Eh to je i problem. Sto bi vecina ovih koji bi da dodju u klub, da daju 100-200 hiljada i da se pitaju za sve.FKBilder je napisao/la: ↑15 feb 2024, 21:42Pa sta su za tebe recimo ciste namjere. Za mene svako ko dodje sa namjerom da ulozi, upumpa u klub kako hoces nije cist, jer sigurno hoce neku korist.antisisoja1919 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 21:32Ma da barem brate hoce se neko naci, da i nama svane sto se kaze.FKBilder je napisao/la: ↑15 feb 2024, 21:24
Ravno nemogucem nije. Kako je moguce da ljudi dodju i ulazu novac po Makedoniji, Crnoj Gori, Sloveniji, Madjarskoj, TAJLANDU, ali eto nije kod nas.
Itekako je moguce ali zasto nije tako znamo svi.
Nista onda cemo ovako do smrti, ko nas ****.
Ja sam naveo primjer minimuma koji bi neko trazio, da udje u klub.
A da li mi imamo spremnu situaciju za ovakav ili barem 3 put realnji scenarij...NE NEMAMO ni za kakav, osim da nas oni jasu i dalje.
Al slabo ovdje zalaze ljudi cistih namjera.
Da ne pomislis da pravdam bilo koga, nabijem na qrc svakog ko je i minimlanu stetu nanio Slobodi, pogotovo ovaj trio koji se sturi ko fol da Slobodi bude bolje, a unistava je na svakom koraku.
Momci koji su blize klubu, kazu da ovi momci rade korektan posao i ja im vjerujem.
A moglo se i ocekivati, jer u ovoj grupi ljudi stvarno ima istiniskih Slobodasa koji klub nikad ni za marku nisu zakinuli, ubijedjen sam.
Da li je to da reklamira sebe i promovise ko Azmir, ili zaradi duplo, ili hoce nesto kontas. Pogotovo stranac evo zabolje njega ku rac za Slobodom, nekog tamo kineza arapa, makedonca, turka koga vec ne.
Evo da ponovim pitanje koje sam godinama postavljo, prvo iz znatizelje a sada (mozda)i realno.
Da se desi da ja licno zelim "uloziti "dati, upumpati u klub kako hoces 50 000 eura, zvanicno u ovakvu Slobodu kakva jest. Sta ja dobijam od kluba osim mjesta u UO, ili eventualno u skupstini da dizem ruku ko na fizickom![]()
Sta klub meni daje, imam li mogucnosti da zaradim, ili vratim svoje, ili nesto, nekako.**** milione i ove sto seru pare hajmo realnije. Sta kako....Znas li mi ti odgovorit
Ja bih jedino za takve ljude napravio posebne pakete reklame, sto na dresovima, sto na stadionu i ako imaju neke proizvode npr koji bi se mogli reklamirat na samoj utakmici.
Al druze ti da das te pare, koje relano u ovim uslovima ti omoguce mozda 2-3 mjeseca normalnog rada, a onda trazis da se pitas za sve, e od toga nema nista.
Vec sam naveo negdje, Sarajevo ce bit najbolji primjer tog nekog rada sa stranim investitorima.
Ovo sto se kod njih radi, trosenje para u nedogled i neplanski, ne moze donijet dobar krajni ishod da ga hebes. Pogotovo tudjih para koje ce nekad neko htjet vratit.