Slazem se s ovim sto si napisao ali ne mogu da shvatim da ljudi koji su neposredno doprinjeli ispadanju kao sto je Secer, imaju obraza i dalje se pojavljivat na skupstini i pokusavat vuci konce iz sjene.simonknows je napisao/la: ↑15 feb 2024, 13:47Niko ne krivi navijače, samo kažem da navijači često pretjeruju i prave dodatni pritisak, a tako se samo može usporiti ili zaustaviti izvlačenje kluba, nikako pomoći. Evo sad svi pljuju ovdje skupštinu, a kad Mirso i ja navedemo šta je sve urađeno, malo se utiša pa hajmo opet ispočetka. Ljudi kritikuju i kad veze nemaju ko šta i kako radi i ja na to skrećem pažnju. Iz neznanja se pravi šteta klubu.RollingPaper je napisao/la: ↑15 feb 2024, 13:44Pa ne mozemo svi bit uprava yebemu vraga, ubaci me u upravu pa cu radit taj posao, al cu i snosit odgovornost ako ispadnem iz lige i pokrit se usima i usutit.simonknows je napisao/la: ↑15 feb 2024, 10:30Svi znaju kako i šta. Gdje ste na stadionu da date keš, da dostavite ištampan projekat, da dovedete sponzora, da uplatite stolicu u skupštini?
Prodati klub investitoru i dati mu da se za sve pita je ludost. Zna se kako to ide i u kojem omjeru, a s našom situacijom taj omjer niko neće prihvatiti. Dalje nemaš zakona o sportu, nemaš infrastrukturu kako treba, i ovo što imaš je trenutno gradsko. BH fudbal je na niskim granama, savez znamo kako i šta, reprezentacija niže samo neuspjehe, i ko će na kraju krajeva uopšte doći u Bosnu da ulaže svoje pare? Uostalom, kontradiktorni ste, ne može Azmir, ne može Senad, ne može Elmir i ne može Aco da se pita za sve, ali može neki tamo Kinez, Rus, Japanac, Amerikanac samo zato što ima pare, koje ko zna hoće li i koliko dati, i hajde daj mu sva prava i garantuj da se sutra neće probuditi sa željom da preuzme nešto drugo a nas samo pusti niz vodu, pa imamo situaciju mnogo puta goru nego kad je Azmir otišao, a i iz nje smo se jedva izvukli.
Isto kao i @mirsone, ne branim ih, prvi sam ih ovdje, možda i najviše i sa najviše argumenata pljuvao, ali kad se radi radi se, kad se radi pošteno i kako treba, malo se ručna povuče i podrži.
Decembarska plata, januarska plata, 5 plata ženskoj ekipi (nešto su oprostile), kazna za PDV cca. 20 hiljada maraka, ovaj sporazum sa Suljićem, nabavka opreme više desetina hiljada maraka, novi veliki sponzor, prije toga čini mi se 3 sponzorska ugovora, 250 hiljada maraka od čega je tek 30 hiljada bezkamatnih pozajmica... Ignjatović, znamo ko je i šta je, Mihalj je li drugi strijelac lige, Jašarević mali top talenat, Škrijelj treba da dođe, najbolje krilo lige možda, traži se drugi golman i Komazec opet znamo ko je i šta je. Pa šta hoćete više, jeste marke učestvovali u svemu ovome, osim računa za internet da možete pljuvati? Fuj kakvi smo.
a ne krivit navijace za sve i tjerat inat.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- RollingPaper
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Elmir je napravio možda i najveći posao što se tiče sponzora ljetos, a odigrao je i veliku ulogu u osvajanju ove jesenje titule. Znat će @beduin, @mirsone i @damir o čemu pričam. A tek ako uđe u savez što mu je cilj i niko to ne krije, nama to i odgovara.RollingPaper je napisao/la: ↑15 feb 2024, 13:50Slazem se s ovim sto si napisao ali ne mogu da shvatim da ljudi koji su neposredno doprinjeli ispadanju kao sto je Secer, imaju obraza i dalje se pojavljivat na skupstini i pokusavat vuci konce iz sjene.simonknows je napisao/la: ↑15 feb 2024, 13:47Niko ne krivi navijače, samo kažem da navijači često pretjeruju i prave dodatni pritisak, a tako se samo može usporiti ili zaustaviti izvlačenje kluba, nikako pomoći. Evo sad svi pljuju ovdje skupštinu, a kad Mirso i ja navedemo šta je sve urađeno, malo se utiša pa hajmo opet ispočetka. Ljudi kritikuju i kad veze nemaju ko šta i kako radi i ja na to skrećem pažnju. Iz neznanja se pravi šteta klubu.RollingPaper je napisao/la: ↑15 feb 2024, 13:44
Pa ne mozemo svi bit uprava yebemu vraga, ubaci me u upravu pa cu radit taj posao, al cu i snosit odgovornost ako ispadnem iz lige i pokrit se usima i usutit.
