FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- NerminFatic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Svinjski mora pasti! Idemoo!
Ostalo jos malo istoka
Gazi.
Istok je objektivna publika
Smijesan klub s poluigracima? A sta smo onda mi ako je najbolja ekipa bh premijer lige smijesan klub s poluigracima...i trebaju nam se smijat svi kad smo glupi...Edmundoo je napisao/la: ↑14 feb 2024, 08:15Smiješna klub s poluigracima, samo u kost, mi smo zeljini željo je nasPablo11 je napisao/la: ↑14 feb 2024, 01:53Zato jer su otisli jednom u Evropu, misle da se mogu porediti velicinom kao sto je Zeljo. Smijesan klub.MocMahale444 je napisao/la: ↑13 feb 2024, 23:05
Kako za koga, Velez je nazalost postao pun seljadije ali nekad zabranjeni klub Zrinjski je çifutsko-ustasko njesra.
Moras i to staviti na vagu paša Pablo.

Mi ako udjemo vruce glave bit ce puno tesko.
Moramo biti hladni ko spricer, kao protiv Borca u prvom kolu.
Igrati jako, čvrsto, muški i tada imamo šanse.
Nisu Real al da su najjači u drzavi jesu.
Moramo trčati sa njima i ne zatvarati se puno.
Bruno baš na finom ispitu a trener prvaka će vidjeti sta je šampionska atmosfera, kakav Villa Park.
Moramo biti hladni ko spricer, kao protiv Borca u prvom kolu.
Igrati jako, čvrsto, muški i tada imamo šanse.
Nisu Real al da su najjači u drzavi jesu.
Moramo trčati sa njima i ne zatvarati se puno.
Bruno baš na finom ispitu a trener prvaka će vidjeti sta je šampionska atmosfera, kakav Villa Park.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Mi smo Željo, mi imamo najbolju ekipu u ligi trenutno, prelazni rok odrađen savršeno, protivnici po mjeri, ne vidim po čemu je bilo tko, a kamoli Svinja bolji od nas ?
Za kraj razgovora Tanović nam je potvrdio aktuelno stanje dugovanja FK Željezničar.
"Zadnja projekcija je dug oko 4,4 miliona KM. Tu spada i porezni dug s kamatama kao i ostali dugovi, kao što su dugovanja prema dobavljačima, igračima... Vrijedi istaći da je prije godinu i po taj dug bio više od 8 miliona KM. Mi smo trenutno vrlo stabilni, redovno izvršavamo naše obaveze i ne pravimo nove dugove. Sve se može još brže i pozitivno promijeniti ukoliko dobijemo strateškog partnera. Određenom finansijskom injekcijom išli bi ka nuliranju duga čime bi Željezničar ponovo krenuo ka vrhu bh. nogometa, gdje i pripada", poručio je Tanović.
"Zadnja projekcija je dug oko 4,4 miliona KM. Tu spada i porezni dug s kamatama kao i ostali dugovi, kao što su dugovanja prema dobavljačima, igračima... Vrijedi istaći da je prije godinu i po taj dug bio više od 8 miliona KM. Mi smo trenutno vrlo stabilni, redovno izvršavamo naše obaveze i ne pravimo nove dugove. Sve se može još brže i pozitivno promijeniti ukoliko dobijemo strateškog partnera. Određenom finansijskom injekcijom išli bi ka nuliranju duga čime bi Željezničar ponovo krenuo ka vrhu bh. nogometa, gdje i pripada", poručio je Tanović.
Mozda i najbitnija stvar,budimo svjesni da je taj dug bio skoro 9 miliona u januaru 2022 kad smo po krenuli akciju 10 000 clanova...navijaci su spasili klub jos malo bracao da nuliramo dug...Brkooo je napisao/la: ↑14 feb 2024, 22:28Za kraj razgovora Tanović nam je potvrdio aktuelno stanje dugovanja FK Željezničar.
Subota SVI SVI
Brkooo je napisao/la: ↑14 feb 2024, 22:28Za kraj razgovora Tanović nam je potvrdio aktuelno stanje dugovanja FK Željezničar.
Strateški partner pred vratima, Tanović krije ime, malo zbog neizvjesnosti, a malo i njega treba i njegov džep pogurati, tako da kroz par kola, vraćamo se u borbu za prvo mjesto, Samo da nas ne savlada umor od priprema, još su noge teške a protivnici neugodni, sto vise, nikad bolji nisu bili, tako da su igrači morali dati 120 posto
Bilbija out po zadnjim informacijama ozljeda, 3 tjedna pauze, a i dva igrača su ispala iz prvih 11 zbog nediscipline, poljuljana atomosferu u Mostaru
Ko ti je ovako najdrazi u familiji, ali po mogucnosti da nije tu?Edmundoo je napisao/la: ↑14 feb 2024, 22:35
Bilbija out po zadnjim informacijama ozljeda, 3 tjedna pauze, a i dva igrača su ispala iz prvih 11 zbog nediscipline, poljuljana atomosferu u Mostaru
Fk Željezničar.
Edmudo opet hahahahha
Cujem neko mjaukanje
Cujem neko mjaukanje
Pablo11 je napisao/la: ↑14 feb 2024, 22:46Ko ti je ovako najdrazi u familiji, ali po mogucnosti da nije tu?
Nekrofil ?
-
- Kontakt:
Peljto nam sudi, sto je dobro. Ocekivao sam Musu, Bandica ili Jelica.
Borcu ne treba pobjeda ZrinjskogRatoborniMrmot je napisao/la: ↑15 feb 2024, 10:48Peljto nam sudi, sto je dobro. Ocekivao sam Musu, Bandica ili Jelica.
Namazani...uvijek oni Peljtu uzmu u teskim i bitnim utakmicama. Mi se tu svakako ne pitamo nistaRatoborniMrmot je napisao/la: ↑15 feb 2024, 10:48Peljto nam sudi, sto je dobro. Ocekivao sam Musu, Bandica ili Jelica.
Ja sam Gigu da nas pogura, ali je i Zrinjski jak u savezu.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑15 feb 2024, 10:48Peljto nam sudi, sto je dobro. Ocekivao sam Musu, Bandica ili Jelica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
-
- Kontakt:
Ne znam da li se sjećate,u prošloj sezoni ja mislim,na Grbavici protiv Zrinjskog,isto Peljto sudio,3,4 situacije u našu korist nije dosudio,čak se radilo i o čistom penalu,tako da ne treba puno očekivati od njega