Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Pa bas zato na +5 je to posebno zanimljvo..
na temi Barcelone je hegemonija i prica koga bi voljeli vidjeti u finalu LP...a opet nesto im neda mira.
na temi Barcelone je hegemonija i prica koga bi voljeli vidjeti u finalu LP...a opet nesto im neda mira.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Los_Blanos2
- Kontakt:
Veci derbi madridski imamo u ovoj deceniji i kusur, sa Getafe-om nego sa At.Madridom

Opsssss ovi pacenika, opsesija bijeli klub, prate tekme, pisu non-stop na temi..kako imate toliko vremena za obadva kluba
Drugovi kako je igrala Barca, o igra sutra???

Opsssss ovi pacenika, opsesija bijeli klub, prate tekme, pisu non-stop na temi..kako imate toliko vremena za obadva kluba

Drugovi kako je igrala Barca, o igra sutra???

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
- anonymousHD
- Kontakt:
Pa čekaj, šta fali ako je lik gledao utakmicu Reala? Pa i ja gledam Barcelonu, zapravo gledam bilo koju utakmicu koja je na TVu. Stvarno niste svi udureLos_Blanos2 je napisao/la:wowScof1eld je napisao/la:*p!p!t@* je napisao/la:Najveci je mrak znati da navijaci Barce prate utakmice Reala,zbog cega? Savrseno me ne zanima,isto kao i ono sto pisu
ok.. od naredne sezone cemo pratit las palmas... koji si ti pacenik..![]()
opssssss o ovome @pipita govorim

Kako se ja zabavim kad oni dođu vako na našu temu
O tekmi malo me naljutio gol,al i on je bio splet nesretnih okolnosti

O tekmi malo me naljutio gol,al i on je bio splet nesretnih okolnosti

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Lagano 1:2. Bez Xabija u narednoj utakmici, vidjelo se da Xabi zeli taj karton i da je pokusao suca isprovocirati par puta, ali tek kasnije mu je to uspjelo. Pametan potez jer cemo lako protiv Sportinga.
Sto se tice same utakmice, sta reci, ne moze se niko izdvojiti kao najbolji u nasim redovima, a niti najbolji u njihovim redovima.
Ono Ronaldo umri, i Marcelo majmune sa tribina je samo sramota za taj jadni klub, to je na nivou katalonskog smeca
Sto se tice same utakmice, sta reci, ne moze se niko izdvojiti kao najbolji u nasim redovima, a niti najbolji u njihovim redovima.
Ono Ronaldo umri, i Marcelo majmune sa tribina je samo sramota za taj jadni klub, to je na nivou katalonskog smeca
A sta bi ti uradio da ti 70 minuta govore "Bosanac, kurvin sin je".Scof1eld je napisao/la:neko od vas napisa prije par dana kao "zasto nas mrze na svakom stadionu, dok npr barci uvijek pljescu..."
pa gdje nece, vidi klosara.. izlazi i provocira.. moze on bit' kvalitetan koliko god hoce, cigan je to portugalski
Jos jedan u nizu "derbija" koji je lagano rijesen. Stvarno mi ih je zao, toliko se nabriju prije svake utakmice i uvijek donji

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
El FC Barcelona es una moda... El Real Madrid es eterno
Nije bitno jel gledaju...i ja gledam...bitno je da ce Real pobijediti 5:0 a da ce oni pricati kako se Mou nije pozdravio sa protivnickom trenerom i napisati o tome 3,4 stranice..a posto ovdje moderatora nema koga briga
Igraju kod Viljareala...eto Xavi ima kartoneedin_tm87 je napisao/la:Zna li neko s kim farselona igra sljedecu u gostima?
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Neka malo, sta smeta, da mu ulijemo strah u kostiLos_Blanos2 je napisao/la: Nemoj ga zahebavati, nije on bosanac.
On je katalonac iz hercegovine![]()

U narednom kolu na 2 boda prilazimo, nasi Borja i Diego ce uciniti sve da zagorcaju zivot Barci

O le le, O la la, ser del Barça es ser un subnormal
edin_tm87 je napisao/la:Tu ce biti unisteni, i onda protiv nas i na +1 smo.Raul_64 je napisao/la:Nije bitno jel gledaju...i ja gledam...bitno je da ce Real pobijediti 5:0 a da ce oni pricati kako se Mou nije pozdravio sa protivnickom trenerom i napisati o tome 3,4 stranice..a posto ovdje moderatora nema koga briga
Igraju kod Viljareala...eto Xavi ima kartoneedin_tm87 je napisao/la:Zna li neko s kim farselona igra sljedecu u gostima?

