Ima u centru, skoro svaki veci grad to ima. Ja zivim u suburb, tako da nema. Vecinom kuce, po koji supermarket i to je to. Djeca se igraju vani ispred kuca.VensanKasel je napisao/la: ↑14 feb 2024, 19:56Najbolji mogući potez si napravio što si otišao iz odvratne i pogane Njemačke , nikad ne bi tamo napravio karijeru kao što si u SAD napravio . Ma simpatičan mi taj mix što pišete , boli vas qrac živite američki san . Ima li beskućnika kod tebe ?soko je napisao/la: ↑14 feb 2024, 19:51Brate, ja zivim vec 32 godine vani. Od 91-92 otisao Njemacku, stari radio tamo prije rata. Od 98 u Americi, dugo vremena zivio sam, u drustvu amera, ono sto sa starcima i burazom preko telefona popricam. Sad imam nase raje, zena nasa pa pricamo nas. Ove neke rijeci ne znam na nasem da bude iskren..middle class i tako to. Mozda i znam al se ne mogu sjetiti u tom trenutkuVensanKasel je napisao/la: ↑14 feb 2024, 19:31
Ništa zlonamjerno , ali je li vas dvojica zaboravljate naše riječi ili onako stavljate engleske riječi ?![]()
Amerika je jako dobra drzava..normala ima svojih mana ali ako si voljan raditi ili uciti mozes uspijeti.
Vecina ljudi su korektni, iako se to mozda lose predstavlja. Kapitalizam, korporacije, gledaju pare al to je tako svugdje u svijetu samo ovdje ti mozes imati solidan zivot.