Posao peljte je da gura Zrinjski, moramo biti spremni na sve sto će učiniti da suzbiju kvalitetu našeg tima, isto kao sto je bilo i u prvom dijelu sezone, zbog sudaca i inih u savezu i tavorimo gdje jesmo jer konstantno nam ubijaju kvalitetu, pa ne može mi nitko reci da je jedan Coca zaboravio igrati lopte i da je bolji igrač od njega Barišić mislim hellouMoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 11:31Ne znam da li se sjećate,u prošloj sezoni ja mislim,na Grbavici protiv Zrinjskog,isto Peljto sudio,3,4 situacije u našu korist nije dosudio,čak se radilo i o čistom penalu,tako da ne treba puno očekivati od njega
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Posto imas 5 fakulteta ne kontam nista sta pises,osim sto imas respect prema drugim klubovima.dejavu je napisao/la: ↑14 feb 2024, 10:04Railwayman30 je napisao/la: ↑14 feb 2024, 09:52Uvijek ce biti svinjski,njanje,smrdica itd. A tebi ako to smeta samo zaobidjes.dejavu je napisao/la: ↑14 feb 2024, 08:52sta mislite da postizete s tim kada napisete ‘svinjski’ ‘ustase’ ‘vehlez’ ‘bojac’ ili slicno? da mi je samo znati sta je u vasim glavama pa kada napisete nesto tako valjda kontate da ste suknuli nekog ponizili ili sta vec, a ustvari ispadate djecica sa manjkom intelekta. Pokazite postovanje taj Zrinjski je nas prvi klub koji je izasao u Evropu sa nasom zastavom, gdje god su otisli pratila ih je nasa zastava i ime. Nisi nista postigao ako si ih nazvao svninjskim ili ustasama online, to samo pokazuje tvoj domet i nacin komunikacije.
jedino mjerilo su teren i tribina
svi na GRB
Nabijem ih na neku stvar. Nas mogu zvati kojekakvim imenima,ali mi smo kao fini i kulturni i mogu nas svi gaziti i ponizavati,pa pitate se onda zasto klupa nije reagovala na one provokacije,pa vidi kakve navijace imamo sta da ocekujemo od igraca.
hoce vama sa kompleksom manje vrijednosti samo ne znam otkud vam to? Mene ne dotice kada neko od njih napise zeljescar seljo i slicne retardirane fore jer samo pokazuje s kim komuniciras, nismo isti nivo.
saljem ti broj u pp javis se i vidis kakav sam navijac
On ce suditi 60-40 za njih, a i pomocnici tu odigraju vise nego on.MoSaZeLjo1921 je napisao/la: ↑15 feb 2024, 11:31Ne znam da li se sjećate,u prošloj sezoni ja mislim,na Grbavici protiv Zrinjskog,isto Peljto sudio,3,4 situacije u našu korist nije dosudio,čak se radilo i o čistom penalu,tako da ne treba puno očekivati od njega
- mamonelafo
- Kontakt:
Izgleda nema Peljte.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
-
- Kontakt:
Neće on, on je jedan od rijetkih koji nateže za nas
- mamonelafo
- Kontakt:
Možda Sivac.
Uvijek teza lakšu pritegne, svašta je moguće, nadam se samo da nas poluekipe i poluigraci koje suci izdižu svojim natezanjem u klase koštati titule prvaka ove godinemamonelafo je napisao/la: ↑15 feb 2024, 14:29Možda Sivac.
- mamonelafo
- Kontakt:
Sivac, izgleda.Edmundoo je napisao/la: ↑15 feb 2024, 14:31Uvijek teza lakšu pritegne, svašta je moguće, nadam se samo da nas poluekipe i poluigraci koje suci izdižu svojim natezanjem u klase koštati titule prvaka ove godine
Tobejarabimamonelafo je napisao/la: ↑15 feb 2024, 14:35Sivac, izgleda.
Alarhmetile
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Mangupe, vidimo li se?AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑22 dec 2023, 15:32Protiv Zrinskog na Grbavici, može?
Bez tenzija molim lijepoAjkulaCekicarka je napisao/la: ↑15 feb 2024, 15:37Mangupe, vidimo li se?
Dobro je da nije Peljto, kada je sudio dok je kuhar vodio, ogulio na protiv Zrinjskog ko majmun bananu.
Njima sve zivo svirao.
Njima sve zivo svirao.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Edmundoo je napisao/la: ↑15 feb 2024, 14:31Uvijek teza lakšu pritegne, svašta je moguće, nadam se samo da nas poluekipe i poluigraci koje suci izdižu svojim natezanjem u klase koštati titule prvaka ove godine

O tom ti pričam ljudi s poluigracima drugi a mi s našom ekipom tavorimo na dnu
Edmundoo je kralj.
-
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Upravo tako se kaže!
Trenutno korisnika/ca: bvsic, CentarsutNaClanak921, Laudrup i 39 gostiju.