a ne krivit navijace za sve i tjerat inat.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- Beduin
- Kontakt:
Elmir je sad pod veeeelikim pritiskom i lupom ostalih jer su ga procitali i zamjerio se mnogim strujama, a sve zbog cinjenice da se priklanja kako vjetar puse, da stalno prelazi sa jedne na drugu stranu ljudi koji su u mocnijoj poziciji/funkciji i to je sad mnogima zasmetalo i izofirali ga.
Ulazak u Savez mu je trenutno otezan zbog gore navedenog, ali ne i nemoguc. Znat ce se uskoro.
Ulazak u Savez mu je trenutno otezan zbog gore navedenog, ali ne i nemoguc. Znat ce se uskoro.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Suljić je kazao i koji je bio glavni uvjet za postizanje sporazuma sa aktuelnim čelnicima Slobode, odnosno ljudima iz Odbora za upravljanje.
- Što se tiče uvjeta sporazuma mogu da kažem da će biti otpisana zatezna zakonska kamata. Uvjeti za otpis zatezne kamate sa moje strane su bili da FK Sloboda u izborima za tijela u Fudbalskom savezu Bosne i Hercegovine, NS Federacije BiH, Tuzlanskog kantona i Grada Tuzle, ne može imenovati ni jednu osobu koja je bila u toj Upravi koju je predvodio Elmir Šećerbegović.
Moje je mišljenje da su u mom postupku tada oštetili Slobodu za oko 185.000 KM na ime zatezne kamate. I to na način kao što sam rekao, što je Emir Muratbegović, prema mom mišljenju, svojim privatnim vezama sa vjenčanom kumom tužiteljicom Mujezinović vodio krivični postupak protiv mene, a sve sa ciljem da se na neki način pomogne Slobodi da izbjegne ove obaveze koje su došle na naplatu sada kada sam pravosnažno oslobođen od Vrhovnog suda. I to u puno većem iznosu nego 2019. godine.
Kada sam postavljao ovaj uvjet, moje mišljenje je bilo da Sloboda ne može podržati čovjeka koji ju je svojim vođenjem odveo u niži rang takmičenja i navukao gnjev navijača i ljubitelja Slobode. I čovjek koji je prema mom mišljenju uzrokovao štetu Slobodi jer se nije držao sporazuma koji je potpisao njegov prethodnik.
Tokom sastanka rekao sam da odluče da li više vole Slobodu ili Šećerbegovića. Njihovo opredjeljenje u utorak je bilo da su oni više za Slobodu. Prihvatili su sporazum sa ovim uvjetima i na taj način uspjeli su da otpišu određen iznos kamata. Otprilike to je oko 350.000 KM - otkrio je Suljić, dodavši da se Sloboda obavezala da, osim Šećerbegovića, na izborima neće predložiti ni podržati ni Ninu Džambića, Moamera Softića, Seada Omerčevića, Adnana Sijerčića, Emira Muradbegović, Adnana Mehmedagića i bilo kojeg kandidata koji je bio član UO FK Sloboda u periodu od 15. novembra 2019. do 31. decembra 2023. godine.
Naglasio je da je drugi uvjet za brisanje kamata bio da se Sloboda potpisivanjem sporazuma obavezuje da će osigurati trajni smještaj Sabalahajrudinu Suljagiću, beskućniku i socijalnom slučaju iz Tuzle.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Suljicu ofiran si, al ono pravo.
Hebo te onaj ko ti je nalogodavac za ovo, a dobro znamo ko, a **** te i Elmir.
