nisi nista napisao za video zid, de probaj opet smisliti postBundesliga je napisao/la: ↑14 feb 2024, 20:35@harden
Jest, ko i ti. Vi uzivate kad Bayern gubi ili je u krizi samo da bi mogli doci ovdje i srati po Tuchelu. Ljudi kao "navijaju" za Bayern, a drago im kad izgubi, kao u slucaju protiv Leverkuzena.
FC Bayern München
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dosta više, nemojte da vas bičujem
Ajmooo naši razvaliti Rimljane

Ajmooo naši razvaliti Rimljane

Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
-
- Kontakt:
Pa nisu u Realu budale da dovode balavca Nagelsmanna pored zivog i zdravog Ancelottija kojemu tabletas ne moze opelit. Takve vratolomije su rezervisane za Bayinu upravu. Video zid vjerovatno Nagelsmann odnijeo u DFB jer ga niko ne spominje, ili igraju PES-a preko njega.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Kaže Tuchko da očekuje poklon za Valentinovo od ekipe 

Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Bio je Ancelotti u Bayernu, sve sam ja vidio, zaposlio sina da mu Bayern bude prvi tim u karijeri koji je vodio
Sa Nagelsmannom na klupi je Bayern dozivio najvecu bruku u ligi prvaka svih vremena. Stvarno moras biti umjetnik pa sa onom ekipom Bayerna ispasti od onih anonimusa iz Villareala.Bundesliga je napisao/la: ↑14 feb 2024, 20:42Pa nisu u Realu budale da dovode balavca Nagelsmanna pored zivog i zdravog Ancelottija kojemu tabletas ne moze opelit. Takve vratolomije su rezervisane za Bayinu upravu. Video zid vjerovatno Nagelsmann odnijeo u DFB jer ga niko ne spominje, ili igraju PES-a preko njega.
Vidjet cemo sta je Dr. Tuchel spremio veceras

Stavljati u isti kos velikana Ancelottia sa neznalicom zubalom, je tragikomicno.
Njemu je sin pomocnik zadnjih 7-8 godina, tako da
Njemu je sin pomocnik zadnjih 7-8 godina, tako da

nista manju nego tablet boy.mislim volio bih da odigramo makar remi igro sam kladionicu al stas ,nece mi ni biti krivo ako popusimo protiv fasista
zna stara garda
(di canio ),ako bih odma sutra jozo murinjo doso na klupu
tata 
p.s:dećki dajte kakve linkove za tekmu hitno

p.s:dećki dajte kakve linkove za tekmu hitno

Pravda za Tyson Furya
-
- Kontakt:
Ma blamiraju se ova dvojica standardno. Lik osvojio koliko trofeja u karijeri 1 ili 2? Porede ga sa trenerskom gromadom kakav je Ancelotti koji je jedan od najboljih i najuspješnijih trenera ikad. Ligu Prvaka osvajao rekordan broj puta. To mi dovoljno govori o njihovom fudbalskom neznanju.
Dam ti ako ces prestati smarati sa JozomJup je napisao/la: ↑14 feb 2024, 20:54nista manju nego tablet boy.mislim volio bih da odigramo makar remi igro sam kladionicu al stas ,nece mi ni biti krivo ako popusimo protiv fasistazna stara garda
![]()
![]()
![]()
tata
p.s:dećki dajte kakve linkove za tekmu hitno![]()
![]()
![]()

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
harden je napisao/la: ↑14 feb 2024, 20:58Dam ti ako ces prestati smarati sa JozomJup je napisao/la: ↑14 feb 2024, 20:54nista manju nego tablet boy.mislim volio bih da odigramo makar remi igro sam kladionicu al stas ,nece mi ni biti krivo ako popusimo protiv fasistazna stara garda
![]()
![]()
![]()
tata
p.s:dećki dajte kakve linkove za tekmu hitno![]()
![]()
![]()
![]()

Pravda za Tyson Furya
Uživate li u fudbalu?
Bez zajebancije vidi se malo više volje na terenu
Bez zajebancije vidi se malo više volje na terenu
-
- Kontakt:
15 minuta Sane najveći debil već
Jeste li vidjeli maloprije kakvu loptu Kimmich dade Saneu i šta on uradi od nje, e to meni džigaru jede, ja ne znam kako može neko nešto za Kimmicha reći loše
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Goretzka je smijesan igrac.
Treba Tuchel reci Saneu da ovi u plavim dresovima nisu City
Mazraoui je jedini bek na planeti koji ne prijedje na protivnicku polovinu.
-
- Kontakt:
Kao da su prvi put skupa na terenu, tako izgledaju…
I na kraju Upamecano Bogu iza nogu
I na kraju Upamecano Bogu iza nogu

mens se ćini da je ovo pocetak kraja tuhela na klupi minkena ,jed.otpisan je od igraca tj glavnog klana gerd miler i tetkica noer
Pravda za Tyson Furya
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.