nema meljanja, peljanja i konstantnog vraćanja lopte u nazad, to je bio najveći problem godinama. Drugi problem je bio Edin (koji u godinama kada je bio u Interu) je morao biti treća ili četvrta opcija..
Sada kada nema Broza i kada u napadu imaš još nekog osim Lautara da zna zabiti, odlično ovo izgleda.
Sada kada nema Broza i kada u napadu imaš još nekog osim Lautara da zna zabiti, odlično ovo izgleda.
Da hoće još taj penal pa da i Juventini izađu napisat kako bi Juve bio 1. da Intera ne guraju sudije 

"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Sinoć se već u drugoj minuti vidjelo kako će to sve završiti. Inter izašao na teren maksimalno ozbiljno i pritisak od 1. sekunde.
Al pazi koliko ozbiljno shvataju svakog protivnika, znači trebaju igrat protiv zadnjeg na tabeli i Inzaghi ih noć pred utakmicu zatvori u kampusu, znači nisu išli kući. A igrači na terenu izgkedaju kao djeca koja uživaju da igraju lopte s drugarima a to je zasluga trenera koji je svakom našao poziciju koja mu najbolje odgovara i u kojoj če uživati i stvorio atmosferu drugarstva i između igrača i između igrača i trenera, Uprave i svih uposlenika u klubu. Nešto što je danas rijetko u bilo kojem klubu
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Kakva golčina Verone 
Ne mogu vjerovati ko je do prije par kola bio bodovno gotovo ravnopravan sa Interom. I još njihovi navijači se toliko namirisali titulu da su počeli kampanju kako sudije guraju Intera. Haj barem če to sad prestat, bilo je baš ogavno
če 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Možda je slovenščina 
Dobra Verona

Dobra Verona
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
Ocekivan pad juvea, ne moze se na grintu titula ganjati, mora biti nekog plana i igre.
Zabavna tekma, pogotov u zadnjih 15ak min. Allegri jest ki.ta od trenera, ali svaka cast i veroni na tekmi.
Ovaj Coppola bi mogao postati dobar igrac, bar na FMu skoro uvijek bude top stoper
Ovaj Coppola bi mogao postati dobar igrac, bar na FMu skoro uvijek bude top stoper

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
- zamorano1plus8
- Kontakt:
opet mi napaćeni interovci došli na forum da orgijamo nakon još jednog neuspjeha juvea

"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Lijepo je kad se prizna. 10 od 13 postova vezanih za ovu tekmu su interisti.zamorano1plus8 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 20:06opet mi napaćeni interovci došli na forum da orgijamo nakon još jednog neuspjeha juvea![]()
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 17 feb 2024, 20:11, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Posebno me zadivilo zadnjih 10 min Verona žuri za izvođenjem auta, i napadaju, ganjaju pobjedonosni gol. Obično te ekipe za začelja brane taj bod. Sad ne znam jel to govori nešto o Veroni ili Juvetu. Vjerovatno oboje
Juve izgleda upao u krizu, a bilo je i ocekivano, ne moze jbg sve daj gol i zatvori se. Mogao bi Milan sutra do 2 mjesta 

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
-
- Kontakt:
Napisano 29.1. poslije Empolija.koeficijent je napisao/la: ↑29 jan 2024, 16:11Za mene je ovaj Juventus slična ekipa ko što su bili Mancinijev (drugi mandat) ili Spallettijev Inter.
Izguraju pola sezone sa nerealnim rezultatima na krilima par klasnih igrača, navijači se nalože na titulu, otprilike 10 bodova više nego što je prikazano igrom na terenu, onda stane i kraj priče oko 25. kola.
Možda Allegri izgura malo duže, ali ako nastavi sam sebe sabotirati sa nekim igračima, nema šanse.
Juventus osvojio 11 bodova u zadnjih 10 minuta ove sezone. Pet pobjeda i jedan X.
Odlika velikih ekipa? Naravno, ali to se može reći kada se loše odigra jedna ili dvije utakmice i prelomi rezultat.
Kada se ponavlja iz kola u kolo bez ikakve igre, znači da nije realna slika kvaliteta ekipe. Nego faktor velikog kluba kojeg se manji i dalje boje.
Ako je skoro svaka pobjeda samo jedim golom razlike, a većina golova iz prekida, mora nekada stati.
Poraz protiv Intera nije za zamjeriti, ali su zadnje dvije utakmice sramotne.
Sljedeće kolo moraju dobiti Frosinone, nakon toga raspored koji ne može biti gori.
Lako bi se mogli uključiti u borbu za top4. Sreća njihova pa će i peto mjesto vjerovatno voditi u CL sljedeće sezone.
- TheTruth34
- Kontakt:
Samo da Allegrija zdravlje posluži 
-
- Kontakt:
Bauštelac opet u elementu.
Ko prizna pola mu se prastazamorano1plus8 je napisao/la: ↑17 feb 2024, 20:06opet mi napaćeni interovci došli na forum da orgijamo nakon još jednog neuspjeha juvea![]()
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.