Opet svoje licne ratove preko Slobode vodite.
Ko fol Suljicu stalo do Slobode, pa ovakvi uslovi.
**** vise i izbore ove, samo nam stetu donose.
I nek se cijenjeni trio (Azmir, Senad i Secer) ne kunu vise u Slobodu. Sa ovim danas sve su maske definitivno pale.
Hebo te onaj ko ti je nalogodavac za ovo, a dobro znamo ko, a **** te i Elmir.
Opet svoje licne ratove preko Slobode vodite.
Ko fol Suljicu stalo do Slobode, pa ovakvi uslovi.
**** vise i izbore ove, samo nam stetu donose.
I nek se cijenjeni trio (Azmir, Senad i Secer) ne kunu vise u Slobodu. Sa ovim danas sve su maske definitivno pale.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
A zasto ne zelimo nekoga da ima prava na svojoj strani ako ce davati pare, neka se i pita. Nek se i ugasimo kada mu dosadi, nismo jedini na planeti kojima bi se to desilo. Jedno vrijeme bi garant igrali dobro uzivali bi, onda sta bude, sta fali. Evo to smo prezivjeli sa Azmirovom erom, nemojte reci da nije bilo lijepo dok je trajalo. Zasto ne opet ? Mozda bi da ga nisu otjerali sada vec bili stabilan klub sa ponekim trofejom ili izlaskom u evropusimonknows je napisao/la: ↑15 feb 2024, 13:36Objasnio sam ti već. Ne želimo investitora sa omjerom prava potpuno na njegovoj strani jer onda on sa kluba može bukvalno šta hoće. Je l' to po tebi ispravno? Po meni i po nama nije. Protiv takvih se borimo od 2016.dzemil je napisao/la: ↑15 feb 2024, 13:15Opet se vraćamo na novac, biznis, ulaganje itd. Zašto Sloboda nema to, a ima Zrinjski, ma koliko bio hdz projekat, ima eto i Velež, a i drugi. De ti meni reci da li je put Slobode i ne samo Slobode već svakog kluba iz bivše zemlje koji su nešto značili u bivšoj Jugi, a sada ih nema nigdje put sendviča, navijačkih članarina i prikupljanja donacija od navijača i sitnih privrednika - dakle jedno žicanje od danas do sutra ili je put bilo kojeg kluba ko želi igrati profesionalni fudbal put biznisa i ulaganja kapitala od strane ljudi u klub, izgradnja infrastrukture i podizanja svega na profesionalni nivo. Kao što sam ranije napisao, nikada se nije lakše dolazilo do europskih takmičenja.simonknows je napisao/la: ↑15 feb 2024, 10:56
Čuj jedan ZrinjskiJesi realan? Pa ljudi su politički projekat 20+ godina, imaju svoje ljude na svim poljima, imali su Aluminij, danas imaju čovjeka investitora koji je opet preko te politike došao. Imaju ljude u Hrvatskoj, veze...
Velež je krenuo od nule isto sa navijačima kluba koji imaju svoje biznise, a dosta stvari ne bi napravili da opet nije stala politika iza njih.
Čuj potkradanjima, daj mi navedi samo jedan način da ovi ljudi se obogate na račun Slobode, ali konkretan?
Pa prvo tu je donedavno bio generalni direktor MYTV, tu su vlasnici najjačih restorana i lokala u gradu, tu su ljudi ostvareni u sportu, ljudi koji su dugo bili vani, šta će njima meta na licu radi još neke koristi a već imaju sve u životu? Što su uradili sve ono gore što sam naveo, kad nisu tu zbog Slobode? Što te pare koje su prikupili nisu pokupili sebi?
I hajde navedi mi eto još stvari koje po tebi treba uraditi.
Samo NOVAC i kapital riješava problematiku opstojnosti bilo kojeg kluba, a žicanjem se može osigurati i kupiti kratkotrajno olakšanje nakon kojeg slijedi povratak na staro ili još veći sunovrat.
Zašto Sloboda nije nečiji projekat i ko je u stvari 'vlasnik' Slobode i ko polaže pravo na klub. Samo nemoj reći da su to navijači. Get real.