Abidal The King
Obozavam ovog covjeka!

A kako ga ne obožavat, ako ništa moraš ga poštovatiBrnjoo je napisao/la:Obozavam ovog covjeka!

"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Al vidis koliki je smrad ovaj Ronaldo. On je i prosle sezone se sa Alonsom svadjao za penal, dok je Kaki pustao da suta penale Alonsu nije, a kasnije nije htio ni golove proslavljati, mislim na utakmici protiv Villarreala, ali nisam bas siguran.
Sad dok njegovi suigraci slave on se okrece prema sucu i zali se sto mu nije dao sansu da suta penal. Mrzim PEpea i Ronalda, dok su Carvalho i Mourinho zasluzili svako postovanje
Sad dok njegovi suigraci slave on se okrece prema sucu i zali se sto mu nije dao sansu da suta penal. Mrzim PEpea i Ronalda, dok su Carvalho i Mourinho zasluzili svako postovanje
Samo vi pišite buraz, niko vam ne brini niti može zabraniti....jasno je da ste optereceni sa Barcom, pogotovu sad na -5edin_tm87 je napisao/la:Naravno da cemo pricat o poluklubu kojeg cemo prestic u narednih nekoliko kola.... Ili bi ti radije da pricamo RM Castillaizzo je napisao/la:Uglavnom, ko o cemu ?? realovci o Barsi i to na svojoj temi![]()
![]()
![]()

Šega mi samo kad kasnije pišete kako spamamo temu, šta mi imamo tražiti ovdje bla bla bla... a sami pišete konstantno o Barci

- Los_Blanos2
- Kontakt:

Para "el culo" para los culose

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Bijeli....kad si se vec toliko raspisao o Barci na ovoj temi, evo malo za tvoju dušu (necu da stavljam kako vas godinama ponižavamo, ali evo ovo baremLos_Blanos2 je napisao/la:Nece moci na "el culo" opssss culesedin_tm87 je napisao/la:Jadnici, kako cemo vas guzit u nastavku sezone...., kad ih se docepamo u 4 tekme
![]()
inace "puta Barca" tj. culosi, voli u el culo

[youtube][/youtube]
- anonymousHD
- Kontakt:
[youtube][/youtube]izzo je napisao/la: Bijeli....kad si se vec toliko raspisao o Barci na ovoj temi, evo malo za tvoju dušu (necu da stavljam kako vas godinama ponižavamo, ali evo ovo barem![]()
[youtube][/youtube]

- anonymousHD
- Kontakt:

Ronaldo i Carvalho se povredili

Malo postovanja s ovim fotkamaLos_Blanos2 je napisao/la:
Para "el culo" para los culose![]()

nemoj da se farsovci dofate fotosopa i aft-effecta-

Bolje ti je ne diraj to - kad god nesto krenete a ti vam poderu šupak na vrijeme.

Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."
Bparena...ma komicni su
nama nešto spocitavaju da im spamujemo temu, a oni zapravo sami non stop pišu o Barci upravo na ovoj temi
kažem ti, luda kuca....i onda nešto ko tjeraju sa ove teme zbog spama, da su imalo dosljedni i da znaju šta je princip - prvo bi sami sebe otjerali u tom slucaju jer upravo oni pišu samo o Barci.
Evo vidiš ovog nesretnog bedevije Los blancosa 2...nije možda loš decko, ali njemu je da stavi toalet papir sa znakom Barce neki doživljaj i šuk
....tužno je sve to gledati 

Evo vidiš ovog nesretnog bedevije Los blancosa 2...nije možda loš decko, ali njemu je da stavi toalet papir sa znakom Barce neki doživljaj i šuk

- Los_Blanos2
- Kontakt:
Dragi culo, stim obrisi "el culo"
Ima da vam oderemo guzove, bolje da Sahtara prodje tj. dase nebi ponovilo kao u LP 2002, opssssssss vi se toga nesjecate, vi ste novo peceni pilici
no-sikiriki dobicete u aprilu, oderat cemo vam "el culo" .
Ovaj sto je na naslovnici Marce, bice i jedan od krvnika "puta barca del april".

Ima da vam oderemo guzove, bolje da Sahtara prodje tj. dase nebi ponovilo kao u LP 2002, opssssssss vi se toga nesjecate, vi ste novo peceni pilici

Ovaj sto je na naslovnici Marce, bice i jedan od krvnika "puta barca del april".

FK Željezničar
Podrška Papetu
FK Željezničar
Podrška Papetu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.