Dalje, investitora u prihvatljivom odnosu upravljačkih prava je nemoguće dovesti u ovakvoj situaciji, zato prvo ona treba da se riješi da bi se došlo do temelja za investitora. Nije to baš kao što ti izgleda zamišljaš, objavi oglas i eto investitora.
A nema drugog puta osim ovog da se temelj postavi za nečiji kapital i ulaganja.
I treće, mi ne možemo kao Zrinjski jer nemamo leđa kao oni. I to sam ti već rekao, imaju ogromnu potporu na svim poljima. Ako se pitaš zašto mi to ne možemo imati kao oni, jer nismo ni ustaše ni balije ni četnici i to ne treba biti pod svaku cijenu. I uz to, oni opet kažem imaju projekat od skoro 30 godina.
Drugo ako neko ulaze, treba i da u slucaju plasmana u evropu ima pravo da naplati sve sto je ulozio, kao i od ostvarene dobiti ako klub posluje u plusu.
Klubovi su danas kompanije a ne jaranske gradske igracke za povlastenu gradjansku djecu
NIKO TE NIKAD J-EBATI NEĆE, KO ŠTO TE J-EBEM JA, SARAJ'VO, SARAJ'VO KU-RVO BOSANSKA
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
KO TE JEDNOM J-EB'O, J-EBAT' ĆE TE OPET - Aleksandar Jović aka VAVJU (Grobar FK Sloboda)
Jel opet anđeo sa neba se umješao ili su to teorije zavjere.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Sjenjak1919
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ima, on je poglavnik u OFK kao Bewba u OKK.RollingPaper je napisao/la: ↑15 feb 2024, 07:25Ima li secer i dalje kakvu funkciju u klubu? I garnitura koja nas je izbacila iz lige?
Bagra i sljam jedan 90k za par mjeseci drugi 1,75 mil za par godina
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
Naravno da onaj ko preuzme klub, preuzece ga pod odredjenim uslovima.I naravno da treba da se pita za sve u klubu, jer zamisli samo ON ulaze pare, SVOJE PARE i kao biznismen zeli i da zaradi nesto.simonknows je napisao/la: ↑15 feb 2024, 10:30Svi znaju kako i šta. Gdje ste na stadionu da date keš, da dostavite ištampan projekat, da dovedete sponzora, da uplatite stolicu u skupštini?
Prodati klub investitoru i dati mu da se za sve pita je ludost. Zna se kako to ide i u kojem omjeru, a s našom situacijom taj omjer niko neće prihvatiti. Dalje nemaš zakona o sportu, nemaš infrastrukturu kako treba, i ovo što imaš je trenutno gradsko. BH fudbal je na niskim granama, savez znamo kako i šta, reprezentacija niže samo neuspjehe, i ko će na kraju krajeva uopšte doći u Bosnu da ulaže svoje pare? Uostalom, kontradiktorni ste, ne može Azmir, ne može Senad, ne može Elmir i ne može Aco da se pita za sve, ali može neki tamo Kinez, Rus, Japanac, Amerikanac samo zato što ima pare, koje ko zna hoće li i koliko dati, i hajde daj mu sva prava i garantuj da se sutra neće probuditi sa željom da preuzme nešto drugo a nas samo pusti niz vodu, pa imamo situaciju mnogo puta goru nego kad je Azmir otišao, a i iz nje smo se jedva izvukli.
Isto kao i @mirsone, ne branim ih, prvi sam ih ovdje, možda i najviše i sa najviše argumenata pljuvao, ali kad se radi radi se, kad se radi pošteno i kako treba, malo se ručna povuče i podrži.
Decembarska plata, januarska plata, 5 plata ženskoj ekipi (nešto su oprostile), kazna za PDV cca. 20 hiljada maraka, ovaj sporazum sa Suljićem, nabavka opreme više desetina hiljada maraka, novi veliki sponzor, prije toga čini mi se 3 sponzorska ugovora, 250 hiljada maraka od čega je tek 30 hiljada bezkamatnih pozajmica... Ignjatović, znamo ko je i šta je, Mihalj je li drugi strijelac lige, Jašarević mali top talenat, Škrijelj treba da dođe, najbolje krilo lige možda, traži se drugi golman i Komazec opet znamo ko je i šta je. Pa šta hoćete više, jeste marke učestvovali u svemu ovome, osim računa za internet da možete pljuvati? Fuj kakvi smo.
Aci i Buci se mogu da se pitaju sve isto ko i arap i kinez, ali TUDJIM parama, GRADSKIM parama. Cuj samo zato sto ima pare treba da se pita.
**** vas vise zakon o sportu, u dupe.
Sve se moze.
Evo da te pitam nesto hipoteticki.
Zelim da uzmem Slobodu, da otplatim porezni dug ,da dovedem revizorsku kucu, da otplatim i ostatak duga koji ostane na kraju tog procesa. Znaci nuliram dug u konacnici nekoj.
Za 5 narednih sezona ulozicu u igracki kadar 5 milion eura, zelim da ulozim 5 mil maraka u stadion Tusanj takodjer da imamo kakve takve uslove, svake god ulozicu 200 000 maraka u omladinski pogon....To je moja neka pocetna ponuda. Zelim klub na upravljanje na period od 25 god, stadion na koncesiju na 25 god. Obavezujem se da klub nece imati duga prilikom mog odlaska naravno.I obavezujem se da ce klub imati barem 2 trofeja u narednih 7 god. Dakle moj klub, moja garnitura ljudi preuzima.
Sta bi ti na to odgovorio
-
- Kontakt:
Eric u TZ, samo kazem
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
A ne znam zasto se misli da bi nas neki privatnik ugasio? Valjda je svakom cilj ako ulozi pare u nesto, da mu se vrati na neki nacin.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ma ne bi. Al i ja sam za da se svakom ko udje u klub postave neke granice do kojih moze.
Npr ovo gore sto FKBilder navodi, ovo je ravno nemogucem. Mislim idealna situacija za nas, na to bi svako pristao, al takvog covjeka necemo naci. Sve i da nadjes, nas zakon, nasi ljudi i politika nece dozvolit takvu pricu.
Mislite da ovo sto Sarajevo radi da im se nece kad tad dobro od glavu obiti?
I da, stava sam, da svako ko npr donese 10 miliona u klub, nek sebi 3-4 miliona "mahne" u džep, ako to nece nastetit klubu.
Ja poslije svega sto sam cuo, sam stava da mi pomognemo klubu kolko mozemo, da se ovo izgura sve nekako. Od ovih koji se bore oko Slobode, sa pricom da se "bore" za Slobodu, nema hajra. To iz dana u dan svi uvidjamo.
Volim tebe, više od sebe
Ravno nemogucem nije. Kako je moguce da ljudi dodju i ulazu novac po Makedoniji, Crnoj Gori, Sloveniji, Madjarskoj, TAJLANDU, ali eto nije kod nas.antisisoja1919 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 20:55Ma ne bi. Al i ja sam za da se svakom ko udje u klub postave neke granice do kojih moze.
Npr ovo gore sto FKBilder navodi, ovo je ravno nemogucem. Mislim idealna situacija za nas, na to bi svako pristao, al takvog covjeka necemo naci. Sve i da nadjes, nas zakon, nasi ljudi i politika nece dozvolit takvu pricu.
I da, stava sam, da svako ko npr donese 10 miliona u klub, nek sebi 3-4 miliona "mahne" u džep, ako to nece nastetit klubu.
Ja poslije svega sto sam cuo, sam stava da mi pomognemo klubu kolko mozemo, da se ovo izgura sve nekako. Od ovih koji se bore oko Slobode, sa pricom da se "bore" za Slobodu, nema hajra. To iz dana u dan svi uvidjamo.
Itekako je moguce ali zasto nije tako znamo svi.
Nista onda cemo ovako do smrti, ko nas ****.
Ja sam naveo primjer minimuma koji bi neko trazio, da udje u klub.
A da li mi imamo spremnu situaciju za ovakav ili barem 3 put realnji scenarij...NE NEMAMO ni za kakav, osim da nas oni jasu i dalje.
-
- Kontakt:
Ma da barem brate hoce se neko naci, da i nama svane sto se kaze.FKBilder je napisao/la: ↑15 feb 2024, 21:24Ravno nemogucem nije. Kako je moguce da ljudi dodju i ulazu novac po Makedoniji, Crnoj Gori, Sloveniji, Madjarskoj, TAJLANDU, ali eto nije kod nas.antisisoja1919 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 20:55Ma ne bi. Al i ja sam za da se svakom ko udje u klub postave neke granice do kojih moze.
A da li mi imamo spremnu situaciju za ovakav ili barem 3 put realnji scenarij...NE NEMAMO ni za kakav, osim da nas oni jasu i dalje.
Al slabo ovdje zalaze ljudi cistih namjera.
Da ne pomislis da pravdam bilo koga, nabijem na qrc svakog ko je i minimlanu stetu nanio Slobodi, pogotovo ovaj trio koji se sturi ko fol da Slobodi bude bolje, a unistava je na svakom koraku.
Momci koji su blize klubu, kazu da ovi momci rade korektan posao i ja im vjerujem.
A moglo se i ocekivati, jer u ovoj grupi ljudi stvarno ima istiniskih Slobodasa koji klub nikad ni za marku nisu zakinuli, ubijedjen sam.
Volim tebe, više od sebe
- tuzlak1987
- Kontakt:
Samo Tuzlaci se boje privatizacija i prave kao da je FK Sloboda svjetska krema fudbala i nesto bitno u svijetu fudbala.
Klubovi po Engleskoj drugoj i trecoj ligi privatizovani, klubovi koji su stari preko 150 godina i gdje 100 godina na utakmice dolazi 30 hiljada fudbalskih fanatika. I ne ide im nekad, nekad dobra privatizacija, nekad losa.
Ali se navijaci Slobode plase ako bude losa privatizacija pa nedaj Boze nesto ce da krene lose
Klubovi po Engleskoj drugoj i trecoj ligi privatizovani, klubovi koji su stari preko 150 godina i gdje 100 godina na utakmice dolazi 30 hiljada fudbalskih fanatika. I ne ide im nekad, nekad dobra privatizacija, nekad losa.
Ali se navijaci Slobode plase ako bude losa privatizacija pa nedaj Boze nesto ce da krene lose

Pa sta su za tebe recimo ciste namjere. Za mene svako ko dodje sa namjerom da ulozi, upumpa u klub kako hoces nije cist, jer sigurno hoce neku korist.antisisoja1919 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 21:32Ma da barem brate hoce se neko naci, da i nama svane sto se kaze.FKBilder je napisao/la: ↑15 feb 2024, 21:24Ravno nemogucem nije. Kako je moguce da ljudi dodju i ulazu novac po Makedoniji, Crnoj Gori, Sloveniji, Madjarskoj, TAJLANDU, ali eto nije kod nas.antisisoja1919 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 20:55
Ma ne bi. Al i ja sam za da se svakom ko udje u klub postave neke granice do kojih moze.
Al slabo ovdje zalaze ljudi cistih namjera.
Da ne pomislis da pravdam bilo koga, nabijem na qrc svakog ko je i minimlanu stetu nanio Slobodi, pogotovo ovaj trio koji se sturi ko fol da Slobodi bude bolje, a unistava je na svakom koraku.
Momci koji su blize klubu, kazu da ovi momci rade korektan posao i ja im vjerujem.
A moglo se i ocekivati, jer u ovoj grupi ljudi stvarno ima istiniskih Slobodasa koji klub nikad ni za marku nisu zakinuli, ubijedjen sam.
Da li je to da reklamira sebe i promovise ko Azmir, ili zaradi duplo, ili hoce nesto kontas. Pogotovo stranac evo zabolje njega ku rac za Slobodom, nekog tamo kineza arapa, makedonca, turka koga vec ne.
Evo da ponovim pitanje koje sam godinama postavljo, prvo iz znatizelje a sada (mozda)i realno.
Da se desi da ja licno zelim "uloziti "dati, upumpati u klub kako hoces 50 000 eura, zvanicno u ovakvu Slobodu kakva jest. Sta ja dobijam od kluba osim mjesta u UO, ili eventualno u skupstini da dizem ruku ko na fizickom

Sta klub meni daje, imam li mogucnosti da zaradim, ili vratim svoje, ili nesto, nekako.**** milione i ove sto seru pare hajmo realnije. Sta kako....Znas li mi ti odgovorit
Trenutno korisnika/ca: IbrahimAga075 i 3 gosta.